![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Madziorek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 116
|
![]() *bros
*17 lat *myśle, że dosyć dobrym z graczami potrafię sie komunikować bez problemu *od pól roku uczę się j. niemieckiego więc podstawy znam *html na nienajgorszym poziomie *w tibie gram od roku, dziennie poświęcam 2-3 godziny, w weekendy niekiedy wiecej *66 RP, nick: Madziorek *uczę się w technikum informatycznym więc co nieco umieć muszę *od kilku-kilkunastu miesiecy *mógłbym pomagać w wywiadach z graczami, pomagać innym w taktykach, różnorakich mapach, potworach, broni i innych przedmiotach - coś z wymienionych najbardziej by mi odpowiadało *sądze, że byłbym odpowiedni na jakieś stanowiska, gdyż jestem odpowiedzialny, solidny i jeżeli się do czegoś zgłaszam do wywiązuję sie z obowiązków ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() * Twój nick.
Visqn * Twój wiek. 21 lat. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Sredni * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Jez. niemiecki podstawy * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? nie znam * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Styczen 2005. dziennie moze 2h+ * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Visqn - 198 ms * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Bylem moderatorem Celesta.pl * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Data dolaczenia : 24-05-2005 , ale siedzialem juz wczesniej * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory, taktyki, questy, itemy (bronie, uzbrojenie itp.) * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Jestem doświadczonym graczem, posiadam spora wiedze na rozne tematy, ktora chetnie sie podziele z innymi uzytkownikami forum
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ariamka of Unitera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 190
Poziom mag.: 81
|
![]()
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Imię: Pan Czarodziej Liutik
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() 1. Twój nick.
-Liutik 2. Twój wiek. -15 3. Na jakim poziomie znasz j. angielski? -Podstawowy 4. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? -J. niemiecki, zaawansowany 5. Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? -Trochę się czuyłem c++ i html, więc podstawy znam. 6. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? -W tibie gram ok. 3 lat. Dziennie jestem online ok. 3-4h/25h. 7. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) -Aktualnie 49 knight, lecz kiedyś był to 65 Ek, Nick- Knight Candii 8. Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? -Niestety, żadne. 9. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? -To konto mam od maja 2007, ale najstarsze konto będzie miało ok. 3 lat. 10. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) -Chciałbym pomóc w dziale "potwory" oraz "taktyki" 11. Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? -Uważam że dobrze by było pozna nowych i ciekawych ludzi, a także pomóc w rozwijaniu tejże strony i forum.
Jeśli ci pomogłem lub przeszkodziłem w czymś wystaw mi notke Ostatnio edytowany przez -Liutik- - 27-02-2008 o 19:57. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() -Twój nick:
lvlanius (lvl - duże M ponieważ Manius było zajęte) -Twój wiek: W tym roku skończę 18 lat. -Na jakim poziomie znasz j. angielski? Angielski hmm... Jestem tutorem w tibi więc znam angielski na tyle żeby się dogadać z praktycznie każdym ale ciągle sie uczę, chodzę na dodatkowe zajęcia z języka które pomagają mi lepiej sie nim posługiwać. Dodam również że będę zdawał z niego maturę. -Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Przez rok uczyłem się języka niemieckiego ale nie mogę powiedzieć ze biegle sie nim posługuję. -Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Obecnie 65 Royal Paladyn. Nick owej postaci: Zaridan archader. -Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Tak, jestem w technikum o profilu informatycznym (główny nacisk na programowanie) więc umiem się dobrze posługiwać praktycznie każdym. xhtml , php, C++ w stopniu mozna powiedzieć zaawansowanym -Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Więc gram od dwóch lat, dziennie spędzam przed komputerem od 8 do 10 godzin. Praktycznie przez połowę dnia jestem online. -Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Jestem administratorem szkolnej witryny (mogę przesłać adres na PW jeśli to konieczne). Stworzyłem wiele for internetowych które istnieją do dziś i dobrze się mają ![]() -Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl? Od wtedy od kiedy gram w tibię więc od dwóch lat. -W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Zawsze lubię zwiedzać i szukać różnych taktyk żeby było jak najtaniej więc mogę się zajmować potworami i taktykami związanymi z nimi dla wszystkich profesji ponieważ mogę sie zapytać o doświadczenia wielu kolegów. Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Wiele godzin spędzam na skillowaniu więc bede bardzo często mógł sie zajmować stroną. Lubię pomagać innym i czuje sie usatysfakcjonowany gdy wiem że komuś pomogłem dlatego też jestem tutorem ![]() ![]()
