![]() |
#941 |
Guest
|
![]() Mnie najbardziej wkurza to jak jakieś nOOby przyjdą mi na exp czy też jak mam pare % do lvla i przychodza pk i siedza nie wiadomo ile i nie moge dobić lvla albo jak pisze na trade np. SELL RH i od razu jakiś H Lvl Pisze Hunted !!! HeHe TO by było na tyle
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Guest
|
![]() Mnie denerwuje wtedy kiedy np walcze z silnym potworem [MONSTER]Dragon[/MONSTER] no to sie zacina gra (gra sie zacina komputer nie) no i nagle pojawie sie lista moich charakterów no i loguje sie na swoim czekam w kolejce (Najczęsciej jestem na 213 miejscu
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 1. naby, ktore tutaj placza jacy pk sa zli(nie umieja se wyobrazic, ze oni kiedyc moga znalezc sie po wlasciwej stronie miecza, speara
![]() 2. exp i skill botterzy(zapomnialem trzeciego rodzaju) 3. ludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo ich voc jest zwalona... (apropo w czasach 7.6-7.7 [7.7 to byl wylacznie up techniczny], podczas tak zwanego "panowanja sorcuf i drujiduf" 70% ludu bylo knightami[bez elite knightow...]) 4. lludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo nie robi nic dla facc cip zarabia 2 miliony w niewiem jakim czasie niewadomo jakiej waluty, a blizzard, tworcy WoW, maja z samego abonamentu z WoWa ok. 150 milionow dolarow, (wiem, ze mozna tez placic PLN, ja tylko mowie, jak to wyglada w przeliczeniu na dolce [$$]) IMO dla facc jest wystarczajaco duzo. wystarczajaco tyle, zeby nie bylo do dupy, ale wystarczajaco malo, zeby premium dawal bardzo wiele... 5. ten temat...(idea zalenia sie na wszystko jest dla mnie "BES SĘSU" 6. tybijczycy... 7. ots (jak wiadomo, 99% ots jest dla owych tybijczykow) no to sproboj robic w tibii quest w stylu rpg bez spoilerow. zanim zgadniesz, o jaka rzecz zapytac, wczesniej powiesz milion nie-tych Ostatnio edytowany przez Zamne - 29-02-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Guest
|
![]() Denerwuje mnie to ,ze mam np kolege z klasy (tylko 14 lat) 90 lvl robil go rok kupil 3 pacce , cwiczy king boxing chodzi na silke 3 x w tygodniu nie gra wiecej niz 4h dziennie na 100 % i go zhackowali . 1,3kk poszlo sie (cenzura) , koles swietny ma prywatne zycie ma kolegow zawsze pomagal jak trzeba bylo i na moich oczach 180 cm'trowy koles ktory naprawde sie postaral zeby jego char byl dobry prawie sie poplakal , normalnie mial lzy w oczach i dziwie sie jak mozna byc takim durniem zeby kogos pozbawiac jego ciezkiej pracy. Naprawde szkoda mi ludzi ktorzy zostali zhakowani i stracili naprawde wszystko (chodzi o rzeczy w tibi).
|
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Stan: Aktywny Gracz
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() Wkurza mnie nazwa tematu w stousunku do postów, które się w nim znajdują. Większośc pisze, że wkurzają ich pk, złodzieje etc., to nie jest Tibia tylko tibijczycy.
Ale jak już się przyjęło, że piszemy co nas wkurza w tibijczykach to: 1. Thiefy. 2. Cwaniactwo. 3. Expienie przez kogoś dużym lvlem na expowisku dla małych lvli. 4. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: W dupce
Imię: Dizzy Adventurer
Profesja: Paladin
Gildia: Niechcemisie
Świat: Guardia
Poziom: 41
Skille: 71/46
Poziom mag.: 9
|
![]() Więc:
-Thiefy -Fri Itenzowie -Spamerzy -Wyzywacze -Wbijacze na exp -Waleńcy majnego potforka -Blokacze mnie jak spierdzielam (bo pall) -Followacze jak ide na quest (ja czyszczę a oni się przyczepiają ![]() -Zapełniacze depów (PK nie bo na non-pvp gram)
![]() |
#949 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Siennica Nad
Imię: Diabolic-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polska Partia Picia Piwa
Świat: Nerana
Poziom: 83
Skille: 83/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @TOPIC
cytat tematu: "Co was w Tibi najbardziej wkurza" Odpowiedź: -Ty -Takie głupie tematy -Własnie ten temat, czyli miejsce na nabijanie postów... Btw... Po co takie tematy....? Przeciez wiadomo ze kazdego wkurzaja lagi, thiefy, itp... Na takie podejscie.. brak mi słów, tylko forum zaśmieca się oraz zaniżacie poziom tibi takimi głupotami... Aż sie scyzoryk w kieszeni otwiera... Pozdro GL i miłej gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Lokacja: Tychy
Imię: Ciulan
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Skille: 100/99
Poziom mag.: 7
|
![]() Zabicie potwora na którym skilluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Więc, mnie totalnie rozwala outtif "najta"
![]() Dobijają mnie nupki, które chodzą po depo i mówią "FRI ITANS PLAX PLAX !!1one!!oneoneone" Do PeKerów nic nie mam, no może jedna uwaga - nie da się przez nich spokojnie expić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Thiefów, PK'rów, PA'rów - da się przeżyć, ale jak widzę nooba, to aż chce się pobawić w Script Kiddie ;x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Dla mnie wkurzające jest :
-Nooby Fri itanx plax ![]() -Thiefy -Oszuści -Wybijacze cudzych potworów -Spamery -Boterzy |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Hotkeye na runy, cheaterczy (szczególnie cave boty), allegro.pl, dzieci neostrady
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Imię: Madziorek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 116
|
![]() 1.Nooby stojące 99% swojego Tibijskiego życia przed dp próbując zarobić thiefując.
2.Kolesie nie rozumiejący czegoś takiego jak "zajęte" (mam na myśli miejsce do expienia) 3.Cwaniaki, którzy wiedzą, że gadają bez sensu itd itp ale i tak dalej robią swoje... 4.Wkurzają mnie też bardzo bogaci gracze na slow lvl, którzy nie posiadają jakiegoś innego h-lvl chara. 5.Ci, którzy mi wybijają potwory podczas skillowania. 6.Analfabeci. 7.Lagi, bugi, błędy podczas logowania i inne tego typu sprawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
|
![]() carlin ...
Ma do tego pociąg, co ciągnie jak taśmociąg Nowej generacji.. nie przesiąknie wilgocią Ten sprzęt to unikat, ma jakości certyfikat Nie da rady, to syndykat to zakład ów - Baku Squad Wzrasta popyt, ta maszyna to prototyp, zatem Ma na to patent, podobnie stereotyp Jeszcze dwie, nie jedna w ratach Co wykańcza po fabrykatach ta współpraca czasem się opłaca data 8 8 to jej rok rok produkcji nie dostaniesz do niej obsługi instrukcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Wkurzajace jest to gdy masz zarezerwowany resp i osoba wchodzi pyta sie ile bedziesz? odpowiadam 3Godz. Tamta osoba odpowiada ok ale co chwile wchodzi i pyta dlugo jeszcze? ohh dobija mnie to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Imię: Sir Vi***
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 24
Skille: 55/54
Poziom mag.: 3
|
![]() update... nie wrzystko ale np:
jak wygladaja czary np jak bijesz z sd wandy/rody
12:47 Wisnia-Knightt [59]: ile w depo jest cap ? 12:47 Lord Mitt [13]: nie skonczony 12:47 Wisnia-Knightt [59]: z pacem ? Lord Mitt's life thread i Solery! Wbijac i kommentowac pls! ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167665 ____________________________________ | | | Hail Solera! | |___________________________________| |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Lokacja: Ruda Śląska
![]() |
![]() Mnie wkurzaja:
-boterzy -PA -tchiefy -nooby Mysle ze to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() PK
albo taka sytuacja: Mam sobie nowego Knighta, chce sobie poskillować na trollach, to zaraz sie wpieprza jakiś nOOb i zabija, i mówi bym dał party to sobie poskilluje. I by mnie napewno zabił. ![]() |
![]() |
![]() |