Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-02-2008, 09:12   #41
Dezio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Dee Gie

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nothing ;]
Świat: Pacera
Poziom: 125
Skille: 88/87
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dezio Dezio ma numer GG 45
LOL

1. Dezio
2. 16
3. Poziom dobry/bardzo dobry
4. Nie uczyłem się innych języków
5. Html, xhtml, Php troszke mniej
6. Gram około 2 lat z przerwami, dziennie gram około 5-6h zależy czy komputer wolny
7. Dezerter Emperor, 93lvl
8. Jak narazie pomagałem kumplowi robić stronke dla jego znajomego http://polecznajomemu.pl/ on miał troche wiekszy wkład ja tylko z nim błędy poprawiałem ale myśle że dobrze to wyszło
9. Data dołączenia: 23 06 2007
10. Potwory, Przedmioty, Questy
11. Jestem sumienny w wykonywaniu obowiazków, lubie bawić się w htmlu mam nadzieję że się przydam.

Ostatnio edytowany przez Dezio - 27-02-2008 o 09:16.
Dezio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-02-2008, 09:14   #42
Zyggy
Użytkownik Forum

Zyggy's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
Zyggy ma numer GG 2381817
Domyślny

* Twój nick. Aivar (na forum Zyggy)
* Twój wiek. 16
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Zaawansowany
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? J. niemiecki w stopniu średnim
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? C++(zaawansowany), html/xhtml/css(zaawansowany).
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram około 3 lata. Dziennie okolo 3h~/tygodniowo: hmm duzo ;s
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) (53)Aivar
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Stron stworzyłem kilkanaście, jednak nie zajmowałem się nimi, ponieważ służyły mi one wyłącznie do nauki "webmasteringu".
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? 2.5 roku
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) potwory/taktyki - chodź mam słaby lvl naprawdę wiem w czym rzecz.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Może dlatego, że jestem człowiekiem odpowiedzialnym, nie zostawiam nagle tego co zacząłem i można by powiedzieć, że znam się na Tibii w poziomie ponad-zaawansowanym. ;p To chyba tyle. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Zyggy - 09-03-2008 o 21:12.
Zyggy jest offline  
stary 27-02-2008, 09:16   #43
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

* metiu.
* 15, 16 zbliża się wielkimi krokami.
* Angielski średniozaawansowany
* Języki? Patrz wyżej.
* Póki co nie.
* Od niedawna wróciłem do gry. Średnio 2h czasem 3h dziennie.
* 104 elite knight. Postać nie istnieje od 2005 roku więc nick się nie przyda, le proszę: Levis Dragonheart.
* Raczej nie, chyba że liczy się zrobienie forum dla gildii i dla swojej klasy.
* Od maja 2004 roku.
* Questy, potwory, taktyki.
* Mój staż w grze i na forum jest dosyć długi. Interesuje się stałymi nowościami w tej grze, ze względu na sentyment do niej, ile czasu na nią poświęciłem w przeszłości i teraz. Myślę, że mogę się napewno w jakiś sposób przydać.

Ostatnio edytowany przez metiu - 27-02-2008 o 09:19. Powód: Literówka.
metiu jest offline  
stary 27-02-2008, 09:20   #44
xzseba
Użytkownik Forum

xzseba's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

1. xzseba .
2. 17 (rocznikowo 18).
3. według mnie dobrze znam angielski (8 rok uczę się w szkole, do tego 3 lat prywatnie).
4. Uczę sie niemieckiego od 2 lat więc podstawy mam opanowane.
5. HTML mam opanowany tak aby swobodnie poruszać się po kodzie źródłowym strony, zabierałem się kilka razy za PHP ale strony przestały mnie interesować, od roku uczę się PASCALA. W najbliższym czasie mam zamiar zabrać się za C+.
6. Gram od 4 lata ale z przerwami kilku miesięcznymi. Za czasów mojej "świetności" grałem po 6/7h na dzień.
7. 109( kiedyś 112ek ) - Sonic Butcher.
8. Większe projekty? Raczej nie ale pomagałem przy: 2 portalach klasowych, kilku stronach gildijnych i kilka naprawde małych projektów.
9. Data dołączenia: 13 01 2005... Czyli ponad 3 lata z wami
10. Chciałbym aby działy z ekwipunkiem zawierały aktualne dane, mogę też pomagać przy "poupdatowym" zamieszaniu. Robić "skriny" nowych monsterów, opisywać zmiany.
11. Myślę ze mogę być pomocny, jestem pracowity, uczciwy i zawsze kończę to co sobie założyłem i zaczałem. Mam sporo czasu na pomaganiu przy "Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej!"

Ostatnio edytowany przez xzseba - 27-02-2008 o 09:22. Powód: Pomyłka w dacie dołączenia
xzseba jest offline  
stary 27-02-2008, 09:39   #45
kuki505
Użytkownik forum

kuki505's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2007

Gildia: Chmurki
Świat: Lunara
Domyślny

* kuki505
* 16
* Ponad przeciętnym, ucze sie go od 8 roku życia, w szkole i na korepetycjach;
* Francuski, 3 lata w szkole i na korepetycjach
* Podstawowo , html i php;
* W tibie gram prawie od 4 lat, lecz miałem wiele przerw. W dni powszednie spedzam ok 2h dziennie a w weekend ok 8h na dzień;
* Aktualna postać ma 37 lvl ( 27 lut.08 ) Nightmare Loucius( Nerana ), ale to nie jedyna postać jaką posiadam/łem;
* Razem z grupą przyjaciół prowadzimy z dużym rozmachem forum o filmach które cieszy sie dość dużym powodzeniem;
* Ze strony korzystam od początku mojej przygody z Tibią ponieważ znajduje sie tam wiele i jeszcze wiecej, na forum jestem zalogowany od paru miesięcy;
* Mógłbym zajmować sie wszystkim, jeśli chodzi o konkrety to potwory i pomoc początkującym graczom;
* Młody, ambitny i ciekawy świata
kuki505 jest offline  
stary 27-02-2008, 09:42   #46
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

1.lycha_ziom
2.za parę dni 17
3.bardzo dobrze
4.podstawy Rosyjskiego
5.nie posiadam takiej umiejętności
6.od 2005 roku / jeżeli wolne dni 6h+ ,jeżeli szkolne po 2h
7.90royal paladin (Lycha) +dostęp do 120ek i 170ms'a
8.nie było takich
9.18 08 2005
10.Mogę robić opisy questów oraz nowych potworów.
Jestem w stanie wykonać opis taktyki dla każdej profesji.
11.Jestem osobą kreatywną otwartą na wszystkie nowości i pomysły,jestem robotny a pomaganie innym graczom poprzez moje np. solucje questów na pewno sprawią mi przyjemność.
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  
stary 27-02-2008, 10:01   #47
Kaito Yamaro
Użytkownik Forum

Kaito Yamaro's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

- Kaito Yamaro
- 15.5
- angielski: C1; ponad poziomem FCE; szczególne sukcesy: 3 i 5 miejsce w konkursach ogólnopolskich (skany dyplomów na życzenie); nie mam żadnych problemów z komunikacją,
- niemiecki: opanowany podstawowy, znajomość komunikatywna; miejsca w konkursach w 50. w kraju, skany j.w.
- podstawowe podstawy HTML
- zacząłem w maju 2005; dzienny czas - bywa różny, w zależności od zajęć pozaszkolnych, najczęściej we wtorki i czwartki po 2-3h; czas tygodniowy ok. 7h.
- 61 royal paladin [CHAR]Kaito Yamaro of Pacera[/CHAR] - aktywny senior tutor, egzamin zdany 5.04.2007, promocja 7.07.2007 r., autor udanego projektu Pacera Tutor Census
- tak, pomagałem i tworzyłem (HTML, daaawno temu...). Strony już nie istnieją, były ich 3, głównie o tematyce mangowej. Jedna z nich była w PHP - zajmowałem się tylko treścią, natomiast była ona wklejana przez osoby które się na tym znają. Obecnie jestem aktywnym użytkownikiem TibiaWiki http://tibia.wikia.com/wiki/User:Kaito_Yamaro.
- 7.06.2005 r.
- ponieważ moja chęć przyszła spontanicznie, trudno jest mi sprecyzować. Myślę, że przede wszystkim chciałbym doglądać literówki we wszystkich działach, poprawiać błędy, dodawać loot do potworów, strategie, opisy. Takie z pozoru "drobne" rzeczy, których zwykły śmiertelnik na pierwszy rzut oka nie zauważy Chętnie zająłbym się też tłumaczeniem tekstów na język angielski.
- Uważam, że jestem sumienną osobą, może nawet pedantyczną. W związku z tym, że jest to jeden z najczęściej odwiedzanych serwisów o grze chciałbym, żeby był 'perfekt'. Jedynym problemem mógłby być brak czasu, dlatego w razie wybrania mnie prosiłbym najpierw o skierowanie na 2-tygdniowy okres próbny, gdyż chciałbym zobaczyć czy w ogóle podołam
Kaito Yamaro jest offline  
stary 27-02-2008, 10:09   #48
Ad3k
Użytkownik Forum

