![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Jaskier
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 666
|
![]() Najbardziej mnie dobija że PACC jest droższy od abonamentu WoW.
Jeśli chodzi o PK,Thiefing- jak w życiu! Trzeba być po prostu rozważnym. Nie mówię o nabijaniu fragów na 8,6 lvl bo rzeczywiście wkurza.... 90% kradzieży, dedów jak byśmy uważali nie było by miejsca! W rl chyba też boimy się chodzić po nie znanej dzielnicy w nocy ![]() ![]()
HolyShit.pl [FFA] 91.203.134.95:27031 www.HolyShit.pl Forum counter-strike 1.6 i nie tylko ! NAJLEPSZA ATMOSFERA Rekrutacja do klanu ON Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mnie denerwują ostatnio problemy z logowaniem ( ciezko zrobic massloga na wojnie ), nooby no i oczywiscie wprowadzone, smieszne potiony dla knighta ( najwieksza glupota tej gry )
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Co mnie wkurza? Ostatnio niewiele, ponieważ przeniosłem się na non-pvp. Traktuję Tibię jako "odstresowywacz" i jakoś nigdy nie uśmiechała mi się walka z graczami. Wolałem powbijać poziomy, potrenować, zdobyć nowe eq i tyle. Wkurzało mnie niesprawiedliwe PK. A teraz to przede wszystkim noobki zabijające slimy podczas treningu. Możesz mówić "please don't kill, i'm traning" a oni swoje...mało tego, zawsze ubijam matkę slima do black hp, żeby w razie czego otrzymać większość doświadczenia. Myślałem, że skoro taki pajac zobaczy black hp to nie będzie mu się opłacało zabijać...ale oni to robią, bo są złośliwi. A tak przy okazji...dla tych co się wkurzają na ludzi grających nickami "religijnymi". Nie pomyśleliście, że Jesus to normalne imię w niektórych krajach? Hiszpania, Meksyk, Brazylia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Co mnie 'wkurza' w Tibii? No, po pierwsze to chyba to, że istnieje, ale pomijając to, to...
1. grafika 2. to, że istnieje 3. questy("omin potforki i zabiesz itemsa ze zkżynki") 4. to, że istnieje 5. brak klimatu 6. patrz: punkt 2. i 4. 7. brak fabuły 8. cholernie drogi PACC 9. to, że nie widać na outficie, jaki armor nosi dana postać(niemożliwe, wiem. patrz: punkt 1.) 10. nieskończony poziom postaci 11. patrz: punkt 6. ... Mógłbym wymieniać i wymieniać, trochę tego jest. Najgorszą rzeczę w Tibii jest [patrz: punkty 2., 4., 6., 11.]. :* EDIT: Literówka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Imię: Yogon Lion
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Co mnie najbardziej wkurza?
Ludzie którzy nie umieją angielskiego.
![]() |
#967 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Mnie wkurzają tylko sprawy techniczne: kicki, lagi itp. Bardzo mnie to wkurza jak padne bo cipsoft ma zjebane serwery albo dlatego ze mi net nawalił... 80 % moich deadów to kicki, 20 % to pk. Nie pamiętam kiedy ostatnio padłem na potworze tak po prostu.
Niektórzy piszą że zabijanie przy treningu itp, to jest małe piwo, są takie miejscówki o których nooby nie wiedzą i trzeba korzystać z nich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Lubin
Imię: Wojt Pogromca
Świat: Luminera
Poziom: 25
Skille: 57/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Lagi
Kicki I jak ktoś ubija moje potwory przy skillowaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Sanok
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nitro Angels
Świat: Candia
Poziom: 49
![]() |
![]() Mnie osobiście wkurza to że,kiedy pokazuje na depo jakis item zlatują się nooby i tu cytuje"dasz coś plx" oraz głupie gadanie dam itemy za zaufanie(śmieszne)
![]() ![]() ![]() ![]() POZDROWIENIA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Br.
Ale tylko ci którzy pierdolą w tym ich języku nawet jak powiesz NO BR. Nooby. Ci którzy kozaczą ale tylko w depo. Spamerzy.
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Kutno/Poznań
Imię: Sir Widzewiak
Profesja: Rookstayer
Gildia: Eko Servis
Świat: Valoria
Poziom: 252
Skille: 100/100
Poziom mag.: 60
|
![]() Mnie najbardziej wqrwiają nooby które właża ci na respa przeważnie 15lvl max i nie chcą wyłazić a szkoda fraga na nich...
Po za tym głupie nicki... A najbardzie to mnie wqrwia brak szacunku u szczyli |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tam denerwuje jak taki noob - jak ktoś powiedział nie newbie a noob... Skillujesz sobie... już tak ok. 3/4h - i on ci zabija twojego slimka... normalnie mnie tak to wpienia...
![]() *KIEROWANE DO NOOBÓW! "Zbawi Cię ten jeden slim z czerwonym życiem? Te jeban* kilka EXP? Musisz go zabijać? nierozumiesz jak ktoś długo skilluje a ty mu zabijasz jednego jebn*go stworka. Zastanów się chłopie/babo!" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() -pl
-Is that a question? No, Im br. -daj cos -Speak english, please. -nie umiem za dobze -What? -daj fooda >.> "To my polacy..." Pozniej jeszcze sie go zapytalem po angielsku czy jest glupim warzywem, to odpowiedzial ze tak i wszyscy sie z niego smieli >.< Ludzie, zamiast olewac sql zeby grac w Tibie- Idzcie do szkoly! Pozniej chodza takie cioty i "elo elo, no, nie, daj cos, handhat" Nawet sie wyslowic nie umieja >.> Aa i jak was nooby wkurzaja to robcie tak jak ja: Noob do was pisze: "Elo dasz cos" ~Ignored. Najlepiej dziala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Living Anarchy
Gildia: Na razie nie mam :)
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Mnie to też strasznie wpienia. Kiedyś jeden gość biegał w kółko po kopalni i co brałem dwarfy, to mi je zabijał. Pisałem do niego, ale nic nie odpisywał. Myślę "Pewnie ma bota i ustawił, że ma wszystko zabijać." (kumpel mi kiedyś pokazał takie coś). I postanowiłem go zabić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wracajac do tematu mnie najbardziej wkurzaja nooby ktore pisza bzdury jak ten WrD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() A mnie czekanie na Premium Account od tibi.pl >.< zawsze był na drugi dzień lecz chyba nie tym razem :| a tak po za tym to.. te logowanie oczywiście bo mass logi trudno a tak nic..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() 1.Takie tematy!!
2. Pacc za drogi : < 3. Look punkt - 1 4. dopisze potem |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
|
![]() mnie najgorzej denerwuja te nooby z wyzszym lvlem mysla ze jak maja 100-200~ to moga bohy za 45-50k sprzdac hahaha (a moze biedaki sa?)
noob z wysokim lvlem [134] : BUY ALL BOH 25k EACH noob z wyzokim lvlem [134] : SELL BOH 45k EACH gracz [33] : LOL NOOB noob z wyzokim lvlem [134] : PRICE LIST IS 70k |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() błędy ortograficzne
|
![]() |
![]() |