![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Kraków
Świat: Iridia
|
![]() Nick: [CHAR]Embralla[/CHAR]
Wiek: we wrześniu skończę 15 lat Język angielski: W stopniu umożliwiającym jako-taką komunikację z obcokrajowcami Drugi język: Niemiecki znam na poziomie podstawowym Języki programowania: podstawy HTMLa Tibia: Gram w Tibię od stycznia 2006 roku z kilkumiesięczną przerwą. Dziennie gram od 1 do 2 godzin, aczkolwiek zdarzało się nawet po 7 z przerwami. Najlepsza postać: Master Sorcerer na poziomie 45 Doświadczenie w tworzeniu stron internetowych: Znikome, jedynie proste projekty na informatykę. Nie uczestniczyłem w większych projektach. Użytkownik tibia.pl: Na stronę wchodzę odkąd gram w Tibię tj. od stycznia 2006 r. lecz konto stworzyłem we wrześniu ubiegłego roku. Zadania: Mógłbym zajmować się aktualizowaniem opisów przedmiotów lub też potworów. Dlaczego ja? Jestem pomocny, opanowany, uczynny, miły, koleżeński, odpowiedzialny, punktualny, inteligentny i ogólnie można rzec: cudownie-świetnie-wspaniałym człowiekiem xD. Notabene nie ma co tu ukrywać - chcę darmowego PACCa, a więc możecie być pewni mojego zaangażowania w tą pracę. <--- Szczerość? Jak można wytłumaczyć mego podwójnego posta? o.O Ostatnio edytowany przez Firgasto - 27-02-2008 o 18:31. Powód: Doublepost |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() * Pavel321
* 15 * Srednio * Francuski (Poziom Podstawowy) * HTML w stopniu średnio-zaawansowanym oraz słaba znajomość PHP * 3 lata , dziennie gram ~5h ponieważ mam sporo wolnego czasu * 82 Ek , nick Acheloos * Miałem parę stron o Mandze&Anime oraz parę innych . Pomagałem w tworzeniu takich stron jak dbmasters.yoyo.pl oraz parę innych opierających sie na systemie PHP-Fusion * 2 lata * Forum , Potwory , Taktyki. * Jestem odpowiedzialny oraz cierpliwy, mam wiele wolnego czasu który mogę poświęcić na rozwój Tibia.pl |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Świat: Iridia
|
![]() Nick: [CHAR]Embralla[/CHAR]
Wiek: we wrześniu skończę 15 lat Język angielski: W stopniu umożliwiającym jako-taką komunikację z obcokrajowcami Drugi język: Niemiecki znam na poziomie podstawowym Języki programowania: podstawy HTMLa Tibia: Gram w Tibię od stycznia 2006 roku z kilkumiesięczną przerwą. Dziennie gram od 1 do 2 godzin, aczkolwiek zdarzało się nawet po 7 z przerwami. Najlepsza postać: Master Sorcerer na poziomie 45 Doświadczenie w tworzeniu stron internetowych: Znikome, jedynie proste projekty na informatykę. Nie uczestniczyłem w większych projektach. Użytkownik tibia.pl: Na stronę wchodzę odkąd gram w Tibię tj. od stycznia 2006 r. lecz konto stworzyłem we wrześniu ubiegłego roku. Zadania: Mógłbym zajmować się aktualizowaniem opisów przedmiotów lub też potworów. Dlaczego ja? Jestem pomocny, opanowany, uczynny, miły, koleżeński, odpowiedzialny, punktualny, inteligentny i ogólnie można rzec: cudownie-świetnie-wspaniałym człowiekiem xD. Notabene nie ma co tu ukrywać - chcę darmowego PACCa, a więc możecie być pewni mojego zaangażowania w tą pracę. <--- Szczerość? ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Xzonixek
16 Dobrze znam angielski. Znam podstawy niemieckiego. Zaawansowany HTML. Gram 3 lata bez przerwy, gram jakieś 4-5h dziennie. Moja postać to Ozux - 137 RP. Tworzyłem strony dla wlasnego użytku. Użytkownikiem Tibia.pl jestem od 3 lat, wczesniej posiadałem konto od 01.2005 Jestem zainteresowany działami: taktyki, potwory, questy. Chciałbym szczególnie zając się działaniem przeciwko spamowi (kłótniom) w tematach o zdjęciach, ponieważ szczególnie przeglądam tematy poświęcone zdjęciom. Moimi atutami są: -doświadczenie w grze -duża ilość wolnego czasu |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Saragoss Harmonia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infinnity
Świat: Harmonia
Poziom: 201
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
|
![]() * Twój nick.