Ad3k's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
Domyślny

@ Ad3k
@ Rocznikiem 18 lat, lecz jeszcze nie skończone
@ Poziom dobry
@ Język niemiecki na poziomie dobry/b. dobry
@ Podstawy html
@ W tibie gram od tibii 7.6 (nie pamiętam który to był rok). Dziennie poświęcam na gre 2-4 godziny. Po zakończeniu gry najczęściej odwiedzam działy: Filmy oraz Zdjęcia
@ Moja obecna postać ma 99 lvl. (07:22 You advanced from Level 98 to Level 99.) Nick tej postaci to Hefu Sigon na serverze Azura.
@ Chodzę do klasy informatycznej w liceum i tworzyliśmy na lekcjach strony internetowe. W większych projektach niż te na lekcji nie brałem udziału
@ Użytkownikiem tibia.pl jestem odkąd zacząłem grać w tibie. Myśle że był to 2003 rok. Gdy uczyłem się grać strona bardzo mi w tym pomagała, szczególnie dział poradniki. Na forum tibia.pl udzielam się od czerwca 2007 roku
@ Działy które mnie interesują to: Bronie, Pancerze, Nogawice... (wszystko co związane z eq), Potwory, Czary. Jeśli chodzi o forum to najbardziej filmy oraz zdjęcia. Bardzo chciałbym także aktualizować dział z questami (solucje, zdjęcia, mapki jak dojść itd)
@ Dlaczego ja? Zawsze z odpowiedzią na to pytanie mam problem. Może powinniście wybrać mnie ponieważ mam doświadczenie w grze, jestem aktywnym graczem i często odwiedzam forum oraz całą stronę tibia.pl. Jestem ambitny i jestem pewien że praca w Waszym zespole wiele mnie nauczy i pozwoli zdobywać coraz większe doświadczenie. Chciałbym mieć swój wkład by tibia.pl nie była stroną ze starymi informacjami, ale żeby miała wszystkie nowinki z coraz to kolejnych update'ów. To by było na tyle. Pozdrawiam Ad3k.

Ostatnio edytowany przez Ad3k - 27-02-2008 o 10:11.
Ad3k jest offline  
stary 27-02-2008, 10:11   #49
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

* Tuhamiid
* 18.
* Zaawansowanym.
* Nie.
* Nie.
* Od 2001 Roku, to zalerzy ale z 3-4h
* Aktualnie 62 Sorcerer-Stundeos, Kiedys 133 ED/Hack,Rook.
* Byłem moderatorem forum gry Vendetta.
* Tworzyc moze nie, ale wiele moich pomysłów w Vendeccie weszlo w zycie.
* 5 Lat.Ogólnie forum czytam od 2003 roku. Konto mam od 19-12-2004
* Potwory,Przedmioty,Zdiecia,Filmy.
* Jestem na tym forum ładnych pare lat, dziennie spedzam tutaj z 2 godzinki, mimo ze malo postów pisze to czytam niemal wszystko. Chciałbym pomóc w rozwoju tibii.pl. Z Grą jestem na bierzaco, nigdy nie zostaje w tyle. Czasami nawet jestem pierwszy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline  
stary 27-02-2008, 10:23   #50
psyhopatka
Użytkownik Forum

psyhopatka's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Artix-pal
Gildia: Eternus
Świat: Elera
Poziom: 102
Skille: 88/69
Poziom mag.: 20
Domyślny

* Twój nick.[CHAR]Artix-pal[/CHAR]
* Twój wiek.17( 6lipca będzie 18)
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? (Jestem w grupie średnio zawansowanej w 2 klasie lo)
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Francuski - początkujący
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?Nie,nie będę kłamał bo i tak to wyjdzie;p
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?Od ferii w 1 gimnazjum czyli jakieś 5 lat.Ale oczywiście były przerwy.W tygodniu średnio 2h dziennie a w weekendy do 4.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)92 - [CHAR]Artix-pal[/CHAR]
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?Nie
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Ten użytkownik od 2005 roku kiedy miałem nick taki sam jak nazwę użytkownika. Wcześniej miałem innego użytkownika ale nie umiem sobie przypomnieć jego nazwy.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory lub questy.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Dlatego iż jak się już za coś biorę to staram się to robić dobrze i solidnie.

Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 27-02-2008 o 10:26.
psyhopatka jest offline  
stary 27-02-2008, 10:37   #51
Riptiman
Użytkownik Forum

Riptiman's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow

Profesja: Elder Druid
Gildia: Audax
Świat: Askara
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

* Riptiman
* 16 (za miesiac 17)
* średnim
* nie znam
* Podstawy HTML
* Gram 4 rok, poswiecam od 2 do 10h dziennie (zalezy od dnia i samopoczucia)
* Riptiman Serinthun 77 Elder Druid - Askara
* Niestety nie mialem okazji
* 2 lata
* Potwory, taktyki mysle ze najbardziej mnie interesuja.
* Bo mysle ze mialbym duzo czasu i checi aby pomoc w gronie supportu, wiem bardzo duzo o grze, gdyby nie pech i problemy z internetem mysle ze mialbym wyzszy lvl, ale to nie lvl swiadczy o czlowieku )

Prosze o rozpatrzenie mojego podania.
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak
20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie
20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam
20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz
20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn

23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem
23:15 Ratat [149]: ch*jem
Riptiman jest offline  
stary 27-02-2008, 10:44   #52
Inferno3031
Użytkownik Forum

Inferno3031's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz

Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
Inferno3031 ma numer GG 1569478 Inferno3031 ma login Tlenu inferno3031@tlen.pl
Domyślny

Nick : Inferno / Inferno3031
Język angielski : Biegle w mowie i piśmie. 7 lat nauki.
Pozostałe języki obce : podstawowa znajomość języka niemieckiego
Języki programowania : Aktualnie nauka c++, delphi. W stopniu zaawansowanym : xhtml + css, php, sql.
Gra w tibie : Gram od 2 lat z dużymi przerwami. Na grę aktualnie poświęcam 1-2 godziny dziennie.
Nick i lvl postaci : Archimonde Poly - 45 lvl sorcerer
Doświadczenie w budowie stron internetowych : Administrator techniczny (budowa cms'a) etserwis.pl, Administrator jarkendaru, pomoc w przebudowie przedni.pl i dużo innych projektów na zlecenia. Również były moderator paru for.
Użytkownik tibia.pl : Hehe, zarejestrowałem się kiedyś ale nie udzielałem się zbytnio na forum Głównie obserwowałem wydarzenia na forum/newsy/konkursy.
Dziedziny w których chcę pomagać :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.pl
Programista - Tibia.pl cały czas się rozwija, nie tylko sama strona, ale również poszczególne jej działy, oraz projekty. Potrzebujemy zdolnych i kreatywnych programistów, którzy będą w stanie sprostać naszym wymaganiom. Obecnie jest dużo gotowych projektów, jednak brak ludzi, którzy byliby w stanie je zrealizować. Chodzi tutaj głównie o nowe serwisy, niekoniecznie związane z Tibią. Świetny sposób na pokazanie swoich umiejętności. Są to duże projekty nastawione na sukces, dlatego warto.
Jeśli to wciąż aktualne to w tym zakresie chciałbym pomagać Jeśli jednak znajdą się inne zadania w których będę mógł pomóc to bardzo chętnie się nimi zajmę...
Dlaczego wybrać właśnie mnie? : Chciałbym pomóc serwisowi w każdy możliwy sposób. Lubię realizować ciekawe projekty i pracować z profesjonalistami. Bardzo chętnie uczę się nowych technologi aby jak najlepiej sprostać wymaganiom. Już od jakiegoś czasu chciałem się zgłosić ale nigdy się do tego nie zabrałem.. Interesuje się tibią i choć nie grałem od jej początków to dobrze pamiętam czasy bez hotkey'ów i super outfitów.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Inferno3031 - 27-02-2008 o 11:08. Powód: Lubie dopiski xD
Inferno3031 jest offline  
stary 27-02-2008, 10:50   #53
Artur1Archer
Użytkownik Forum

