|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Twój znienawidzony przedmiot | |||
Język polski |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 10.11% |
Jęxyk angielski |
2 | 1.12% |
Biologia |
16 | 8.99% |
Informatyka |
0 | 0% |
Matematyka |
40 | 22.47% |
Fizyka |
24 | 13.48% |
Chemia |
35 | 19.66% |
Geografia |
7 | 3.93% |
Historia |
9 | 5.06% |
Inny |
27 | 15.17% |
Głosujących: 178. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Biologia - NUUUUUUUUUDA! I w dodatku ta baba nie umie nauczać. Jest też autorką powiedzeń: "Jak lep do muchy", "Czuje się jak woda w rybie", oraz mówiła o zwierzęciu "Hitotonan".
Fizyka - Strasznie nudna lekcja, zwłaszcza, że gość przynudza (chociaż to co mówi, chyba go podnieca). Jest całkiem fajny sam w sobie, jest kul na informatyce (też jej uczy), ale fizyki z nim nienawidzę. Dwa dialogi z nim: Przed kartkówką i testem próbnym - Powie nam pan coś o tym teście? (gimnazjalnym) - Nie, mogę wam powiedzieć najwyżej coś o tym, co go napiszecie za chwilę. - To niech nam pan coś powie. - Nie mogę. Albo dyktuje zadanie, nie usłyszałem o jakiej sile mówił (na 100% jakąś wspomniał) - Proszę pana, energia kinetyczna czy potencjalna? - Szybowca. I KOSS (u was pewnie WOS) - nauczycielka jest fajna, umie nauczać i robi ciekawe lekcje historii, ale na kossie się nudzę. Może dlatego, że w tej klasie ogólnie panuje senna atmosfera, ale na historii jakoś nie zasypiam. W-F lubię umiarkowanie, zależy co robimy. No i mamy ekstra nauczyciela, najbardziej luzackiego gościa w szkole ; P Siedzimy na ławce w rządku, z prawej idzie wiadomość do nauczyciela: - Mam dla pana piosenkę. Przekazuję, dochodzi do nauczyciela. Wraca odpowiedź: - Dawaj mi ją tu. I znowu: - Pan XXX (nauczyciel) ma dużego ch**a. Od nauczyciela wraca: - Nie każdy może, zazdrościsz? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rivias
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 57
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Hista Sux ;/////
Nielubie, bo mam z Wychowawcą, a Sz*** mnie niecierpi, i kara jak może ;////
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() matma - coraz bardziej nienawidze
fizyka - fatalny nauczyciel , cieszy sie jak wstawia 1 , wogule ciagle ma Smajla niemiec - meczy mnie i pierdoli mi we lbie chemia i biologia ROXXXX |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Stan: Aktywny Gracz
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() Fizyka:
- głupia baba, która przed każda lekcją naje się jakiś jajek i biegnie do kibla, bo ma srake, - na lekcji pyta 3 osoby na raz, tylko, że zajmuje jej to całą lekcje, przerwę i jeszcze zwalnia ich z kawałka następnej lekcji, - nie umie uczyć - fizyka jest zryta Geografia: - baba każe nam powtarzać 10 razy 'dzieńdobry', bo nie może byc wydłużane 'dzień-do-bry', tylko 'dzieńdo-bry' - mówi tak cicho, że jak siedze np. w pierwszej ławce to nie słyszę tematu, który mówi (tylko raz), a zaraz każe komuś w ostatniej ławce żeby go powtórzył (oczywiście nie ma szans tego zrobić za co dostaje 'minusa') - pyta nas o rzeczy, których na oczy nie widzieliśmy ani nie słyszeliśmy, a jak ktoś nie wie to oczywiście jej walony 'minus' (btw. 4 minusy i glan, a tyle można zebrać w 2 lekcje -) Polski: - nudna nauczycielka - od 10 lat wszyscy mają w zeszytach to samo, bo w ogóle nie zmienia programu - pieprzy, pieprzy - wszyscy śpią, a ona dalej pieprzy, a później piszemy 'króciutką notatkę' (tzn. jakieś 4 strony) lub "to co istotne". - ogólnie nie lubię polskiego ostatnio matma chociaż tylko dlatego, że mi się znudziła: - fajna nauczycielka, ale: - mamy matmę na lekcjach - na kółku 'obowiązkowym' - na godz. wych. (to nasza wychowawczyni) - gdy mieliśmy ferie to codziennie mieliśmy chodzic na 1h matmy - na rekolekcjach mimo, iż nie było lekcji, to my jednak musieliśmy na tą godzinkę matmy przyjść -.- Ostatnio edytowany przez Zyggy - 20-03-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Matematyka.