Saragoss * Twój wiek. 14.Niedługo 15. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? średnio zaawansowany uczę się w szkole i na kursie języków obcych(4 rok). * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Francuski ucze się prywatnie od 2 lat. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Niestety nie ale mogę sie nauczyć. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram od około 2 lat.Dziennie(zależy ile jestem na lekcjach itp) około 4h w weekendy do 8h. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Saragoss Harmonia 119 lvl ek. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Nie miałem okazji. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Około 2 lata. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Taktyki walki z potworami, ich opisy, mapy * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ jestem już doświadczonym graczem jak i użytkownikiem tibia.pl.Sądzę że mógłbym wiele pomóc w tym serwisie.Mam także sporo wolnego czasu który mógłbym tu przekazać.
,,Są w życiu chwile ulotne jak ulotka" ![]() ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=202880 <- infinnity thread Ostatnio edytowany przez Saragoss - 27-02-2008 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Yahumashi
Profesja: Paladin
Gildia: Insurgo Acies
Świat: Lunara
Poziom: 47
Skille: 70 45
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() * Yahumashi
* 19 * angielski: zaawansowany ![]() * nie znam * html srednio zaawansowany , C++ podstawowy * gram od mmm 7 lat i dziennie 0-15h * Vesso 49lvl * Stworzyłem strone mojej klasy (nie dziala juz) aktualnie pracuje nad projektem strony odnosnie koncertów w moim miescie.. pomagałem pzy paru malych stronkach.. (zrobilem jakies 3-4fora ale to banalne conie?xD) * uzytkownikiem tibia.pl jestem od poczatku grania .. * W kazdej dziedzinie moglbym cos powiedziec.. * Uniwersalnosc.. znajomosc gry od bardzo dawna.. szybkie lapanie kontaktow oraz chec poznania nowych ciekawostek ze swiata tibi (duzo newsow wiedzialem duzo wczesniej niz ukazaly sie na tibia.pl) pozdrawiam Vesso (sorki za bledy ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Thadel
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Twój nick: Thadel
Twój wiek: 15 Na jakim poziomie znasz j. angielski? No podstawowym to bym go nie nazwał ;s Dobry poziom ![]() Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? J. niemiecki - podstawy Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Trochę znam htmla ![]() Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram od roku 2005 ;s gram dziennie tyle, na ile pozwala Rl życie, jak coś: http://www.pskonejott.com/ Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Thadel - 52 lvl, ja nie jestem pr0 PG ... teraz chcę pokazać się dobrze na nowej posadzie - tutora Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Większe nie, ale trochę ich było ![]() Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Data dołączenia: 27 07 2007 Ale przeglądałem wcześniej jako gość ![]() W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory/taktyki Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? A dlaczego nie mnie? :s Bo mógłbym 'wam' dużo czasu poświecić (stronie) :s #edit ludzie, możecie nie kaleczyć polskiego? 'pomuc' 'poczontku' -.- Ostatnio edytowany przez Thadel - 29-02-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Świat: Berylia
![]() |
![]() -Etan Marth
-Skonczone 16 (rocznikowo 17) -W szkole niby mam pre-intermediate, ale z dogadaniem sie nie mam problemu. -Niemiecki, bardzo slabo, jednak cos tam umiem powiedziec. -Raczej nie, bardzo podstawowe podstawy, cos z html -Nie. -Od sierpnia 2005 roku, przy komputerze spedzam okolo 4h dziennie, a w weekdendy ponad 8h, duzo z tego czasu spedzam na Tibie. -Etan Marth, 88ek. -Robilem jakies strony na potrzeby szkoly, nic wielkiego. -Data w profilu+3 miesiace, bo mialem wczesniej konto, ale zgubilem haslo. (wtedy poczatki z internetem) -Zdecydowanie taktyki. -Jestem juz sporo czasu na tym forum, znam jego zasady, przestrzegam wiekszosci zasad dobrego zachowania, nie mam problemow z poprawnym i zarazem kulturalnym pisaniem. Ponadto jestem aktywnym tutorem od 4 miesiecy.
![]() Combo by Mahrdis+2 Dragons+1 Dragon Lord=173EK Owned Thor Rheon [30]: ej wiesz dlaczego mi kutas staje jak mame zobacze?? ![]() Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 28-02-2008 o 00:34. Powód: Dodanie informacji |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Twój Nick:
Makuki Twój Wiek: Lat 14, Licząc rocznikowo 15 Na jakim poziomie znasz j. angielski? Aktualnie mieszkam w Anglii, w Londynie. Angielskiego uczę się na bieżąco w wolnym czasie. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Uczyłem się Niemieckiego ale było to bardzo dawno temu. Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Wtrącając się html to nie język programowania ![]() Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Informacja o moim koncie: Cytuj:
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Captain Jeven - Aktualnie 64 royal paladin, tak wiem nie zbyt duży ale nie tylko poziom się liczy ![]() Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Ogólnie pisałem małe skrypty w oparciu o bazę danych mysql, nie raz trafiły się większe. Przepraszam ale ze względów osobistych nie mogę dać linków. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? To konto nie ma jakiejś długiej Historii ponieważ na forum zarejestrowałem się bardzo późno. Ogólnie sprawdzałem tylko główna stronę. Mniej więcej tak 2-3 lata. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Chciałbym pomagać w potworach, przedmiotach jeżeli będzie to możliwe. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Trudno powiedzieć.
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Twój nick. Rider41
Twój wiek. 15lat Na jakim poziomie znasz j. angielski? dobrym Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? nie Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? C++ w dosc dobrym Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Teraz mam troche nauki wiec od poniedzialku to piatku po 2-3h a w sobote i niedziele z 6-10h moze i wiecej. Gram w tibie 3lata ponad. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 51RP Gorn Rider Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Tak umiem tworzyc strony internetowe Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? prawie 2lata W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)Potwory, opis lootu questow itd Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Hm.. czemu by nie miec kolejnego dobrego pracownika ;] |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Feormin
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: xx
|
![]() - Will Samin
- rocznikiem 16(ur. 30.06) - ponadpodstawowy (chodzę ostatni rok do gimnazjum w klasie o profilu z roz. jęz. angielskim) - nie znam - podstawy html - gram 5. lat, dziennie poświęcam na gre od 2 do 4h (wyjątkami są weekendy, w których można więcej pograć) - Feormin - 115lvl (Royal Paladin) - doświadczenie jedynie takie, że zrobiłem stronę internetową w html'u na informatykę i prowadziłem forum. - data dołączenia na forum to 16. 06. 2006r. - chciałbym pomagać w dziedzinach potwory i taktyki. - dlaczego mnie ? heh.. Może dlatego że jestem zdecydowanym i rozważnym człowiekiem. Trochę już gram w Tibie i nabrałem doświadczenia, którym chciałbym się podzielić z innymi graczami. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() *RailChris na forum, a w Tibii Rail Chris (aktualnie 58 paladin serwer Nerana)
*16 lat jednak 11 kwietnia będe miał 17 *Język angielski znam na stopniu dość dobrym, w technikum mam 4. *Język Francuski w stopniu podstawowym *Uczę się w budowlance, profil technik informatyk. Jak narazie znam Turbo Pascala, jednak już niedługo zaczynam C++, html też dobrze znam. *W Tibie gram od 1 klasy gimnazjum i w sumie to jest już 3 i pół roku. Dziennie w tygodniu gram po 3h (czasami nie gram wogóle czasaim nawet 6h) w weekedny między 5h-11h. W tygodniu gram mało dlatego że poświęcam sporo czasu na uczenie się języków programowania. *Rail Chris jw. 58 paladin. *Robiłem już parę stron. Pierwsze wiadomo w notatniku, ostatnio zrobiłem stronę mojej drużyny w Parkourze na serwisie yoyo.pl *Używam od początku gry, informacje tutaj zawarte bardzo mi pomagały od początku mojej przygody. Aktywnie uczestnicze krótko - niecały miesiąc. *Dział mi jest obojętny, jestem ambitny i mam nadzieje, że w każdym sobie poradze w miarę swoich możliwości *Jestem ambitny i dokładny. Nie robie pracy na odwal i Tibia mnie bardzo ciekawi więc mogę na nią poświecać sporo czasu nie nudząc się przy tym. Zgłaszam się, ponieważ zawsze interesowała mnie praca dla strony fanowskiej o Tibii. Z góry dziękuję za przeczytanie i przemyślenie mojego podania. Myślę, że będzie ono rozpatrzone pozytywnie. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Imię: Bujak Stoneaxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() * Bujak Stonexe
