|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Poland/Susz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fighter of Refugia
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 53/35
Poziom mag.: 7
|
![]() @RailChris
Sprzedaj to i kup sobie normalne eq ![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() I wy mu wierzycie? LOL
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Boshe on chciał sie poprostu pochwalić swoim eq (którego i tak pewnie nie ma). Taki durny temat a tyle stron omg....
Ostatnio edytowany przez Badon - 21-03-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin
Imię: Lavido
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Kolo co ty dajesz masz najlepsz eq i nie swiruj ze nie szpanujesz jedynie mozesz dokupic necromancer shield lub nightmare i arbalesta albo kup sobie HOT-a i tyle rubinów zeby caly czas byl full
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() <Zacytowałem złą osobę>
Ale ktoś na 3 stronie napisał, że to żałosna dyskusja, i kółko się zamyka. Dokładnie. Napisał to a oni nawet nie zauważyli i dalej jadą swoje : P Już się 8 stron zrobiło... A temat żałosny. Kurde, spuszczę się chyba ![]()
![]() ... Lubię mangę. A Ty? : ] Zależy mi na Twojej opinii na mój temat. Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz. Ostatnio edytowany przez Bordo - 21-03-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Edron ; o
Stan: Początkujący
Imię: Urienos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Heretics naabsquad <3
Świat: Valoria
Poziom: 123
Skille: n/c x D
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No i tak stoisz w tym depot i pokazujesz : )? Full seta nie jest problem zdobyc, otoz jesli ktos jest odrobine bardziej doswiadczony duza kase mozna latwo zrobic : ). Co do Ciebie kolega, za cholere nie mam pojecia jak to zrobiles PALKIEM ? Knightem, ok luz. Ale Ty nie masz ani doswiadczenia (zakladam tak poniewaz zalozyles wlasnie TAKI temat), HEJ wlasciwie to Ty nic nie masz. Poza tym co zdobyles w jakis dziwny sposob. A wiec mistrzu, daj nam wszystkim solucje jak to zrobiles, najlepiej napisz poradnik i zyskaj swiatowa slawe : ). Powodzenia.
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() ![]() Temat tygodnia. Ten rzekomy twój hack to po prostu dla picu, nie miałeś tego eq i co najwyżej masz te dwie rzeczy co ci zostały i myślisz, że jak je komuś pokażesz (MPA i DH) to ktoś uwierzy, że miałes te całe eq co wcześniej. Niech zgadne - ten hack to pewnie właściciel konta użył reca co nie? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() Na twoim miejscu bym sprzedał to DH i MPA..I kupił coś normalnego typu:
B robe C Helmet BOHY K/C Legi I amunicje... A nie czekał,aż ktoś napisze do Ciebie na vip byś pokazał swój "eful set" ... Możesz także kupić blessy..Jakies items addonowe i to wszystko reszte wydawaj na exp.. Pozdrawiam; )
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blessy już mam
![]() A co do pana @upup To widać że zazdrościsz że miałem takie eq ![]() Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałem ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam jestes dziecko Neo.....
Nie znałeś Gungira nie znasz mnie więc sie nie wypowiadaj.... |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() szkoda ze nerana jest non pvp
![]() btw: nie piszcie mu juz nic, przeciez widzicie ze ten koles rżnie głupa i nie przyjmuje żadnych racjonalnych argumentów...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra moja. Zamieniłem MPA na Goldne Legs, Mastermind Shield, Dragon Scale Mail i 20k. Można powiedzieć, że powoli wychodze na prostać... Jeszcze bohy i aol i można zaczynać grę na nowo
![]() A MPA i tak będę miał jak nie teraz to za miesiać jak nie za miesiąc to za 2 lata nie wiem kiedy ale będe miał ![]() ![]() ![]() Btw Wesołych Świąt wszystkim... ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Lądujesz do mojej sygny ziom. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Augustów
Imię: Pumpkin Knight
Gildia: Blade of Summer
Świat: Nerana
Poziom: 48
Skille: 72/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Nerana ma 15 miechów bodajże na dzień dzisiejszy, więc items też nie są znowu takie tanie ^^ jak grałem w październiku to BOH kosztowały 60k ^^ pamietam Raila jak mial 25 level i biegał z iron helmetem i studded legami bo musiał mieć duużo capa :lol:
11:05 Sainox Del'Toro [20]: hunted 11:05 Samon-Tito [8]: co o mowil 11:06 Samon-Tito [8]: co hunted 11:06 Samon-Tito [8]: co to bylo hunted 11:06 Sainox Del'Toro [20]: ty masz hunted 11:06 Samon-Tito [8]: co to 11:06 Sainox Del'Toro [20]: shuaUSAUHsuhaUSahusuhasuausuhashuSU 11:06 Sainox Del'Toro [20]: TO TAKA BRON 11:06 Samon-Tito [8]: nie mam |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Nygrigas Geo
Gildia: Barbarians
Świat: Astera
Poziom: 91
Skille: 79/74
Poziom mag.: 7
|
![]() Kup sobie jeszcze raz kasę na allegro i mózg
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lamą to co najwyżej możesz być ty
![]() A na allegro to twoja matka bułki rano kupuje |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Poziom: 84
|
![]() Ile razy jeszcze ktoś mu wypomni, że kupił na Allegro?
Kupił to kupił, jego sprawa. Jak kupił to zrobił źle, ale to już inny temat. Nie wypominajcie w kółko tego wdając się w głupie dyskusje typu: "- Kupiłeś! - Nie! - A właśnie, że tak! Kupiłeś! - Nie kupiłem... - Ile dałeś? - Nie kupiłem tego, zdobyłem. - Jak kupowałeś to dostałeś komenta?" Jak byście mu zazdrościli. Brak słów, i żal...