![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez 3l3fant - 09-03-2008 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
szczerze to nie wierze, ze te hadorkowe wskazowki moga komukolwiek cos pomoc, nie ma nawet pewnosci, czy nie sa specjalnie wymyslone po to by odciagnac innych od prawdziwego rozwiazania wg mnie osoba interesujaca sie tym questem powinna nie zwracac uwagi na podpowiedzi, wskazowki tudziez inne informacje (powinna nawet zapomniec o tym, ze wie jaka jest nagroda); dlaczego? dlatego, ze cipsoft zrobil (?) tego questa, dla graczy ktorzy przed odkryciem go, nie mieli o nim zadnego pojecia, nikt z cipsoftu nie zakladal, ze ten kto rozwiaze quest jako pierwszy bedzie miec jakas wykradziona mape tudziez jakies tam wskazowki - a z tego wynika, ze mozna zdobyc te silver mace (o ile jest rzeczywiscie nagroda) samemu, bez podpowiedzi hadorkow, avarionow i innych cwaniakow z torga |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Za to co do ostatniego fragmentu ktory napisales. Trzeba sie zastanawiac nad teoriami badz podpowiedziami innych ale z dystansem. Zawsze to w mniejszy lub wiekszy sposob rozwija nasza wiedze o tibii i nawet jesli ma sie nijak akurat do silver mace moze sie jakos miec do innej rzeczy. Ja przyjelem dosc dziwaczny system rozwiazywania zagadek - nie mowie tu konkretnie o smq ale o calej tibii. Staram sie poznawac historie , powiazania itd , nie przywiazuje uwagi do zadnych teorii by sie nimi za bardzo nie sugerowac staram sie z dystansu podchodzic do wszystkiego. Mam krytyczne nastawienie do cudzych jak i wlasnych teorii. Dopiero jak zbiore w grasc jak najwiekszy zasob wiedzy o tibii moze jakies watki mi sie skrystalizuja i sie nimi zajme. Dluga droge se obralem ale mi sie nie spieszy , uwazam ja za bardziej sluszna niz angazowanie sie w jedna teorie i trzymanie sie jej za wszelka cene mimo ze wiele przeslanek wskazuje ze jest bledna - a taki tok rozwiazywania ma wiekszosc ludzi z torga.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Wszyscy tutaj sie wkurzamy i mowimy ze to dzieciak ktorty nie ma co robić, ale to on nas wyprowadził w pole... a więc ja podsumuje to wszystko co tu mówiliśmy:
1)Złamaliśmy twoją teorię(chociażby za poocą nielegalnych programów, oraz tego, ze ktoś tam tego próbował i mu się nie udało) 2) próbowałeś nadal, dałeś ssa który jest na 99,99% fakem, to oczywiście nie jest dowód, ponieważ na zrobienie go potrzeba max 20 minut(to jesli nie jesteś dobry). 3)mowilismy, abyś podał filmik, zrodla npc ksiazki itd, ale ty podales tylko następnego fake tłumacząc się że nie miales czasu, udowodnilismy ze to fake bo te wszystkie rzeczy razem ważą więcej niż masz ty cp... 5)Widać po twoim name... proszę w imieniu chyba wszystkich ludzi na tym forum oprucz ciebie, o podanie filmiku z robienia questa, podanie źródeł (ksiazek, npc itd)... czekam na odpowiedź, obalającą w ednym poście te wszystkie argumenty, które przytoczyliśmy
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Exiva Rox
Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Na 99,99%? cZy 100% pewności nie masz? No widzisz... ![]() A co ma nick do tematu? Nie widzę przeszkód aby nick stanowił problem żeby załorzyć temat...
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zostawcie juz ten temat... skoro ktos probowal i to nie dziala, tzn ze to fake. Poza tym jak dla mnie to, co on tu napisal to qs wiec nie wiem ocb...
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak to nie wiesz? jak ci sie nie chce pisac tu to nie pisz;p
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Keyring ma 20 miejsc a tam jest 12 :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wiec wlasnie... ;] dla czego niestety? kto chce se psuc zabawe ten se psuje kto nie ten nie
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po co drążymy ten temat dalej? boty nic nie wykryły za mwallami, zmarnowano kase, ciężki keyring. A najlepsze jest to, że autor się podniecił na 100 postów. Acha, i:
![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() jest zakazany w pewnym stopniu, w regulaminie wszystko pisze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() Jeżeli sprzedał silver mace to chyba nie będzie problemem nagrać film i pokazać te demon army dragon clawy nie ? // Naprawdę nie wiem czy on myli rl z ots'em... ale dajcie mu już spokój i zamknijcie ten temat .
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: MEHIKO SITI
Stan: Zbanowany
Imię: MiuoSH
Profesja: Paladin
Świat: Securonia
Poziom: 999
|
![]() Teoria Puchatka z konkurencyjnego forum to jeden wielki pic na wode, kiedys sie przypucowal podczas rozmowy z kolega, ze caly ten temat o silver mace jest gowno wart i ma na celu, pobudzenie do zycia jego projektu tibia rebornin oraz, zeby ludzie szukali jakis wskazowek, reasumujac - temat puchatka = gowno prawda. Tak, zrobil was w ch**a. : ) Nie udowodnie, bo ssów nie robilem - nie chcesz nie musisz wierzyc, puchaty i tak sie nie przypucuje, ze ponad 100 stron tematu na torgu to pic na wode. pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Przeczytaj regulamin to zobaczysz...
|
![]() |
![]() |