Artur1Archer's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 170
Skille: 101/78
Poziom mag.: 24
Domyślny

* Arthur-Mystic Archer
* 16
* Dość dobrym
* Bardzo słabo szwedzki
* Jako tako php a reszty chętnie się nauczę
* W tibie gram 2,5 roku dziennie spędzam kolo 6h~
* Arthur-Mystic Archer 126lvl
* Nie
* Od 14 miesięcy
* Chciałbym pomagać w dziale "potwory" i "przedmioty"
* Uważam, że jestem odpowiedzialny, staranny i sumienny. Wykonuje powierzone mi obowiązki. Jestem aktywny, często odwiedzam stronę i forum tibii.pl

17:38 Drakon Rex [38]: po ile chodza wormsy?
17:38 Jarkoz Warrior [51]: 2k chyba
17:39 Morderff [40]: w cd action widzialem za 19,90

Ostatnio edytowany przez Artur1Archer - 28-02-2008 o 16:32.
Artur1Archer jest offline  
stary 27-02-2008, 11:04   #54
Figo
Użytkownik Forum

Figo's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Włocławek

Figo ma numer GG 6374428
Domyślny

Nalay Thal
W kwietniu będzie 16 lat
Angielski na poziomie troche większym niż podstawowym
Znajomość języka niemieckiego na średnim poziomie
Podstawy HTML
Gram w Tibie od około 6 lat z przerwami małymi.Dziennie poświęcam około 3h+.
Nalay Thal 36 elite knight
Jedynie były moderator paru for
Urzęduje tutaj od 21 08 2006.Na forum głównie zajmuje się przeglądaniem informacjii ,,Wydarzenia ze światów" czasami dodam coś od siebie Chętnie też przeglądam dział filmy i zdjęcia.
Myśle , że mógłbym pomagać w działach : Filmy , wydarzenia ze światów oraz zdjęcia.Uważam , że jest tam zbyt mała kontrola
Obecnie jestem lekko znudzony grą chciałbym dodać do tego forum coś od siebie ponieważ bardzo je lubie.Uważam , że ten czas który spędzam przy forum moge wykorzystać pomocą dla innych użytkowników.Jestem tutaj dość długo i dlatego uważam , że jestem gotowy aby przejść na wyższe stanowisko pozdrawiam.
stary 27-02-2008, 11:04   #55
Rychlewicz
Guest

Domyślny

1. Rychlewicz
2. 16
3. Na wystarczajacym zeby cos przeczytac xD
4. Ucze sie j. niemieckiego 6 lat
5. Znam html na poziomie zaawansowanym, php na podstawowym
6. W tibie gram od okolo 1.5 roku moze po 2 godz. dziennie, zalezy od czasu
7. 40 lvl (Arka Veron) kilka innych
8. W html'u zrobilem kilka stronek, ale narazie nie mialem okazji brac udzialu w tworzeniu wiekszego projektu
9. Na forum jestem jakis rok (mialem inne konto)
10. Moglbym pomagac w tym, w czy tylko dalbym rade, lubie tworzyc taktyki dla danych potworow i przekazywac je dalej
11. Szybko dowaiduje sie o nowinkach, jesli mam jakies zadanie, wykonuje je do konca, jesli tylko moge pomagam nowym graczom,
czasami widze jakies niedociagniecia w niektorych informacjach, pomoglbym to zmienic ;D

stary 27-02-2008, 11:05   #56
Figo
Użytkownik Forum

Figo's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Włocławek

Figo ma numer GG 6374428
Domyślny

Nalay Thal
W kwietniu będzie 16 lat
Angielski na poziomie troche większym niż podstawowym
Znajomość języka niemieckiego na średnim poziomie
Podstawy HTML
Gram w Tibie od około 6 lat z przerwami małymi.Dziennie poświęcam około 3h+.
Nalay Thal 36 elite knight
Jedynie były moderator paru mniejszych for
Urzęduje tutaj od 21 08 2006.Na forum głównie zajmuje się przeglądaniem informacjii ,,Wydarzenia ze światów" czasami dodam coś od siebie Chętnie też przeglądam dział filmy i zdjęcia.
Myśle , że mógłbym pomagać w działach : Filmy , wydarzenia ze światów oraz zdjęcia.Uważam , że jest tam zbyt mała kontrola
Obecnie jestem lekko znudzony grą chciałbym dodać do tego forum coś od siebie ponieważ bardzo je lubie.Uważam , że ten czas który spędzam przy forum moge wykorzystać pomocą dla innych użytkowników.Jestem tutaj dość długo i dlatego uważam , że jestem gotowy aby przejść na wyższe stanowisko pozdrawiam.
stary 27-02-2008, 11:17   #57
crugler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Białystok