Tylko i wylacznie przez nauczycielke, ktora wrecz terroryzuje nasza klase. Normalnym przeciez nie jest, ze cala klasa przerazona jest faktem pojscia na matematyke, prawda? I niesympatycznie jest kiedy sie widzi, ze nauczycielce sprawia przyjemnosc jechanie uczniom i wstawianie im szmat :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Przyroda i Matematyka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Przyroda nie jest przypadkiem w podstawówce? oO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
Jak się kibluje to: tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
;o @topic Polski... Nie dość, że babka ma 5 kg tapety na mordzie, to lekcje z nią są jak oglądanie obrad sejmu...
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Majca. Ten przedmiot niszczy mi zycie
![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może łatwiej będzie jak napiszę co lubię
![]() Matematyka Fizyka Religia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Znienawidzony przedmiot?
Niemiecki- 60 letnia czarownica (pewnie była faszystka...) przed emerytura przyszła dorobić trują ca lekcji. Jeszcze wymaga od nas niewiadomo czego, myśli że to podstawowy przedmiot albo co, a jak sie nie umie/zgłosi NP/BZ to idze na skarge do wychowawczyni- straszna feministka i jeszcze uczy polskiego, ktUrego nie_nawidze. No i WOS- kurwa czarownica każe się najpierw ustawić przed klasą, odliczyć, wejśc, usiąść, wstać, powiedzieć "dzieńdobrypani" usiąść, potem każde robić "prasufki" i czytać na środku a co najgorszę- wszystko analizuje! 1 bląd i opieprz! A potem jeszcze z tego pyta... NO i jeszcze każe zamast zeszytu nosci KOLOROWE TECZKI w których kurwa nosimy notatki, słowniczki, sprawdziany i inne syfy. Kiedyś taką teczkę mój kumpel oddać jej na sprawdzenie, ona mu ją zgubiła i sie przyznać nie chciała! Chłopak prawie nie zdał bo poza kłótnia z nią dostawać 1 bo teczki nie miał i nie zrobi. Jeszcze moge tak wymieniać co te zołzy zrobiły ale już jestem wqrwiony że o tym wspominam w święta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() UTK, koleś używa słownictwa z kosmosu, traktując nas jak ludzi którzy uczą sie UTK od 1 klasy podstawówki.
Niemieckiego, nie wiem co ona odemnie chce, ale chyba mysi, ze cos rozumie. Niestety, od 4klasy podstawówki, nauczyłem sie tylko, przedstawiać, oraz odeminac haben i sein :D
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matma...
wróciłem ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Historia - zryta, do dupy nauczycielka co jest świeżo po studiach i tylko pyta na lekcji bo sama od tej amfy żeby zdać na studiach ma luki xddddd
W ogóle w klasie maturalnej powinny być tylko te lekcje z których zdaje się mature a nie kurwa siedzieć jak te ciecie po 8 godzin dziennie -.-' w ogóle po huju robota.
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Podstawówka - niezbyt pamiętam ale chyba niemiecki i przyroda
Gimnazjum - niemiecki i matematyka Jak widać priorytety się nie zmieniają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Poziom: 91
![]() |
![]() Dokładnie, święte słowa. Wprawdzie jestem dopiero w 1 klasie LO, ale już mnie wkurza to, że w 2, a przede wszystkim w 3 klasie będę musiał siedzieć na jakiś niepotrzebnych mi przedmiotach jak historia, niemiecki, matematyka i wszystko inne czego nie zdaje na maturze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() @up
No skoro uważasz, że nie będziesz zdawać matematyki to się mylisz, bo dla twojego rocznika (ten sam co mój) będzie ona obowiązkowa. No i u mnie w liceum co roku będę miał mniej lekcji, właśnie tych niepotrzebnych później nie będę się musiał uczyć. @Topic Biologa - totalne science-fiction, blee. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() U mnie podejscie nauczycieli do tego jest takie. Uczcie sie tylko tego co bedziecie zdawac na maturze. Reszte olac i uczyc sie tylko tyle zeby jechac na 2.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |