|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() Wszyscy moji kumple kupują PACC. Czy i ja mam kupić PACC? POsiadam 27 driuda i 12 knighta skille 51/51. CZy kupić Pacca? Może kupić dwa na 90 dni? Albo jeden na 180. KIm grać o i jeszcze dodam że druid mi się znudził, więc czy przebrnąć nim do wyszszego levela, czy grać knightem? Na paccu czy faccu??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Green Street
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
|
![]() moim skromnym zdaniem (^^) lepiej kupic pacc jak masz taka mozliwosc, i mysle ze lepiej ten na 180 dni, bo zawsze to taniej
![]() i jak druid ci sie znudzil to nim nie graj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeśli to ma być twoj pierwszy pacc, a grasz w Tibie od niedawna, to narazie naucz się grać. Ja zrobilem ten błąd i kupilem pacc za wcześnie, pierwsze 2 miesiące zmarnowalem na 2 lvle (33-35), ale niedługo po tym, na Celescie znalezli sie ludzie, ktorzy Mi pokazali "Co i Jak" ;]
![]() |
![]() |
#4 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Ja na twoim miejscu podciągnąłbym tego druida na 35 lvl. Będziesz wtedy wiedział, czy chcesz grać druidem. Imo, wtedy możesz kupić sobie PACC'a na 90 dni ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
jest on tańszy lecz w przypadku hacka lub jakiejkolwiek straty konta twoje pieniądze będą wyrzucone w bagno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja polecam kupic pacc ale na 3 miechy , nie chce naciagac ani nic tylko gra jest poprostu ciekawsza.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() A ja słynę z tego, że mam inne zdanie i radzę Ci pograć jeszcze trochę na faccu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @UP - no chyba że chcesz od razu biegać po Svagrond czy gdzieś indziej... uważam, że Aroonia ma rację ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Imię: Unkown
Świat: Solera
|
![]() Cytuj:
A ja uwazam , jesli masz kase to kupuj na 90 na obydwa. Chociaz na 12 knighta na osobny acc by mi troszke bylo szkoda tego ![]() Ale robilem ruzne wariactwa nawet zrobilem nowe konto lvl 1 i zrobilem pacca wiec rob jak chcesz! To twoje pieniadze , twoje konto i ciesz sie chwila =) Yours, Fillee
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jeśli nie bardzo wiesz jak sie gra to nie oplaca sie kupowac. Najpierw lepiej sie nauczyć, bo inaczej "waste". Oczywiście ty tylko moje zdanie ;]
![]() |
![]() |