![]() |
#1 | |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: wszędzie
|
![]() Tutaj możecie zgłaszać swoje podania do grupy współpracowników serwisu tibia.pl, według następującego wzoru:
Cytuj:
Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00. O przyjęciu do grupy poinformuje Cię OSOBIŚCIE przez PW w 14 dni od zakończenia przyjmowania podań! UWAGA! Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych. PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta. Uwaga(2)! Wszelkie komentarze w tym temacie są zabronione i będą karane odrzuceniem podania lub punktami karnymi!
_______ "Wszyscy potrzebujemy edukacji w tym, co oczywiste" Oliver Wendell Holmes Sr. Ostatnio edytowany przez Atimcia - 02-03-2008 o 20:54. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() * Krakowiak
* 15 * zaawansowany,uczę się w szkole , na kursach no i w mojej nauce angielskiego miała jakiś udział Tibia ;P * Niemiecki ale słabo,podstawy brazylijskiego * początkujący c++ html zaawansowany(w miarę) * W tibię gram od jakichś 5 lat, poświęcam jej 3-6 h dziennie(mam dużo wolnego czasu ![]() * Największy lvl miałem 59,obecnie hacked zaczynam swoją przygodę na Nebuli nick Remyn mam pacca ![]() * Byłem moderatorem na kilku forach fanowskich,nie były to jakieś giganty ale swoje doświadczenie mam ![]() * Ok. 2 lat wcześniej siedziałem na tibia.org.pl * Chciałbym pomagać w dziale "potwory" bo je znam najlepiej,znam wiele trików i ich słabostek! Mógłbym też pisać poradniki dla KAŻDEJ profesji ponieważ w moim tibijskim dorobku grałem już wszystkimi. Zadowolony był bym także w dziale mapy. Nie obrażę się jak będe musiał śledzić i tłumaczyć newsy. * Myślę że moje doświadczenie pomogłoby wielu innym graczom lepiej poznać świat Tibi i umilić im codzienną grę.Moim marzeniem jest przywrócenie tibi atmosfery rpg! . No i jestem 2 xD ;P
Moje postacie : [CHAR]Krolmagii[/CHAR] [CHAR]Hootemi[/CHAR] [CHAR]Hooth[/CHAR] [CHAR]Emisso[/CHAR] [CHAR]Wujek Emi[/CHAR] See you in tibia! Ostatnio edytowany przez Krakowiak - 28-02-2008 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() *Sir'Matek
*16 *zaawansowany *nie *html - podstawy/lekko zaawansowany *zaczynałem grać w tibię w 2005 roku, przeważnie siedzę 3 godziny dziennie (gra z przerwami oczywiscie) *pierwsza i najlepsza: Sergeant Pacha (posiadał 78 lvl knight, lecz hunted) *jedynie html *nie brałem udziału w żadnych projektach *od: 05 01 2006 odwiedzam regularnie stronę jak i forum *taktyki, potwory, dział o ekwipunku *dział potwory i taktyki jest bardzo ważny, a brakuje tam wielu informacji. Chciałbym na bieżąco uzupełniać braki w informacjach. Na pewno wielu osobom to pomoże. Poswięcam dużo czasu forum. @dodatkowa informacja aktualnie nie gram by mieć h lvl, bardziej zajmuje się teoriami i zbieraniem informacji. Więcej czasu poswięcam forum. Dziekuje Pozdrawiam
03:52 Astorius [32]: ja cie uham 03:52 Demon'Coladava [39]: ok 03:53 Your party has been disbanded. Ostatnio edytowany przez Sir'Matek - 26-02-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() -paffelek
-16 lat (ur. 23.04) -j. angielski znam na poziomie dobrym -znam również podstawy rosyjskiego, może się przyda ![]() -znam trochę html, dawno się tym nie zajmowałem nie licząc informatyki -w tibie gram od grudnia 2004 roku, na grę poświęcam ok. 30 godzin tygodniowo -najlepsza postać to Liczbix, 102 Elite Knight (niegdyś 108), obecnie Liczbix Pall, 50 Royal Palladin. Oby dwie postaci na Harmonii -starałem się znajdować błędy na Ourtibia.com jednak pomoc ze strony innych użytkowników była bardzo duża, a ja nie miałem aż tyle czasu. Oprócz tego miałem internetowego bloga około roku, dzięki temu nauczyłem się podstaw html'a -użytkownikiem forum jestem od maja 2005 roku -przede wszystkim polecam się jeśli chodzi o spam na forum ![]() ![]() -Odpowiedzialny, zdaję sobie sprawę, że tibia.pl to wielkie przedsięwzięcie i nie ma mowy o żadnych 'psikusach' czy niedojrzałym zachowaniu. Ostatnio edytowany przez paffelek - 26-02-2008 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
|
![]() * Lord Relax
* 16 * ponad podstawowy, potrafię się dogadać w ludźmi po angielsku * żadne * html,, poziom podstawowy * leci piąty rok i gram 2-3h dziennie czasem dłużej jak mam więcej czasu i mi się nudzi * 47 knight Lord Relax, poprzednio 59 elder druid Maxelin który niestety spadł z lvlem * stworzyłem swoją stronę ale nie było to nic wielkiego dużego doświadczenia w tym kierunku niemam * od początku mojej gry w tibie czyli już piąty rok * Najbardziej mapy, lubię zwiedzać, w małym stopniu już przysłużyłem się do projektu tibia earth nickiem "Ardor Kiya" * jestem w stanie bardzo się poświęcić jeśli chodzi o pomaganie tak dużemu projektowi jak tibia.pl, jako geograf ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maxelin - 26-02-2008 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() 1. Vadem
2. W tym roku 18 3. Angielski W miare dobry, potrafię sie porozumieć 4. W 1 lo Podstawy Francuskiego, zielone pojecie o niemieckim 5. Dobrze znam HTML ale szybko sie nauczę tego czego bedziecie wymagac 6. Humm od 2004 roku czyli z 4 lata, Dziennie po 2-3h, w weekendy do 5 7. 132 <- look na profil 8. Niestety nie pomagalem w niczym :| 9. To konto powstalo w 2006 r. ale posiadalem inne od 2004 10. Potworki ;:.:; 11. Humm ciężkie pytanie... Uważam ze jeżeli dostąpię zaszczytu zostania włączonym do Supportu to będę sie staral z calych sil wywiazywac z moich obowiązków... Ale czy zostane to juz nie ode mnie zalezy
I'm waiting for you... Ostatnio edytowany przez Vadem - 27-02-2008 o 20:28. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() master'hero
18(więc juz nie ![]() ![]() Liceum/lingwista(b. dobrze) ![]() Niemiecki(dobrze) Hiszpański(podstawy) troche html-średnio (zabawa) php(zabawa) Created: (Sep 30 2004, 11:58:19 CEST) weekendy 2-3h(oczywiście bez dłuższych quest'ów, czy wojen) tydzień ok. 1h (------------------- ll ll -------------------) Royal Donatello (71lvl) tworzyłem, ale tylko dla zabawy(mad. na fanowskich stronach) od kiedy gram w tibie 4 lata ;P(już niezły wyrok by był) ;P -taktyki to moja pasja ![]() ![]() -powinniście mnie wziąć ponieważ to jedyna i niepowtażalna okazja : ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1. Arto Deran
2. 18 lat 3. j. angielski znam słabo ale angielski komputerowy na 5 ![]() 4. nie 5. znam c++ w stopniu średnio zaawansowanym. HTML perfekt. PHP stopień podstawowy. java script średnio zaawansowany. 6. w tibie gram od ok 2,5 roku na dzień gram- to zależy od lekcji itp. ale prawie caly czas jest włączona jak nie expie to bije mlvl i tibia zminimalizowana, wtedy robie lekcje i ucze sie. 7. najwyższa postać to obecna 54lvl druid(Arto Deran), poza tym kilka 30lvl i 40lvl. jedna nawet jest na tym samym koncie co Arto Deran ![]() 8. bardzo duże tworze strony od bardzo dawna. Mój największy projekt to całkowita edycja strony o maszynach rolniczych i budynkach gospodarczych. nazwy firmy nie pamiętam bo robiłem ją jak we wakacje poszedłem sobie dorobić ![]() 9. użytkownikiem tibia.pl jestem od początku mojej gry. ale nie miałem nigdy czasu na fora i dopiero niedawno się zarejestrowałem. 10. mogę pomagać we wszystkich dziedzinach związanych z edycją stron www. oraz np rozmieszczeniem potworów i mapą np. denerwuje mnie to że Tibian Earth nie jest do tej pory wyedytowane a jak dawno był ubdate. 11. to pytanie zostawiam wam nie mam opcji. lobie pisać strony i to mój zawód. mam dużą wiedzę na ten tema i mogę być przydatny. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() Witam
![]() Nick: Lord Kropa Wiek: 16 *Na jakim poziomie znasz j. angielski? Z angielskiego nie jestem perfect ale daje sobie rade porozumiewac z innymi;> * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Angielski tylko ;P * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Html 8/10 * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie gram od wersji 7,5 tzn 5 lat, dziennie w tibie gram nie wiele od 2 do 5h dziennie nie kreci mnie zabardzo jak przedtem * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Aktualnie moj pallek ma 61 lvl nick: Lord Kropa * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Doswiadczenie jakies mam - robilem stronke dla klasy, wiekszych projektow nie tworzylem * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Te forum odwiedzalem od dawna ale nie bylem zarejestrowany, te konto mam odroku poprzednie mialem od 3 lat ale jest zbanowane;> * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Interesuja mnie mapy potwory ewentualnie questy * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Jakbym zostal jednym z waszych to sprawy wzial bym w soje rece, polowe czasu jakiego spedzam przed komputerem poswiecal bym dla Tibia.pl, i sadze ze jestem odpowiedzialny za to co robie. Pozdrawiam Kropa ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() * Twój nick.
Coach * Twój wiek. 16 rocznikowo * Na jakim poziomie znasz j. angielski? na piątkę w 3 gimnazjum tzn. dogadam się z anglikiem bez problem ( z niemcem na wymianie po ang sie dogadywałem spoko ) * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? uczę się z babcią niemieckiego , na razie podstawowy * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? poziom podstawowy html i C++ * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Od grudnia 2005 , gram z przerwami ale średnio dziennie 2h * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Sister Of Kolczu , 32 lvl * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? jak trzeba zrobię stronę , ale z powodu braku czasu jedyna strona jaką zrobiłem to na informatykę (za którą dostałem 6 ![]() * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? użytkownikiem od stycznia 2007 , ale wcześniej zacząłem przeglądać , około lata 2006 * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) w dziale potwory, taktyki oraz przedmioty * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Chcę pomóc rozwijać się stronie www.tibia.pl oraz chcę w końcu zmusić się do jakiegoś konkretnego zajęcia, dzięki któremu rozwijałbym się
http://paid.vg/id/coach07 <== zarabiaj przez internet Ostatnio edytowany przez Coach - 26-02-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() * Loth Alanthorus
* Niedługo 17 * Dobry * Rosyjski(słabo), Niemiecki(dobry),Francuski(średnio) * C++(dobrze),Html(bardzo dobrze),Php(dobrze) * Gram od 2003 roku, oczywiście ciągle zmieniałem postacie, teraz gram moim paladynem ![]() * Posiadałem postać o nicku Szybki'lols 130 ek który został zhakowany (miałem stary komputer bez zabezpieczeń). * Hmm... portal muzyczny oraz stronę jeden z szkół. * Miałem tu konto... długo nie wchodziłem i zapomniałem hasła, ale wchodziłem na nie około 2-3 lat, tym kontem jestem zarejestrowany około roku. * Chciałbym pomagać w potworach i taktykach. * Znam się na rzeczy, dużo gram, lubię odkrywać nowe zagadki i zawsze noszę pełny ekwipunek na takie okoliczności. Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 26-02-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() *Twój nick.
-Mega_RobalXXL *Twój wiek. -17(rocznikowo 18) *Na jakim poziomie znasz j. angielski? -Ponad gimnazjalny *Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? -Nie *Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? -Nie *Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? -3 lata , nie mam określonego czas dziennie/tygodniowo ale codziennie online tibia/forum *Jaki level ma Twoja najlepsza postać? - [CHAR]Rookero de'Master[/CHAR] *Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? -Nie mam *Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? -Data dołączenia: 23 04 2006 *W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? -Wszystko o Rookgaardzie *Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? -Doświadczenie, rzetelna praca i rozległa wiedza o Rookgaardzie
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Poziom: 202
|
![]() * raven
* 17 * zaawansowany * niemiecki, zaawansowany * html - zaawansowany , php - slabo * 5,5roku 2-3h dziennie, nie raz dluzej * akutalna : Plantran, 75lvl. * tworzylem pare stronek,glownie o tematyce rpgow, nowatorskie raczej * 4 lata 3 miesiace~ * potwory,taktyki,przedmioty,questy. ew. jak z czegos innego bedzie potrzebna pomoc, nie ma problemu, jednak te z najwieksza checia * powinniscie przyjac mnie poniewaz gram w ta gre juz bardzo dlugo, mimo ze aktualna postac nie ma zbyt wysokiego lvla, to znam ta gre duzo lepiej od ludzi ktorzy moja postac przewyzszaja nawet o paredziesiat poziomow, mam sporo wolnego czasu oraz dlatego ze w jakims stopniu ogolnie chcialbym przyczynic sie do rozwoju tej strony |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Vasth.
16. Podstawowy. Szwedzki, podstawowy. Biegle HTML, srednio-zaawansowany PHP. Od stycznia 2005. Potrafie zyc bez wlaczonego klienta. Czasami posiedze 6 czy moze nawet 8 h, a czasami nawet nie dotkne. 77 Rayven De'Fire. Kiedys sie interesowalem tworzeniem stron internetowych nastepnie przeszlo mi na gry online w przegladarkach - Vallheru / Orodlin bylem w teamie programistow (?) Za powaznie brzmi. Luty 2005. Dalbym rade we wszystkich jednoczesnie. Dysponuje spora iloscia wolnego czasu. Posiadam cierpliwosc do pomagania w tworzeniu czegos co juz cos osiagnelo. Czyli jak to napisaliscie: "Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej!(...)". Ladnie brzmi ;x. Ostatnio edytowany przez Vasth - 26-02-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Świat: Refugia
|
![]() * Twój nick.
Shadow Reflection * Twój wiek. 17 * Na jakim poziomie znasz j. angielski? dobry/b. dobry(trudno jest tak siebie dobrze ocenić) * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Język Rosyjski-podstawy. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Html znam bardzo dobrze(robiłem w tym języku strony internetowe) C++ Aktualnie podstawy, w wolnych w chwilach staram się poznać coś nowego. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie gram od jakiś ponad 3 lata z przerwą. Dziennie będą to 2-3 godziny, ewentualnie jakiś dodatkowy czas jeśli akurat skończyłem inne czynności wcześniej. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Moja najlepsza postać aktualnie ma 27 lvl lecz nie jest to główna postać. Postać która się teraz liczy to 25 lvl paladyn którą zacząłem niedawno robić. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? -stworzyłem stronę internetową (w czystym hmlt) na konkurs która zajęła 4 miejsce(ehh... te parę punktów ![]() -admin,moderator rozmaitych na rozmaitych forach * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Ze strony jako źródła informacji korzystam od początku mojej przygody z tibią. Od niedawna zacząłem się udzielać na forum. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) W tym w czym jestem dobry. Jeśli coś wiem staram się podzielić tą wiedzą z innym. Jeśli miałbym wybierać jakiś dział wybrał bym ekwipunek(dokładniejsze opisanie co, gdzie, jak i dlaczego? ),taktyki na potwory, tłumaczenie tekstów. * Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ ja to ja i drugiej takiej osoby nie znajdziecie. Chciałby się przyczynić moją pracą do rozwoju strony tibia.pl a także uczynić niektóre aspekty życia tibijskiego bardziej znanymi dla graczy.
![]() Ostatnio edytowany przez Levi - 28-02-2008 o 18:00. Powód: Poprawienie czytelności |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Osikaty
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 29
![]() |
![]() 1. Ermon von'Moothar
2. 14 lat. 3. 1 klasa gimnazjum+ dodatkowy ang 4. Troche Niemiecki. 5. Nie, nie znam jednak moge sie nauczyc dla dobra. 6. Hmm.. 3-4 godziny dziennie w weekendy kolo 7 do 10. Tak w tibie gram 4 rok. 7. 45 Sorcerer (Facc)- Ermon von'Moothar 8. Kiedys sie tym zajmowalem, jednak prowadze swoj blog, i mialem wlasna stronke internetowa, jednak nie bylo uzytkowanikow wiec skonczylem. 9. Jako czytelnik kolo 3 lat, forum nie caly rok. 10. Chcial bym pomagac w oglaszaniu newsow, zmienianiu danych o potworkach, tzn. potwory, forum, oraz chcial bym zalozyc nowy dzial jako Mapy Respu.. 11. Widzalem duzo bledow na stronie, chcial bym je zmienic zeby potem ludzie nie spamowali na Chanelach o ty i owym... Lubie pomagac, Jestem na czas, spelniam kazdy rozkaz, i jestem odpowiedzialny...
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Świat: Harmonia
![]() |
![]() • Mlodysiwek
• 17 lat • Średnio-zaawansowany • Niemiecki. Stopień podstawowy • Nie znam. (bawiłem się kiedyś w Turbo Pascalu) • Gram niecałe 2 lata, z dwiema przerwami. Zależy. W weekend ile mogę. W Tygodniu często w ogóle nie mogę. • Moja postać ma 18 poziom "Holly Hammer". Niestety zostałem okradziony z poprzedniego konta do gry a level miałem wtedy 69. • Moderuje dwa mniejsze fora, dawno temu pomagałem przy tworzeniu stron dla Otsu oraz pisałem newsy, regulaminy itd. • 30 marca 2006 • Npc, zagadki, questy, mapy. • Jestem kompetentny, lubię pogawędzić z npc'ami, widzę w Tibii coś więcej niż tylko klepanie potworków bądź ludzi, znam w miarę angielski, lubię pisać, rozpisywać się wręcz. Pozdrawiam.
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
![]() 1.Kasior
2.19 lat 3.Średnio-zaawansowany 4.Niemiecki raczej kiepsko trochę rosyjski 5.Nie znam, ale w razie potrzeby nauczę się. 6.Gram od 3 lat i poświęcam grze 2h dziennie. 7.Grałem kilkoma postaciami: Durin Wieczny, Blood-szisza, Beju, Mikkusia, Ivan Alasty. Jednak obecnie gram tylko na postaci o nicku Willeyka. 8.Byłem moderatorem na kilku mniejszych stronach. Jednak nie brałem udziału w żadnym większym przedsięwzięciu. 9.2 lata 10.Potwory, Przedmioty, Magia, Uzbrojenie, Bronie, Mapy, Taktyki. 11.Wiem bardzo dużo o Tibii, jestem doświadczonym graczem. Jestem także na bieżąco z Tibią.pl i Forum. Jestem uprzejmy i miły dla innych. Szybko się uczę. Na pewno znalazłbym przynajmniej godzinę dziennie na zajęcie się Tibią.pl. Nie robię błędów i mam dosyć spory potencjał pisarski. Po prostu profeska;p
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ![]() Ostatnio edytowany przez Kasior - 27-02-2008 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() * Twój nick.
Na forum (Pomocny Murzyn) czy w tibii (Cariena)? * Twój wiek. 14,5 * Na jakim poziomie znasz j. angielski? 2 gim. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? niemiecki, ale słabo * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? nie * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Od listopada 2005 r., ok. 2-4h dziennie (zależy jaki dzień) * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Cariena; 70 lvl ![]() * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? nie * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? prawie 2 lata * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) potwory * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Bo jestem najlepszy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() -Michos
-15 -Średnio zaawansowany/Zaawansowany -Ekstremalnie słabo: rosyjski, czeski, niemiecki. -HTML średnio zaawansowany/zaawansowany. A! I umiem robić MOBy do otsa xd. -Nie umiem określić od jak dawna, chyba z 4-5 lat, z przerwami. Aktualnie nie gram. -[CHAR]Michos[/CHAR] -Kiedyś pomagałem w robieniu stronki o pokemonach xd. Spyro, jak to czytasz, odezwij się xd. - Cytuj:
-Khm:
![]() Wspomniałem już że jestem miły, uczynny, kochany i chcę pomagać biednym, małym, głupim ludkom?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 27-02-2008 o 00:41. |
|
![]() |