| 
 | |||||||
| Notki | 
| RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  27-03-2008, 13:57 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2006 Lokacja: Rybnik Posty: 53 Stan: Aktywny gracz Imię: Mistik Vannesa Profesja: Elder Druid Świat: Iridia Poziom: 45 Poziom mag.: 51 |  Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. (Nowy serwis o grach online) Powstaje świeży portal o grach online! Brakuje nam 7 redaktorów! To szansa dla Ciebie, wykaż się! Chcesz być redaktorem, najlepszej strony o grach online? Więc to okazja dla Ciebie Więcej poniżej: Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. Szukamy ludzi, którzy chcą z nami współtworzyć serwis dotyczący bezpośrednio tematyki gier online. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. Każde zgłoszenie będzie rozpatrzone, także jeśli nie posiadasz zbyt dużo doświadczeń - nie zniechęcaj się! Gwarantujemy Ci pomoc na początku. Wystarczy, że masz chęć dołączenia do ekipy osób, które chcą tworzyć dobry serwis. Wymagania: •16 lat + •Zdolność pisania artykułów, klarownego przedstawiania swoich myśli. •Umiejętność posługiwania się tagami używanymi na forum, podstawowa znajomość HTML • Systematyczność i punktualność. •Dobra znajomość języka polskiego (ortografia, interpunkcja) • Dyscyplina oraz rzetelność • Znajomość części gier online. (obycie) Dodatkowe atuty • Znajomość j. obcego (angielski, niemiecki) Zachęcamy wszystkich chętnych do wstąpienia w nasze szeregi. Jeśli nie czujesz się dobrze w roli redaktora, nie przejmuj się, my Ci pomożemy! Jeżeli tylko posiadasz chęci oraz garstkę wolnego czasu, aby czynnie i systematycznie brać udział w rozwijaniu serwisu to spróbuj, nie masz nic do stracenia ! Dla aktywnych osób przewidziane są wyróżnienia i nagrody, w tym między innymi akredytacje na największe imprezy w Polsce, a na nich możliwość poznania najlepszych graczy w Polsce i nie tylko! Uwaga Duże zaangażowanie oraz efektywny wkład danej osoby w rozwój portalu ma szansę na przyznanie stałego miesięcznego wynagrodzenia - nie wcześniej jednak niż po pół roku aktywnej pracy na pełnych obrotach. Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij zgłoszenie pod adres: [email protected] Imie: Wiek: Nick: Doświadczenie: Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?: Recenzja dowolnej gry mmorpg. 
				__________________ Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. | 
|   |   | 
|  | 
|  27-03-2008, 14:06 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2006 Lokacja: Katowice/Lędziny Wiek: 33 Posty: 414 Stan: Niegrający Świat: czekam na nowy   |   Mógłby Pan podać nazwę serwisu? (ew. adres strony), na której powstać ma seriws oraz jakieś szczegółowe dane? | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 14:21 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 08 2007 Lokacja: Outland Wpisy bloga: 2 Posty: 1,077 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer   |   ehhh... Ja niestety mam lat 15, ale z grami jestem obyty i doświadczenie w pisaniu recenzji mam... Ostatnio edytowany przez Bluray - 27-03-2008 o 15:28. | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 14:58 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2006 Lokacja: Rybnik Posty: 53 Stan: Aktywny gracz Imię: Mistik Vannesa Profesja: Elder Druid Świat: Iridia Poziom: 45 Poziom mag.: 51 |   Goldscorpion serwis powstanie jak tylko znajdziemy minimalną liczbę redaktorów. Jesteśmy w pełni profesjonalni. Więc nie musisz obawiać się amatorszczyzny. Wiemy jak działają mechanizmy marketingu oraz mamy spore doświadczenie jeśli chodzi o webmastering. Obecnie studiuję marketing. Myślę że wspólnymi siłami zbudujemy drugi dom fanów gier mmorpg.  Bluray złóż wniosek rozpatrzymy go  
				__________________ Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 15:20 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2004 Posty: 373 Stan: Na Emeryturze Świat: Berylia |   o.O z mojego miasta   ) A napisze se podanie bo takiej strony nam trzeba, gamecenter zrobilo sie syfem ze tak powiem  | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 15:42 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 08 2004 Wiek: 33 Posty: 1,743   |   Brzmi to bardzo poważnie. Ale studiując marketing powinieneś wiedzieć że za reklamy się płaci ; p Zrobiłeś to? @ DOWN No w sumie masz racje ; p Ale wiesz. Ogólnie zasady reklamowania są tutaj mocno respektowane,bo innaczej forum zalały by tony linków referencyjnych i tysiące linków do forów/etc. 
				__________________ GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 27-03-2008 o 16:16. | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 16:13 | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2006 Lokacja: Rybnik Posty: 53 Stan: Aktywny gracz Imię: Mistik Vannesa Profesja: Elder Druid Świat: Iridia Poziom: 45 Poziom mag.: 51 |   Cytuj: 
 Poza tym każdy w dziale rpg reklamuje jakąś gre. Wiec w tym momencie również nie wiem o co Walekifa Ci chodzi?! Swoją drogą jeśli jednak chciałbyś się tego doczepić, powinieneś poprawnie napisać na PW. Tymczasem zwykle zaśmiecasz temat.  Cheers; 
				__________________ Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. | |
|   |   | 
|  27-03-2008, 16:13 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2004 Posty: 373 Stan: Na Emeryturze Świat: Berylia |   Podanie zostało wysłane. Pozdrawiam. | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 16:22 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 01 2007 Posty: 1,438 |   Niby i spełniam wszystkie podane warunki, ale jakoś... nie wierzę w sukces tego przedsięwzięcia. Po prostu myślę, że to nie wypali ; p | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 17:37 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 05 2007 Lokacja: Zion Posty: 123 Stan: Niegrający Imię: Jah Shaka Profesja: Knight Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: Max Skille: Zion Poziom mag.: ;p   |   Hmm Użytkownik zbanowany :> 
				__________________ "Reggae Jest Radością, Rzeczywistość To Zły Sen" | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 17:51 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 08 2007 Posty: 1,138 |   @up Ciekawe czemu?  | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 18:02 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2005 Lokacja: Świnoujście Wiek: 33 Posty: 185   |   żądamy wyjaśnień!!! nie będzie modek pluł nam w twarz! | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 18:25 | #13 | 
| Użytkownik Forum |   bo zupa była za słona...  
				__________________   | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 19:52 | #14 | 
| Manga & Anime Data dołączenia: 25 01 2005 Wiek: 36 Posty: 1,795   |   
				__________________ Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "   | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 20:02 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 08 2007 Posty: 1,138 |   | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 20:38 | #18 | 
| Użytkownik Forum |   Więc jego praca tutaj jest zapłatą. Uważam, że to nie jest niesprawiedliwe. 
				__________________ Nowe, niespotykane i wyjątkowe you can dance 4! Tańczmy albo nie, ale czytajmy tę stronę ; ) | 
|   |   | 
|  28-03-2008, 18:03 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 05 2007 Lokacja: Zion Posty: 123 Stan: Niegrający Imię: Jah Shaka Profesja: Knight Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: Max Skille: Zion Poziom mag.: ;p   |   Hmm wysłałem maila narazie nie ma odpowiedzi ,jestem redaktorem na Paranormalium.pl ;d ,żałujcie ;] 
				__________________ "Reggae Jest Radością, Rzeczywistość To Zły Sen" | 
|   |   |