|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Według mnie komputer jednak jest lepszym pomysłem niż konsola do gier. Wprawdzie dobry komp wyjdzie drożej niż konsola, no ale jednak jest to urządzenie wszechstronne, również nadające się do gier. Mając komputer można przy okazji zdobyć jakąś umiejętność obsługi. A konsola to tylko parę zadań (hry i ewentualnie net, multimedia).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co ja pisze posty z PSX'a? czy z GBA? NIEEE, ja pisze posty z mojego ZX SPECTRUM!
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Jaką umiejętność obługi? O czym ty pierd*lisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A czy ktos mowi, ze nie mozna miec i tego i tego?
Wiekszosc ludzi ma w domu komputer, a niektorzy z nich jeszcze do tego dokupuja konsole. Wiadomo, ze konsola nie zastapi komputera, ale nigdy nie miala przeciez tego zrobic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() No tak ale z waszych wypowiedzi rozumiem,że komputer jest do pisania i do internetu,a nie nadaje się do gier? : P
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Programista
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() KONSOLA MOZE ZASTAPIC KOMPUTER Co do wyższości konsol, jestem za PS3 i mam porównanie. Na X'ie 36 gry są słabsze (no chyba, że to przez to, że na monitorze w nie gram). Na PS3 w FullHD taki uncharted robi totalne wrażenie. Nie mogłem przejść jednej misji wieczorem bo normalnie się nie dało wytrzymać, jak na ciebie wyskakują wampiry od tyłu. Zresztą jak wyżej pisałem PS3 ma linuxa, darmowy PSStore i do tego wchodzi HOME. Ostatnio edytowany przez bim - 17-03-2008 o 18:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Komputer od zawsze przebijał konsole w grach i nadawał się do nich 10x bardziej. Dlaczego? Proste.Na komputerze możemy WYGODNIE POGRAĆ W KAŻDĄ GRĘ. Myszka i klawiatura przystosowane są do wszystkiego po prostu. A konsole? Można grać na nich w bijatyki. Ale ja lubię RTS. I co? Joy Pad to po prostu kaleka. W ogóle jest ich mało na konsole. I co z tego że twój CoD4 jest piękniutki skoro musisz kaleczyć się by zabić 1 wroga? A na komputerze granie z myszką to czysta przyjemność. Komputer jest po prostu lepszy do gier,ponieważ gry to nie tylko Bijatyki/ścigał ki,zręcznościówki ale również FPS'y, RTS i inne. Na konsolach masz tylko lepszą grafikę. A tytuły? Kwestia gustu. Mi np. Brakuje tylko i wyłącznie MGS na peceta. Oczywiście jest to tylko moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać ; p
Edit: Tylko niech mi nikt nie mówi " MOSHNA PODŁĄCZYĆ MYSZKE DO PS3!" bo it ak większość konsolowców tego nie ma... Do malucha też jak podczepisz nitro to śmiga lepiej od droższych samochodów...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 17-03-2008 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 17-03-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Programista
|
![]() @Zyłka
Jak już coś mówisz rozwiń wypowiedz... Czemu nie dorównuje komfortowi? Ja mam podpięte normalnie pod monitor jak kompa, mam 4 porty usb jak w kompie i dodatkwo czytnik blue ray. Podłączyłem myszke i klawiaturę (usb) i normalnie chodzi. Internet też, a w dodatku mam BlueRaya ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Bim
O, to Ci nowina, tego nie wiedziałem akurat. W ogóle o PS3 nie mam zbyt dużego pojęcia, oprócz tego, że ma darmowego neta i fajnie się gra ;-) @Walekifa Jak ktoś nie umie grać na padzie to już jego problem. Ja nie potrafiłem, a jak się nauczyłem to gało mi się bardzo fajnie. Kwestia wprawy. Przy czym mam piękniutkiego CoD 4 ;-* I napisze: DA SIĘ PODŁĄCZYĆ MYSZKĘ I KLAWIATURĘ. Czemu to pisze.? Bo to i tak jest zerowa cena w stosunku do kompa, którego musisz ulepszać. Poza tym, Twoje porównanie jest wręcz idiotyczne. Btw. czysta przyjemność.? Mi np. w Assasin's Creed grało się dużo lepiej na pudleniż w Prince of Persia na PC'cie. (Jeśli chodzi o poruszanie się to gry są identyczne). Kwestia gustu, ale nie mozna powiedziec, ze komputer jest lepszy do grania i to o X10 razy...
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ad. RTSów. Jasne, że na PC pogra się lepiej. Jednak to nie powód, że komp jest lepszy w grach od konsoli(co to kur*wa, jedyny argument na wyższość PC?!). Pograj w C&C3 na Xkloca360, to zobaczysz. E, e, e. Stop. Nie ma się konsoli? To nie rzucaj oskarżeniami, że konsola do RTSów ssie. BTW. na padzie można niewiele gorzej wymiatać jak na myszce. Serio. Cytuj:
Cytuj:
Czarnulka... dobra, powstrzymam się od pewnych słów... Ale cóż, niezła dyskusja: fanboj PS3 kontra PC... BTW. nie mam żadnej konsoli. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() kupiłem w styczniu xboxa 360 i jestem bardzo zadowolony prawdziwa maszyna pobił mojego rocznego kompa bez problemu którego nie potrzebnie wymieniłem
![]() Burnout Paradise Forza Motorsport 2 Devil May Cry 4 Call Of Duty 4 Gears Of War Halo 3 The Darkness Bioshock Lost Planet Assassin's Creed i wiele innych pod koniec kwietnia GTA 4 i Far cry 2:> Ostatnio edytowany przez Bears - 17-03-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Programista
|
![]() No dobra rozwinę wypowiedź. PC'ta używam prawie cały czas i nie wyobrażam sobie narazie używania tego na konsoli (bo ma linuxa z którym ciągle są jakieś problemy). Fanboyem nie jestem, a chodziło mi tylko o nazwanie grupy osób będących za konsola
![]() Zobaczycie, niedługo konsole bedą PC'tami z osobnym systemem grania ![]() |
![]() |
![]() |