![]() |
#1201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Stan: Niegrający
Imię: Wolgler De'Zul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() no ta, tak samo można powiedzieć nie liczcie fragów na power rangersach bo tylko pomagają? FBN są w wojnie, walczą, bija nas i pomagają vu wiec czemu nie maja być liczeni jako fragi?
Ostatnio edytowany przez Wolgler - 17-03-2008 o 23:35. |
![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Lubie schabowe =x
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#1204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Ośno Lubuskie
Imię: Aristo Feles
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Oi... Nie było mnie 3 tygodnie, a tutaj schaboszczaki z mielonymi się tłuką? Czemu? Jedne z panierką, a drugie bez? Czy chodziło o Krum'a?
#1205 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Moim k***a skromym zdaniem, wyrażasz się źle. Otóż to, na ziemiach Warmii i Mazur, częsciowo na Podlasiu, nie było tak dużego skupiska żydowskich gett jak na południu. Więc jak już wyżej pisałem, niestety nie za bardzo mogę się zgodzić z twoim "okrzykiem", który prawdopodobnie jest podobny do tego, którym Ciebie rodzice okrzykują kierując to do Ciebie, zamieniając słowo "żydów" na wyraz tym wypadku na "żydowskiego" dodając przed ten przepiękny wyraz, twój nick czy tam imię. No i to byłby koniec wykładu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1207 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nie przesadzacie z tymi wjazdami na temat Żydów?
Jeśli macie jakieś poglądy antysemickie lub chęć rozmowy na te tematy to polecam inne fora a to z czego mi wiadomo to forum Tibi, server Nebula - takiej gry w którą mniemam gracie. Czytając wasze posty szlak mnie czasem trafia i coraz bardziej nie mogę zrozumieć, dlaczego na komunie już nie dają rowerów, łańcuszków itp. tylko neostrade...
#1209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Odezwal sie pro evól nieudany hakjer
#1210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Cytuj:
Użytkownik - Tim/ SHE STARTS HER NEW DIET OF LIQUOR AND DICK, JUST LIKE HOLLYWOOD BUT LACED IN SICK mówi: Tell him i would be happy to go to a vent server and discuss it with him Przetłumaczyć? |
|
![]() |
![]() |
#1211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() Cytuj:
Pozdro i elo...
![]() |
#1212 |
Zbanowany
|
![]() No no, ładny burdel się zrobił na tibia.com ;d
|
![]() |
![]() |
#1213 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\ ancient, czemu piszesz że mht ma najlepsze pvp i że nigdy Cię nie zabił jak sam w nim byłeś?
|
![]() |
![]() |
#1214 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez eisscheriann - 19-03-2008 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() ....życie płata figle. Los sprawił, że znowu z Finixem stoimy po jednej stronie. Miesiąc czy dwa temu nikt raczej nie obstawiałby takiej możliwości. Wiele rzeczy się napisało - wieś, babeczka handlująca jagodami, itd, itp. Oświadczam, że z nieprzymuszonej woli, świadom swoich czynów - Przepraszam!
Nie zawsze było prawdziwie, ale prawie zawsze było śmiesznie. Do dziś nie wiem kto odwołał Celandie, który pomagał mi w Thais jak Arcticusy i Kazie mnie biły. Nie ważne. Myślę, że przyszedł najwyższy czas, by sobie coś udowodnić. Nie bedę zanudzał opowieściami, o rodzicach chłopaków z Bogatyni którzy codziennie biegają za pociągami z wynglem licząc, że im coś skapnie, nie napiszę rówież o pryszczatych mieszkańcach Sanoka których matki z zamkniętymi oczami w 15sec rozwiązują testy na tutora. Nie wspomne o Vurze który donosił nam w poprzedniej wojnie, nie jak sie okazało z sympatii, lecz z wyrachowania próbując pozbyć się swojego największego przeciwnika nie mając samemu odwagi stanąć do walki. Nie będzie więcej osobistych wycieczek pod adresem Deerdka, który w każdą środę błyszczy na hali, światło jarzeniówek odbijające się od jego włosów oślepia przeciwników, a jego odór ich spowalnia. Przestajemy się śmiać z Archera który się bał i wylogował, w końcu strach to ludzka rzecz. Strach o chara pixelowego ludka z najnowszym outfitem też. KONIEC Z TYM. Grajmy fair, Good luck xaem Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 19-03-2008 o 21:48. |
![]() |
![]() |
#1218 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawo Xaem, ciągle wyzywałeś i puszczałeś te daremne teksty (biorąc pod uwagę Twój wiek) na Olecko, a teraz ich przepraszasz bo Cię przygarneli... Brawo, pewnie dla postaci w Tibii zjesz własne gówno, pozdro.
|
![]() |
![]() |
#1220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
![]() 21:51 Brave Maly [112]: archer 21:51 Brave Maly [112]: depilujesz sie na klacie? 21:51 Archer of Fear [173]: nie 21:51 Archer of Fear [173]: laski to lubia " Za to Ty, odpowiadajac pieknem za nadobne, wylogujesz zostawiajac kolegow. Podsumowywujac, Archer to osobnik, ktory: chodzi w stroju na wf, zbiera pokemony http://s83.photobucket.com/albums/j3...nt=Bigeyes.jpg i zadaje sie z jezusem http://s83.photobucket.com/albums/j3...rrent=Toja.jpg GL.