Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-03-2008, 15:30   #161
Dzikus20
Guest

Domyślny noobki

a skad wiecie ze on klamie??... przeciez on nie ma w tym zadnego zysku.
niech ktos odwazny sprawdzi i ciekawe jak sie bedziecie czuli jesli sie okaze ze to prawda...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-03-2008, 15:33   #162
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzikus20 Pokaż post
a skad wiecie ze on klamie??... przeciez on nie ma w tym zadnego zysku.
niech ktos odwazny sprawdzi i ciekawe jak sie bedziecie czuli jesli sie okaze ze to prawda...
Przeczytałeś chociaż cały temat?
Więc najpierw przeczytaj, a potem odpowiadaj...
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2008, 15:42   #163
3l3fant
Użytkownik Forum

3l3fant's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klawiatura Pokaż post
@up
Dobra dobra, nie offtopujcie!
@Topic
Nikt nie zwrócił uwagi, że autor ,,fake" popełnił bardzo głupi i często spotykany błąd?Napisał, że nie miał czasu nakręcić filmu bo już sprzedał macke ale o ile mi i mojej Pani od matematyki (pozdro 600)wiadomo, to po dodaniu całego capa z key ring wyjdzie nieco większa liczba niż na jaką wskazuje jego poziom cap. Tak więc miałby jeszcze czas, żeby zostawić eq w dp i zrobić fotkę. Tyle odemnie, jeśli się mylę to mnie poprawcie
no fakt ze capa nie mialby aby uradzic calego keyringa ale mogl food wywalic albo cos to o niczym nie swiadczy,wedlug mnie autor to 8latek ktory lubi bajki wymyslac i wedlug mnie nie potrafiłby zrobic takiego fake jak te jego dwie fotki wiec moze i ma sm która jakos zdobyl/znalazl/kupil na allegro albo cos zeby poszpanowac. << moje zdanie

Ostatnio edytowany przez 3l3fant - 09-03-2008 o 15:44.
3l3fant jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2008, 17:46   #164
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago Pokaż post
@Ufocznik

Tez mnie to tam wkurza juz kilka osob pojechalem delikatnie bo znam ich zasob wiedzy , a wypowiedzi ich na forum byly ze tak powiem delikatnie pozbawione skromnosci.
Ale wiem tez ze quest istnieje po prostu bylem jednym z tych ktorym dane bylo obejrzec w tibii reward - cale szczescie mam chara na harmonii.

Ale tez nie mozna osobom tym odmowic tego ze cos robia - moze bezcelowo (zamiast zajmowac sie rl sprawami) ale lepsze to niz nudne expienie , chociaz rozwija umysl , nawet jesli mialo by do niczego nie doprowadzic.
moim zdaniem to nie robia nic sensownego i do niczego nie dojda; z reguly ten kto najmniej wie najwiecej gada, a mowic jakim to sie jest madrym i ile sie wie - to kazdy potrafi

Cytuj:
Teorie a rozne spotkalem sa w miare spojne , nawet niektore przyznam sie sprawdzone w pewnej czesci (z reguly nie do konca - tzn jak juz jakas teoria okaze sie sluszna to nie wiadomo do konca gdzie ich zaprowadzi).
okej, w takim razie dlaczego zadna z tych torgowych osob wymyslajacych te teorie jeszcze nie wykonala rzekomego questa na sm?

szczerze to nie wierze, ze te hadorkowe wskazowki moga komukolwiek cos pomoc, nie ma nawet pewnosci, czy nie sa specjalnie wymyslone po to by odciagnac innych od prawdziwego rozwiazania

wg mnie osoba interesujaca sie tym questem powinna nie zwracac uwagi na podpowiedzi, wskazowki tudziez inne informacje (powinna nawet zapomniec o tym, ze wie jaka jest nagroda); dlaczego? dlatego, ze cipsoft zrobil (?) tego questa, dla graczy ktorzy przed odkryciem go, nie mieli o nim zadnego pojecia, nikt z cipsoftu nie zakladal, ze ten kto rozwiaze quest jako pierwszy bedzie miec jakas wykradziona mape tudziez jakies tam wskazowki - a z tego wynika, ze mozna zdobyc te silver mace (o ile jest rzeczywiscie nagroda) samemu, bez podpowiedzi hadorkow, avarionow i innych cwaniakow z torga
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2008, 11:42   #165
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
wg mnie osoba interesujaca sie tym questem powinna nie zwracac uwagi na podpowiedzi, wskazowki tudziez inne informacje (powinna nawet zapomniec o tym, ze wie jaka jest nagroda); dlaczego? dlatego, ze cipsoft zrobil (?) tego questa, dla graczy ktorzy przed odkryciem go, nie mieli o nim zadnego pojecia, nikt z cipsoftu nie zakladal, ze ten kto rozwiaze quest jako pierwszy bedzie miec jakas wykradziona mape tudziez jakies tam wskazowki - a z tego wynika, ze mozna zdobyc te silver mace (o ile jest rzeczywiscie nagroda) samemu, bez podpowiedzi hadorkow, avarionow i innych cwaniakow z torga
Co do tych teorii napisalem ze do niczego nie doszli bo maja tylko po czesci opracowania i nie wiedza co dalej.
Za to co do ostatniego fragmentu ktory napisales.
Trzeba sie zastanawiac nad teoriami badz podpowiedziami innych ale z dystansem.
Zawsze to w mniejszy lub wiekszy sposob rozwija nasza wiedze o tibii i nawet jesli ma sie nijak akurat do silver mace moze sie jakos miec do innej rzeczy.

Ja przyjelem dosc dziwaczny system rozwiazywania zagadek - nie mowie tu konkretnie o smq ale o calej tibii.

Staram sie poznawac historie , powiazania itd , nie przywiazuje uwagi do zadnych teorii by sie nimi za bardzo nie sugerowac staram sie z dystansu podchodzic do wszystkiego. Mam krytyczne nastawienie do cudzych jak i wlasnych teorii. Dopiero jak zbiore w grasc jak najwiekszy zasob wiedzy o tibii moze jakies watki mi sie skrystalizuja i sie nimi zajme.

Dluga droge se obralem ale mi sie nie spieszy , uwazam ja za bardziej sluszna niz angazowanie sie w jedna teorie i trzymanie sie jej za wszelka cene mimo ze wiele przeslanek wskazuje ze jest bledna - a taki tok rozwiazywania ma wiekszosc ludzi z torga.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2008, 15:02   #166
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Wszyscy tutaj sie wkurzamy i mowimy ze to dzieciak ktorty nie ma co robić, ale to on nas wyprowadził w pole... a więc ja podsumuje to wszystko co tu mówiliśmy:
1)Złamaliśmy twoją teorię(chociażby za poocą nielegalnych programów, oraz tego, ze ktoś tam tego próbował i mu się nie udało)
2) próbowałeś nadal, dałeś ssa który jest na 99,99% fakem, to oczywiście nie jest dowód, ponieważ na zrobienie go potrzeba max 20 minut(to jesli nie jesteś dobry).
3)mowilismy, abyś podał filmik, zrodla npc ksiazki itd, ale ty podales tylko następnego fake tłumacząc się że nie miales czasu, udowodnilismy ze to fake bo te wszystkie rzeczy razem ważą więcej niż masz ty cp...
5)Widać po twoim name...
proszę w imieniu chyba wszystkich ludzi na tym forum oprucz ciebie, o podanie filmiku z robienia questa, podanie źródeł (ksiazek, npc itd)... czekam na odpowiedź, obalającą w ednym poście te wszystkie argumenty, które przytoczyliśmy
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2008, 15:32   #167
virrus
Użytkownik Forum

virrus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Exiva Rox

Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aevolana Pokaż post
Wszyscy tutaj sie wkurzamy i mowimy ze to dzieciak ktorty nie ma co robić, ale to on nas wyprowadził w pole... a więc ja podsumuje to wszystko co tu mówiliśmy:
1)Złamaliśmy twoją teorię(chociażby za poocą nielegalnych programów, oraz tego, ze ktoś tam tego próbował i mu się nie udało)
2) próbowałeś nadal, dałeś ssa który jest na 99,99% fakem, to oczywiście nie jest dowód, ponieważ na zrobienie go potrzeba max 20 minut(to jesli nie jesteś dobry).
3)mowilismy, abyś podał filmik, zrodla npc ksiazki itd, ale ty podales tylko następnego fake tłumacząc się że nie miales czasu, udowodnilismy ze to fake bo te wszystkie rzeczy razem ważą więcej niż masz ty cp...
5)Widać po twoim name...
proszę w imieniu chyba wszystkich ludzi na tym forum oprucz ciebie, o podanie filmiku z robienia questa, podanie źródeł (ksiazek, npc itd)... czekam na odpowiedź, obalającą w ednym poście te wszystkie argumenty, które przytoczyliśmy
Ale takie questy można na otsie kręcić... no ale to nic niech kręci jak nie chce nicka to ctrl + n i po sprawie ale mysle, ze się już poddał...
Na 99,99%? cZy 100% pewności nie masz? No widzisz...
A co ma nick do tematu? Nie widzę przeszkód aby nick stanowił problem żeby załorzyć temat...
virrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2008, 17:42   #168
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez virrus Pokaż post
Ale takie questy można na otsie kręcić... no ale to nic niech kręci jak nie chce nicka to ctrl + n i po sprawie ale mysle, ze się już poddał...
Na 99,99%? cZy 100% pewności nie masz? No widzisz...
A co ma nick do tematu? Nie widzę przeszkód aby nick stanowił problem żeby załorzyć temat...
chodzi mi o to z to jego noob char specjalnie do tego tematu... 100% nigdy nie mozna mieć
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
stary 11-03-2008, 18:10   #169
Azared
Użytkownik Forum

Azared's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
Azared ma numer GG 10236098
Domyślny

Zostawcie juz ten temat... skoro ktos probowal i to nie dziala, tzn ze to fake. Poza tym jak dla mnie to, co on tu napisal to qs wiec nie wiem ocb...
stary 12-03-2008, 15:47   #170
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared Pokaż post
Zostawcie juz ten temat... skoro ktos probowal i to nie dziala, tzn ze to fake. Poza tym jak dla mnie to, co on tu napisal to qs wiec nie wiem ocb...
jak to nie wiesz? jak ci sie nie chce pisac tu to nie pisz;p
stary 13-03-2008, 13:25   #171
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared Pokaż post
fake i quest spoiling? jedno wyklucza drugie

a tak swoja droga, qs nie jest juz zakazany (niestety)
stary 13-03-2008, 20:10   #172
sleazyneor
Zbanowany

Data dołączenia: 18 12 2007
Lokacja: \G/liwice

Imię: \G/
Profesja: Elite Knight
Gildia: \G/
Świat: \G/
Poziom: \G/
Skille: \G/
sleazyneor ma numer GG 7192869
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mc200 Pokaż post
Keyring ...

A tak co do ciebie, to czytalem na tibia.xxx.pl temat w ktorym byla ukradziona mapa RL Tibii z Tibii 7.7, albo 7.8 i jakis koles napisal, ze dzieki niej zdobyl silver mace no i walnal You see a silver mace ... ale akos nikt sie nim nie zainteresowal to napisal jeszcze raz czy ktos nie chce kupic silver mace, dalej nic, napisal jeszcze ze dwa posty, ale wszyscy dyskutowali na inny temat to postanowil zalozyc swoj wlasny temat, gdzie dal male "wskazówki" jak zrobic questa. Ehh te dzieci...

Keyring ma 20 miejsc a tam jest 12 :>
sleazyneor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2008, 15:56   #173
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Domyślny

Cytuj:
fake i quest spoiling? jedno wyklucza drugie

a tak swoja droga, qs nie jest juz zakazany (niestety)
no wiec wlasnie... ;] dla czego niestety? kto chce se psuc zabawe ten se psuje kto nie ten nie
stary 14-03-2008, 17:16   #174
Azared
Użytkownik Forum

Azared's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
Azared ma numer GG 10236098
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aevolana Pokaż post
no wiec wlasnie... ;] dla czego niestety? kto chce se psuc zabawe ten se psuje kto nie ten nie
Po prostu uważam ciągnięcie tego tematu za zbędne... Założyciel nawet już nic tu nie pisze Więc po co go bluzgać i wyśmiewać
stary 14-03-2008, 17:22   #175
Athelas
Użytkownik Forum

Athelas's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków

Athelas ma numer GG 8978189
Domyślny

Po co drążymy ten temat dalej? boty nic nie wykryły za mwallami, zmarnowano kase, ciężki keyring. A najlepsze jest to, że autor się podniecił na 100 postów. Acha, i:

Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!!
Cytuj:
87% osób niepełnoletnich na tym forum zachowuje się jak debile. Jeśli uważasz, że należysz do tych 13%, Przemyśl to jeszcze 3 razy...
Mam 13 lat.
Athelas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2008, 09:07   #176
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
qs nie jest juz zakazany (niestety)
jest zakazany w pewnym stopniu, w regulaminie wszystko pisze.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2008, 12:51   #177
Bogdanowski
Guest

Domyślny

Jeżeli sprzedał silver mace to chyba nie będzie problemem nagrać film i pokazać te demon army dragon clawy nie ? // Naprawdę nie wiem czy on myli rl z ots'em... ale dajcie mu już spokój i zamknijcie ten temat .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2008, 13:11   #178
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
jest zakazany w pewnym stopniu, w regulaminie wszystko pisze.
ciekaw jestem w jakim stopniu, na tibia.pl sa dokladne spoile niemal wszystkich questow
stary 18-03-2008, 13:22   #179
ToSmutne
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: MEHIKO SITI

Stan: Zbanowany
Imię: MiuoSH
Profesja: Paladin
Świat: Securonia
Poziom: 999
Domyślny

Teoria Puchatka z konkurencyjnego forum to jeden wielki pic na wode, kiedys sie przypucowal podczas rozmowy z kolega, ze caly ten temat o silver mace jest gowno wart i ma na celu, pobudzenie do zycia jego projektu tibia rebornin oraz, zeby ludzie szukali jakis wskazowek, reasumujac - temat puchatka = gowno prawda. Tak, zrobil was w ch**a. : ) Nie udowodnie, bo ssów nie robilem - nie chcesz nie musisz wierzyc, puchaty i tak sie nie przypucuje, ze ponad 100 stron tematu na torgu to pic na wode. pozdro.
ToSmutne jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2008, 13:59   #180
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
ciekaw jestem w jakim stopniu, na tibia.pl sa dokladne spoile niemal wszystkich questow
Przeczytaj regulamin to zobaczysz...

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania