|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Pokazali ci do jak wygląda opcja "Edytuj", a ty wciąż nie umiesz jej używać? Ilu jeszcze takich zajrzy na forum...
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
(...) Ja Ty ziomal, slyszales kiedys o takim czyms jak botpack haha? Ja bo jakis koles na forum tibia.pl robi z siebie pajaca gregi co kurwa? botpack? ale w cs-ie czy jak? Ja no no gregi czlowieniu gram w csa od 1.1 i nie slyszalem o takim czyms jak botpack, conajwyzej bot... Ja czyli pajac jakis;] tez gram swoje i nie slyszalem ale chcialem spytac kogos kto juz cos osiagnal i raczej bedzie wiedzial lepiej (...) Dalszej części rozmowy nie musze chyba wklejac;] |
|
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() wogle mozna bylo sie domyslec bot(kazdy wie)pack(paczka czy cos)czyli naprzyklad paczka botow czyli spakowane boty teraz kumacie?
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja ciągle twierdzę, że to jest super wyzwisko i kiedyś tak na kogoś powiem!
Nawet pomysłowe... to tak jakby powiedzieć na kogoś "Ty skompresowany folderze!" ![]() Może my nie zrozumieliśmy jego metafory, a chodziło o to, że mamy mózgi skompresowane niczym foldery z plikami : D
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wyczuwam w poście nad twoim ironię, ale może jestem za głupi, żeby to zrozumieć.
Nie rób z siebie większego pajaca niż już zrobiłeś. 2 razy chciałeś zamknąć temat i jakoś piszesz w nim dalej, walisz duble, a nawet triple posty i głupkowato to uzaszdniasz. Naprawdę nic Ci się nie stanie jeżeli będziesz edytował posty. Jeszcze raz, aby edytować post należy kliknąć w przycisk ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Counter Strike i CS to to samo, ale częściej ludzie grają w CSa? Moja ortografia jest lepsza, a jestem młodszy o rok (lol) zapraszam: www.drzwi.pl Wybierz jakieś drzwi, wyjdź i nie wracaj plx.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
||
![]() |