* 16 * Uczę się ok. 7-8 lat, czyli dosyć dobra * Niemiecki- słabo, Rosyjski- w trakcie nauki, Język Tibi ![]() * Niestety nie, ale niedługo do tego dojdę * Gram z dużymi przerwami od jakiś 3-4 lat, nawet jeżeli nigdy nie doszedłem do hight-levela, to zdobyłem olbrzymie doświadczenie. Od dłuższego czasu gram w Tibie codziennie, od 3h do całej nocki ![]() * Póki co 29, ale do rekrutacji możliwy nawet 40lv ![]() * Znam podstawy, samodzielnie tworzyłem jedynie fora internetowe (ok. 10) ![]() * Od początku mojej gry, jest to zdecydowanie najlepsza strona, oczywiście jeżeli nie liczyć dosyć nieaktualnych informacji ![]() * taktyki, potwory, uzbrojenie i przedmioty * Jeżeli szukacie kogoś SOLIDNEGO, to nie trzeba dalej szukać. ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Poland :D
Imię: Van Heellsing
Profesja: Paladin
Gildia: Army of blood
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 74/57
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() 1.Nick: mlody991
2.Lat 16 3.Język angielski dobry ( 4 na 6 ) umiem rozmawiac, pisac itp, wiem co i jak ale zasad ortografi itd. nie znam. 4.Języki obce: brak 5.Języki programowania: html słabo 6.Gram od 2 lat, czasami 3-4 godzinki czasem w ogole, jak ma ocote to potrafie grac po 10h. 7.2 Postacie na 41 lvl Elite Knight - Araogrn || 40lvl Royal Palladyn - Van Heellsing, bo zawsze sprzedaje postacie ![]() 8. --- 9.Od kąd gram w Tibie. 10.Mapy, Handel, Bronie. 11. Poniewarz jestem komunikatywny,kreatywny i lubie pomagac innym, wywiozuje sie ze swoich obowiazków. Nie wiem co mam napisac o sobie ![]() Ostatnio edytowany przez mlody991 - 27-02-2008 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() • Panoramix
• niecałe 17 lat • na tyle, by przetlumaczyc newsa z tibia.com • Niemiecki na podstawowym stopniu. • Nie. ![]() • Gram 2,5 roku, dziennie około 1h-2h w zależnosci od szkoły ![]() • 75 ed, [CHAR]Nasty Keeper[/CHAR] • Nie mam i m.in. dlatego chciałbym zostać supporterem ![]() • od 12 marca 2006 roku • Głównie taktyki, potwory lub coś z tym związane • Lubie widziec efekty swojej pracy. Nigdy tez nie "pracowalem" na jakiejś poważniejszej stronie, wiec chcialbym w koncu spróbować swoich sił ![]()
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 27-02-2008 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() *Twój Nick:
Nazywam się Tomek.Nick który posiadam na tibia.pl (widać) X-Anylon *Twój wiek: Niedługo skończe 15 lat. *Na jakim poziomie znasz j. angielski? Średni,lecz umiem się porozumieć z innymi po angielsku. *Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki podstawy i Japoński mizernie! *Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Html podstawy...No i troche C++ *Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Aktualnie mam przerwe!..Dziennie potrafie zagrać ok.2h..Gdy pada cały dzień. *Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Safyn Ferix-47 poziom...Częste lagi spowodowały,że nie gram już nim. Zaczełem przygode swym Paladynem...Aktualnie 28 Poziom,Blood Safyn *Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Strone klasowoą,forum tak większych projektów nie robiłem *Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Ogólnie..To bardzo długo, lecz nie posiadałem konta. Aktualnie dość często wpadam tutaj,wypowiadam się,nie spamuje Data dołączenia: 06 02 2007 To już rok z Wami . *W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory,Taktyki...Ewentualnie mapy! Ale przyjme to co mi zaoferujecie. *Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Jestem zaawansowanym graczem z chęcią Wam pomogę jak i innym. Każdy czas który bym posiadał spędziłbym w udoskonalaniu storny! Wiele brakuje niektórym artykułom .. Wiem,że przy niektórych tutaj to wymiękam...Ale pragne pomóc ![]() Mam nadzieję,że rozpatrzycie pozytywnie moje podanie . Pozdrawiam!
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 27-02-2008 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Stan: Niegrający
Imię: Dart Ridaow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Marvel (old member of Fh)
Świat: Pythera
Poziom: 71
Skille: 19/24
Poziom mag.: 60
|
![]() ) Qaron_Rayox
) 17 lat ![]() )Angielski znam na poziomie dobrym. ) Łacina na poziomie podstawowym. ) Raczej się nie orientuje co jest co, ale szybko się ucze. ) W tibie gram od ok. 3-4 lat. Ilość czasu uzależniona jest od nauki w szkole(średnio jest to 2-4h dziennie). Zdaża się krócej, ale zdaża się i dłużej. ) Moja najlepsza postac to 82ms, nick: Dart Ridaow ) Tworzyłem strony, ale w WebMaisterze ![]() ) Rejestrowany na roznych account ( spowodu gubienie passow ![]() Jako gość od początku mojej "kariery tibijskiej" - czyli około 3-4 lat. ) Potwory, ekwipunek , poradniki, czary. ) Jestem pracowitą osobą ,która szybko się uczy. Posiadam pozycje Senior Tutora < do sprawdzenia na postaci Qaron Rayox (52ek)>, a więc wiedzą na temat tibi ,którą posiadłem, mogę wykorzystać w pracy w tibia.pl team oraz przy pomocy odświerzania informacji na temat tej gry. Pozatym chciałbym pomóc przy dalszym rozwoju tej strony, ponieważ to ona wprowadziła mnie w świat tibi i część rzeczy ktore o tej grze wiem, wiem z tąd. Chciałbym aby nowi gracze mogli dalej kożystać z tibia.pl , która rozwijałabysię w dalszym ciągu. Z góry dziękuje ze przeczytanie oraz rozpatrzenie mojego zgłoszenia. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: -/-
Poziom mag.: 64
|
![]() * Twój nick.
Pambinho * Twój wiek. 16 * Na jakim poziomie znasz j. angielski? zaawansowany * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? niestety nie * Czy znasz jakieś języki programowania (C++,html,php,vb,etc)?Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Niestety nie ale mogę sie nauczyć ![]() * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Już prawie 4lata,3h-7h * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Miałem 80lvl ale miałem hacka teraz mam 30lvl(nie gram dla lvl-u tylko dla zabawy),nick wyśle na PW * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? nie Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? nie * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? 24 06 2007 * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) potwory-taktyki * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Nie lubię o sobie mówić ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]() * Vasami
* 17 * Nie za dobrze, ale jakos sie dogadam ![]() * Brak * Narazie brak, jednak jestem w klasie informatycznej, niedlugo zacznie sie programowanie w C++ * Gram ok 5 lat, z przerwami. Dziennie ok 3-5h * Lay'bay - Kyra - 110 elite knight Natur - Kyra - 90 royal paladyn Vasami - Kyra - 83 royal paladyn Obecnie 52 elder (dopiero zaczynam ;p ) * Kiedys bawilem sie w robienie szablonow do bloga ;p Szlo calkiem niezle * Od kiedy gram w tibie, jednak konto mam od niedawna. * Mysle ze potwory i taktyki. Mysle ze wiem sporo na ten temat. * Hmm dlaczego wlasnie ja ![]() ![]() Cya Ostatnio edytowany przez Vasami - 27-02-2008 o 20:28. |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Konradzio
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 59
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Twój nick. Konradzio
Twój wiek. 15 Na jakim poziomie znasz j. angielski? Biegle angielski(2 lata w USA) Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki(średnio) Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Caly html i kawalek C++ Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibię gram 4 lata dziennie gram 2-3h Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Konradzio-43 ED(nie lubie Power Gamingu ![]() Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Nie Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? 3-4 Lata W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) potwory/taktyki/questy(?) Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Po prostu się na tym znam i nie mówie ze jestem "pro ivul 100+ ek ale nicku nie podam bo sprzedalem na allegro" |
![]() |