Nabór do nowej rodzinki!! przyjmujemy wiekszość świat wybierzemy Ostatnio edytowany przez lvlanius - 27-02-2008 o 12:49. Powód: zapomniałem dopisać |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() -Nick: Unsi
-Wiek: 19 lat -Angielski: Średnio zaawansowany -Języki obce: j/w, j. niemiecki - podstawowy -Języki programowania - Html - poź. średni -Tibia - w Tibie gram od 5 lat ze znaczącymi przerwami, poświecam praktycznie caly wolny czas na gre (śr. 5-8 godzin) -Lvl - 80, nick Unsi (postać została usunięta), stowrzyłem postać o tym samym nicku, lecz nie wyszedłem nią rooka -Doświadczenie dot. stron internetowych - w szkole zajmowałem się robieniem stron wraz z tworzeniem własnego forum od zera, strona głownie zawierała skrypt logowania, strona podzielona na 3 części, banner, strona wykonana w ramkach (100% własnej roboty), aktualnie zajmuję się robieniem własnego sklepu internetowego -egzystencja na Tibia.pl -30.04.2006; wcześniej miałem inne konto wcześniej utworzone lecz nie pamiętam aktualnie na nie hasła. Zostało ono utworzone mniej więcej rok, przed aktualnym kontem. A stronę odwiedzałem pól roku wcześniej od 1 konta -dziedziny - Mapy, poradniki, przedmioty, questy, ewentualnie ulepszanie strony -Dlaczego ja? Ciężkie pytanie, ale mogę powiedzieć, że jestem osobą kompetentną, odpowiedzialną oraz chętną do pomocy (w tym przypadku powiększanie/ ulepszanie serwisu Tibia.pl Pozdrawiam, Unsi |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() 1. Twój nick.
-Gilu 2. Twój wiek. -18 3. Na jakim poziomie znasz j. angielski? -Zaawansowany. 4. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? -J. niemiecki, podstawowy. -J. portugalski, kilka słów ![]() 5. Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? -Bardzo słabo html. 6. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? -W tibie gram ok. 5 lat. Obecnie nie gram, ale planuje powrócić do gry. 7. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) -Nigdy nie miałem postaci o jakiś wysokich levelach, zawsze wolałem pozwiedzać, porozmawiać ze znajomymi, skillować i robić runki. 8. Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? -Kiedyś pomagałem w robieniu stronki www.cod.cwr.pl. 9. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? -To konto mam od 2005 roku, ale miałem wcześniej jeszcze konto , które istniało od 2003 roku. 10. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) -Chciałbym pomóc w dziale "loot" , "potwory" oraz w pilnowaniu porządku na forum.tibia.pl ![]() 11. Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? -Uważam że dobrze znam się na tibi i myślę że bardzo wam pomogę. Gilu
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() - Filipek
- 18 - Zaawansowany - Niemiecki w miarę zaawansowany :s - kończę naukę Pascala i za jakieś 2 miesiące zaczynam C++ - 105 Filipek Knight (już 106 ![]() - Raczej nie, ale poradziłbym sobie - Od kliku lat ;D - Tam gdzie mnie umieścicie, tam będę starał się dawać z siebie wszystko ![]() - No to czym mogę Was zachęcić... Jestem świadom, że bardzo dużo osób się stara o to stanowisko, ale ja mam za sobą spory staż (w tym roku 5 lat z Tibią ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! Ostatnio edytowany przez Filipek - 27-02-2008 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() (1)Sergan el'Matador
(2)16 (3)Od 1 do 10 znam na 9,8. (4)W miare znam tez Niemiecki. (5)Szybko się ucze,mysle ze i w tej dziedzinie nie będę miał większych problemów. (6)W tibie gram od 7 lat,lecz nie jestem "uzależniony".Przy Tibii spędzam około 1-3 godzin dziennie. (7)[CHAR]Cyzio el'Matador[/CHAR]137 lv (8)Kiedys pomagalem robic stone internetową www.mwarriors.net (9)Strone www.tibia.pl odwiedzam,przeszło już 5 lat (10)Chcialbym pomagac w dziedzinie potwory. (11)Jestem bardzo dobrym graczem,znam sie troche na rzeczy i moge byc bardzo przydatny i pomocny.Duzo osob radzi bym zostal Tutor'em,lecz narazie nie posiadam premium account.Lubie pomagac graczom,nom-mysle ze naprawde bym sie przydal.Po za tym,nie jestem taki jak,powiedzmy jakas część polskich graczy.Mam przyjaciół zarówno ppl,jak i Br, swe.Pochodzenie nie ma dla mnie znaczenia.jak ktoś jest w porządku,nie luruje na non-pvp,nie wyzywa,powinien być uważany za super gracza; nie tylko wtedy gdy jest polakiem,szwedem .. bądz kim kolwiek jeszcze. udzielam się też na Forum. Ostatnio edytowany przez sergan - 27-02-2008 o 17:10. Powód: Dodatkowe info |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() * Twój nick?
Elmisto; * Twój wiek? 16 lat; * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Potrafię się porozumieć, podczas wakacji spędzonych w Anglii potrafiłem się dogadać w sklepach itp. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Podstawy niemieckiego, ale osobiście nie przepadam za tym językiem. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? W html poruszam się swobodnie, znam również podstawy C++ i php. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W Tibię gram od 3 lat. Zawsze "real" jest dla mnie ważniejszy, dlatego nie gram regularnie. Do gry wchodzę po wykonaniu codziennych obowiązków - zazwyczaj 1-2 godziny dziennie. W weekendy mam więcej czasu co skutkuje dłuższym pobytem w świecie gry. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? Elmisto - 41 knight na facc * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Niestety w sprawie stron internetowych mogę się pochwalić tylko moją własną stroną. Robiłem ją dla siebie, dlatego nie ma zbyt wielu odwiedzin - była przeznaczona bardziej do nauki. W poważniejszych projektach nie brałem udziału. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Strone tibia.pl odwiedzam od kiedy zacząłem grać w tibię - ponad 3 lata temu. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) uzbrojenie; potwory; taktyki Uważam, że szczególnego przeglądu wymagają taktyki - nie są zrobione do wszystkich potworów, oraz są w dużej mierze nieaktualne. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Bo pragnę, żeby Tibia.pl się rozwijała, była aktualna, żeby naprawdę pomagała graczom - nie tylko tym nowym.
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() Witam,
* Master Bialy-Aniol * 16 * zaawansowany * Znam bardzo dobrze Język Holenderski i dość dobrze Francuski. * Znam się dość dobrze na html * Przygodę w tibia zacząłem na Tibia 7,4 gram w tibia 3-4 godzinki czasem dłużej jeśli jest co robić ![]() * Moja najlepsza postać miała 78 lvl ale niestety był hack i postać po krótkim czasie została usunięta, miałem potem 46+ lvl ale skonczylem grę na im ponieważ hack, teraz gram Sorcem 35 lvl na Astera. * Miałem Forum o "Manga & Anime" ale zamknąłem je, ponieważ mało czasu miałem. * Hmm jestem użytkownikiem Tibia.pl jakieś 2 lata * EQ, Bronie i Potwory. * Ponieważ jestem odpowiedzialny i zawsze robie to co do mnie należy. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() 1. Shokei.
2. W czerwcu 18. 3. Nie perfekcyjnie ale sądzę, że bardzo dobrze. 4. Inne języki to z tym kiepsko. Uczę się szwedzkiego. ;p 5. c++. Jakieś mniej zaawansowane programy mogę zrobić. Początkujący html. Wkrótce php ![]() 6. Gram jakieś 3 lata może więcej. A to ile gram zależy od wolnego czasu i chęci. Od 15minut do 12h ![]() 7. Shokei 148 lvl. 8. Strony jakie robiłem to tylko zwykłe projekty szkolne nic więcej nie tworzyłem. 9. Od jakichś 3 lat. Tyle, że te konto mam od 22.01.2006 do poprzedniego zgubiłem hasło. ;d 10. Potwory, taktyki. 11. W miarę możliwości sam staram się wymyślać najtańsze metody expienia, zdobywania rare itemów itp. Mam własne zdanie i łatwo zdobywam zaufanie. ![]()
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() * Twój nick.
Jucha Furora * Twój wiek. 15 lat. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Znam dośc dobrze,potrafie się porozumiec. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Język niemiecki poziom klasy 2 gim. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? nie znam * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram od 2003-4r.(tibia7.4) konto założyłem w 2006r. dziennie poświęcam ok.2h * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Fre'neter (62 level) * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Patrzyłem,jak kumpel tworzy iOTS-iTorrent(coś zrozumiałem,szybko się ucze) * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? 06.06.06 <evul> * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) We wszystkich z wyżej wymienionych,wiele innych * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Troche już się udzielam na Tibia.pl,jestem ambitny,kreatywny,twórczy i mało skromny;p,można na mnie liczyc.Myślę,że teraz nadaje się na pomoc.Tibia.pl wydaje mi się,że potrzebujecie takich osób jak ja(mój egoizm nie zna granic). Gdy raczkowałem w Tibii właśnie owy serwis mi pomógł.Pora,żebym i ja mógł pomagac innym. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 04-03-2008 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Pieniezno
Imię: Spev
Świat: Refugia
Poziom: 21
|
![]() *Twój nick.
-Spev *Twój wiek. -15lat prawie *Na jakim poziomie znasz j. angielski? -Nawet niezle se radze. *Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? -Rosyjski *Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? -Gdzies 7/10 *Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? -Gram od roku,poswiecam dziennie 4h. ![]() *Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) -Spev 31lvl ,ale mam doswiadczenie mialem jeszcze z 3 hary. *Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? -Robiłem stronke Parkour. *Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? -Od kąd gram. *W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) -Potwory.^^ *Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? -Poniewaz jak byscie mnie nie wzieli ponieslibyscie straty. |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() * Fifi Aivul / aczkolwiek nazywają mnie po prostu FiFi / Gromph.
* W sierpniu ukończę 18 ![]() * Angielski na poziomie... hmm... sądzę, że wysokim... * W szkole podobno mam niemiecki ![]() ![]() ![]() * Znam nawet dobrze HTML'a, trochę Pascala (ale to się raczej nie przyda na Tibia.pl ![]() * Jak długo gram w Tibie? Nawet najstarsi górale tego nie wiedzą ![]() ![]() ![]() * 70 lvl Sorcerer (jak kupie pacc to MS -.-), nick: Gromph Baen're, świat: Refugia. * Doświadczenie w robieniu stronek www mam - głównie HTML. Sam kiedyś się w to bawiłem. Miałem całkiem niezłą stronkę na temat klubu piłkarskiego LEGIA WARSZAWA ![]() * Nie mam pojęcia jak długo mam konto na forum tibia.pl ![]() ![]() ![]() * W jakich dziedzinach chciałbym pomagać? Głównie itemki (bronie, pancerze etc.) aczkolwiek co będzie do zrobienia - to zrobię i włożę w to tyle pracy i czasu ile tylko będę w stanie ![]() * Dlaczego powinniście przyjąć właśnie MNIE? Hmmm... Bo potrzeba wam ludzi takich jak ja ? ![]() Poza tym jestem kreatywny, sympatyczny, a co najważniejsze sexy i mam poczucie humoru -.- Ostatnio edytowany przez FiFi Aivul - 27-02-2008 o 14:47. |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: Henry Cortez
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 62
|
![]() Twój nick.
Olimpijski Twój wiek. 17 lat (4 marca) Na jakim poziomie znasz j. angielski? Dobrym Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki - podstawowy Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? HTML - poziom bardzo dobry Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W Tibie gram od Tibii 7.5 Dziennie gram kilka godzin i przesiaduję na forum.tibia.pl Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) [CHAR]Henry Cortez[/CHAR] 74 RP Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Pomagałem, a następnie byłem adminem, nieistniejącego już forum PLK (forum ligi gier Kurnik.pl) Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Data dołączenia: 24.06.2006 W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory i taktyki Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ jestem odpowiedzialny i kreatywny, potrafię współpracować w grupie, jestem miły i uprzejmy :-) |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. <Rahim>
2. 17lat, skończone 6 dni temu. 3. Z językiem angielskim nie mam problemów, ogółem bardzo dobrze 4. Co do innych języków obcych to Szwedzki jak i zarówno niemiecki. Dogadam się lecz nie jest to moją mocną stroną. 5. Tak, znam języki programowania mianowicie html, php i c++ w stopniu zaawansowanym 6. W Tibie gram od pierwszej klasy gimnazjum obecnie mam 17lat co daje nam 4lata~ na grę poświęcam 5hr+ dziennie choć nie ma na to regóły 7. Posiadam 80ek+ nie powiedziałbym ze jest to moja najlepsza postać ale na dzień dzisiejszy ma najlepszy poziom Nick wyśle za moment. 8. Tak mam doświadczenie w tworzeniu. Pierw robiłem sam stronki lecz jest to czasochłonne bardzo więc zacząłem pomagać słabszym Jest jeden większy projekt w którym biorę udział (więcej na PW) 9. Jestem User-em tego serwisu od początku praktycznie przygody z tibią , ztąd czerpałem wiedzę o questach, monsterach, itemach etc.. 10. Jestem graczem z doświadczeniem więc nic nie jest mi obce ale jak coś to: taktyki, potwory, jakieś poradniki loot etc. 11. Powinniście z racji iż mam sporo czasu jak na razie oraz chęci. To chyba już wszytsko, pozdro 600 |
![]() |
![]() |
#78 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() * Milten Magician
* Liczę 16 wiosen. * Potrafię się dogadać po angielsku, załatwić coś itp. * Niestety nie. * Nie bardzo * W tibię gram od 2004 roku, na grę dziennie poświęcam zazwyczaj około 4 godziny lecz teraz mogę Grać, nie siedzieć na forum, tylko w weekendy. * Dragomir Magician - 117 Royal Paladin * Tylko blogi i podstawowe strony internetowe. * Użytkownikiem Tibia.pl jestem od 11.12.2005 * Pomagać chciałbym najchętniej w działach, potwory, przedmioty, oraz mapy. * Myślę, że moje doświadczenie związane z grą mogło by być pomocne w funkcjonowaniu strony i zawartych na niej informacji. Pozdrawiam, //Milten Magician
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Nick: Martinn
Wiek: 16 lat J.Ang: Mieszkam w Irlandi (Caly czas ucze sie angielskiego) J.Obce: Znam jezyk niemiecki w stopniu minimalnym Jezyk komputerowy: Niestety nie znam. Od nowego roku mam zamiar isc do szkoly informatycznej Narazie nie gram w tibie ale moj best lvl byl 76 ![]() W tibie gram od 3 lat ... dziennie gram okolo 3 godzin a soboty i niedziele nawed do 10-12 godzin Kiedys pomagalem robic strone o anime ... Tibia.pl pomaga mi od samego poczatku wiec jestem u was 3 lata. Chcialbym pomagac w dziedzinach takich jak Mapy,Potwory,Eqip,Czery itp... Dlatego ze jestem tego wart ![]() PS: Sorry za brak polskich znakow ale nie posiadam polskiej klawiatury ![]()
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Nick: Alanus Lutinum
Wiek: 13,5 roku Angielski: Bardzo dobry (liceum/gimnazjum) (te parę lat nauki się przydało ![]() Inne języki: Nie znam innych języków Programowanie: Podstawowy HTML Gra: Poznałem grę ~3lata temu, miałem 3 dłuższe przerwy (ok. 1,5 roku) Najwyższy poziom 45lvl (ciągle się rozwija) Tworzenie stron: Nie mam doświadczenia w tworzeniu stron. Tibia.pl: Z tibia.pl korzystam 3 lata Pomoc: Mógłbym tłumaczyć teksty z tibia.com, również poprawiać literówki oraz błędy na stronie, tak samo tworzyć taktyki na potwory. Dlaczego ja?: Jak na swój wiek staram się zachowywać dość dojrzale. Mam angielski na dobrym poziomie i mam zamiłowanie do bezinteresownej pomocy ![]() No a przede wszystkim chciałem zobaczyć pod swoim nickiem Tibia.pl support czy nawet Moderator ![]() |
![]() |