Imię: xxxx
Profesja: Knight
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 202
Skille: 95/90
Poziom mag.: 9+
Domyślny

Twój nick.
Crugler
Twój wiek.
17
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
dobrym
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
niemiecki - słabo
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
HTML , pascal ( dobrze) , php , flash (podstawy)
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
4 lata , 1-2h dziennie, w weekendy trochę więcej.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
165,Mana Zagond
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Kilka stron na w własną potrzebę ( HTML + FLASH), czasami strony oparte na CMS
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
ponad 2 lata
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
potwory, taktyki - ze względu na długi staż gry, duże doświadczenie i sporą wiedzę
Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
W tibie gram od czasów clienta 7.4, od tamtego czasu zdobyłem dużą wiedzę, którą mógłbym się podzielić. Ponadto bardzo lubię serwis tibia.pl, często z niego korzystam, jednak widoczne są pewne braki w informacjach
crugler jest offline  
stary 27-02-2008, 11:23   #58
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

#Twój nick: Glon Elriel
#Twój wiek: 21 lat
#Na jakim poziomie znasz j. angielski?:Nie mam problemów z dogadanie sie z obcokrajowcami
#Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? :Niestety nie
#Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?: Podstawowy portugalski : )
# Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?: Gram w Tibie ok.~6 lat... tygodniowo spędzam ok.8h~ na Tibii ,przeważnie wpadam dla qmpli
#Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW): 7.4-Gremar-Furora-112 rp-sprzedany :> Obecnie 110 rp bez nicku hehe
#Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?: nie : P
# Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?: użytkownikiem jestem ponad 2 lata a bez acc byłem jeszcze jakiś 1 rok :>
#W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.): Każda praca mile widziana : P
#Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?: Ponieważ mam doświadczenie w tego typu grach , mam wolny czas, nie lubie botterów
i chciałbym aby nowe pokolenie tibijczyków grało bez róznych wspomagaczy

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania : )
/Dys

Glon Elriel jest offline  
stary 27-02-2008, 11:27   #59
dras_1911
Zbanowany

Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Olsztyn

Adres Jabbera do dras_1911
Domyślny

* Twój nick.
dras_1911
* Twój wiek.
16 lat, w tym roku kończę 17.
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Podstawowy. Potrafię się dogadać z obcokrajowcami.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Nie znam.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html oraz PHP po troszku.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Od 3 lat gram, dziennie około 4 godzin, tygodniowo około 20 godzin.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
[CHAR]Dras Denion[/CHAR] - 67 level
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Mam doświadczenie, małe lecz mam. Polską stronę fanowską o grze Metin - 2. http://www.metin-2.pl/ po jakimś czasie administratorowi znudziło się to. Pomagałem tam przy potworach, rzeczach etc.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
27 listopada minie rok.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Broń, uzbrojenie, przedmioty.
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Dlaczego ja? Przestrzegam zasad ortografii (staram się), posiadam kulturę osobistą. Sądzę, że mógłbym pomóc.

Ostatnio edytowany przez dras_1911 - 27-02-2008 o 12:54.
dras_1911 jest offline  
stary 27-02-2008, 11:46   #60
Skyshot
Guest

Domyślny

* Twój nick.
Skyshot
* Twój wiek.
19 lat, w tym roku kończę 20.
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
średnio zaawansowany
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki podstawowy.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html dosyć dobrze.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Od 5 lat gram, z przerwami dość długimi. Dziennie gram około 2 godzin.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Barbaricus Mercennarius - 31 level
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Mam doświadczenie zajmuje się stroną koła wędkarskiego www.kolo29tbg.prv.pl w dodatku jestem administratorem forum www.kultsmoka.fora.pl od dobrych paru lat.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
parę miesięcy.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
mapy, potwory, taktyki.
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
hmm lubie pomagać innym i chciałbym udzielać się jakoś dla tibia.pl

Ostatnio edytowany przez Skyshot - 27-02-2008 o 20:10.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania