|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja posiadam x pudło i jestem z niego zadowolony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xboxa warto kupić, gry bardzo dobre (Gears of War, Assassin's Creed, Mass Effect chociaż on będzie na PC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() XBL Silver jest darmowy, zezwala na ściąganie dem, triali i innych śmieci przez oficjalny Store.
Gold (nie z Allegro) kosztuje jakieś 200zł na rok. @top: kup, fajny jest. Ja kupiłem prawie dwa miesiące temu i jestem zadowolony. Dobrych tytułów jest trochę, a jeśli do tego kupisz drugi kontroler to masz długie godziny gry z kumplami. Do tego ostatnio sama konsola staniała.
![]() |
#24 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Xbox live gold na 13 miesiecy to niecale 150zl (czemu nie z allegro?). Sa tez darmowe kody 48h (generowane na pewnej stronie internetowej), ktore pozwalaja na granie online. Ale to nie to samo co live gold ![]() Xbox jest fajny i polecam, ale kup go dopiero w kwietniu-maju kiedy juz wszedzie beda tansze i byc moze wyjdzie nowy premium 60gb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Polecam kupic tę "zabaweczkę". Gry bardzo fajne, mozliwość oglądania filmów, słuchania muzyki. Grafika bardzo dobra (Jak posiadasz TV w HD).
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Napisałem, ze Gold nie-na-Allegro kosztuje jakieś 200zł. Na Allegro taniej.
![]() |
![]() |
#27 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
@down: jak by byl za allegro to by podal cene z allegro ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 15-03-2008 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ale czy on powiedzial ze lepiej kupowac "BEZ ALLEGRO" czy z allegro? ja odebralem jego odpowiedzi jak by byl za allegro.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oczywiście, żę warto.
Choćby dla takich gier jak Guitar hero (to akurat jest wszędzie) czy Rock Band (to karci kompletnie. Only for XboX360)
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tompior: czytanie ze zrozumieniem, proszę. ORYGINALNY, NIE-Z-ALLEGRO-ALE-PROSTO-ZE-SKLEPU, bez niepewnych pośredników (chociaż na Allegro można znaleźć pewnych, spoko) Gold kosztuje koło 200zł. I o to mi chodziło. Nie pisałem nigdzie, żeby na Allegro nie kupować, po prostu chciałem, z napływu pierdolonego miłosierdzia, poinformować ew. kupujących ile kosztuje Gold w sklepie. M. in. po to, żeby zestawić to z ceną z A.
Zresztą sam Golda miałem tylko ten jeden darmowy miesiąc. Na razie nie mam za bardzo gier do gry po sieci, więc nie kupuję.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tyle posiadam Xboxa360 edycje core(dla tych co nie rozumieją biedną wersje z padem i konolą) bardzo miło mi się gra ale teraz polecam PlayStation 3 ponieważ ma możliwość odtwarzania Blue Ray czy jakos tak a [MONSTER]Xbox360[/MONSTER] tego nie posiada.Ale za to na Xboxa jest wiele ciekawych gier jak na przykład:,,Mass Efeect''
ale za to na PlayStation jest lepsza grafika,wiec wynika z tego ze lepiej zbierac 2000+ zł na Playa niż na Xboxa
![]() |
#33 | ||
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Lestos: od kiedy ps3 ma lepsza grafike od xboxa 360?? Wszystko zalezy od gry... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Też prawda,lecz ps3 ma blueray jak wogule wiesz co to jest
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Najlepiej jest mieć dwie konsole xD i kozaczyć. Zwłaszcza, że nie są one takie drogie (wiadomo, że X'box jest tańszy np taka wersja core) W obecnej chwili mam Xboxa ale po wakacjach mam plany aby sprawić sobie PS3 i uzupełnić pokój gracza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() Warto!!!!1
http://www.youtube.com/watch?v=VhO-OE931D4 <-- Tutaj możesz zobaczyć dlaczego
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU
![]() |
![]() |
#39 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() w ogole wiem co to jest BR.
Trzeba zaczac od tego, ze konsola sluzy do grania (wiem, ze jest linuks na ps3 a na xboxie masz media center) ale nie do tego sie kupuja ta maszynke. I co ci daje ten blue ray?? Jedyny plus jest taki, ze gry mieszcza sie na 1 plytce. Dodatkowo, instalacja DMC4 na ps3 zajmuje ponad 30 minut oraz 5GB na dysku, a na xboxie 0 GB i 0 minut. A co to daje wersji z ps3? Szybsze loadingi o max 1-2 sekundy... wow! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() co wam powiem to wam powiem ale wam powiem ze jedyne co mnie odstrasza w tych konsolach to to ze gry stoja 400+ toz jak kupie sobie xboxa(dajmy na to 1300zl) a potem jakies 2 gry do tego(po 400czyli 800) to wychodzi ze za taka kase to mogl bym sobie kupic dobrego kompa z 2Gb ramu 512 karta graficzna i conajmniej 1TB HDD oraz quada procesorek. A gry sobie za darmo z neta sciagac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |