|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majus Sipus
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 70\53
Poziom mag.: 12
|
![]() Witam.Chcialbym wam przedstawic fotke MDW na rl
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Walnij się w łeb i wyjdź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Świat: Candia
|
![]() @Smerf.hsb
Najwyraźniej jesteś niedowartościowany w realnym życiu.To tłumaczy dlaczego piszesz ciągle głupie tematy i patrzysz jak ludzie Cię wyzywają. Naprawdę przykro mi Ciebie ale niestety nie mogę Ci pomóc,powinieneś skorzystać z porady specjalisty ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: unitera/nebula
Poziom: 140
Skille: 87/82
Poziom mag.: 7
|
![]() hahaha czego to nooby nie wymyslą
![]()
10:45 Shutsugeki [8]: mi discance idzie 2x szybciej 10:45 Shutsugeki [8]: ;p 10:45 Xumachi [10]: jaki masz 10:45 Shutsugeki[8]: 54 disance 10:45 Shutsugeki [8]: 2x szybciej bo rs mam i maly lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kocham to forum i ich moderatorów :* bIg KiSs :************************************************* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***********************************************
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza tym napoisałem,że RL FOtke MDW pokaze,a pokazalem,wie kurwa o chuj wam chodzi??
MDW - Majonez Dekoracyjny Winiary |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() dawno mnie nic tak nie rozbawiło
![]()
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2007
Lokacja: Leszno
|
![]() haha
![]() ![]()
GOD When I was alone and had nothing I asked 4 a friend 2 help me bear the pain no one came except ... GOD When I needed a breath 2 rise from my sleep no one could help me except ... GOD When all I saw was sadness and I needed answers no one heard me except ... GOD so when I am asked who I give my unconditional love 2 look for no other name except ... GOD! Tupac Amaru Shakur (June 16th, 1971 - Sept. 13th, 1996) Rest in peace ![]() |
![]() |
![]() |