Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-03-2008, 21:36   #121
KaCzKa.pl
Użytkownik Forum

KaCzKa.pl's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
Domyślny

Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz () ze nie sprzedałeś itemów na Allegro. Ja bym postać zostawił choćby dla wartości sentymentalnej (jeżeli wiesz co to proste zdanie oznacza)

Edit:
Aha dla mnie wielki styl to np. iść zbloczyć Demony kumplom nie pacząc na waste, a jak miałeś jakieś mpa, golden legi czy demonke, to dać potajemnie i powiedzieć że z monstera poleciało i by się cieszyli jacy to oni są PRO
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze!

Ostatnio edytowany przez KaCzKa.pl - 27-03-2008 o 21:42.
KaCzKa.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2008, 21:43   #122
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaCzKa.pl Pokaż post
Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz () ze nie sprzedałeś itemów na Allegro. Ja bym postać zostawił choćby dla wartości sentymentalnej (jeżeli wiesz co to proste zdanie oznacza)
Dla wartości "sentymentalnej" tak? A powiedz mi, czy siedzenie kilka dni przed ekranem, zarywanie szkoły, tracenie konataktu ze światem zewnętrznym jest tak cenne, żeby wracać do tego z sentymentem? Dla autora widocznie Tibia to była oceniana w samych negatywach, czemu się
nie dziwię. Pokazał przynajmniej symbolicznie, że Tibia tak naprawdę mało znaczy.

W życiu pieniądze się nie liczą. Może kiedyś to zrozumiecie..

Ostatnio edytowany przez neopostman - 27-03-2008 o 22:13.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 22:08   #123
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława

Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 115
Domyślny

[quote=KaCzKa.pl;1975346]Do założyciela tematu:

Boże, człowieku, tu nie chodziło o jakieś głupie deady, lol... gram w tibie od ponad 3 lat, zaczynałem będąc jak większość 12-latków z tego forum. W tej chwili mam lat 15, zacząłem myśleć nieco inaczej. Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!", ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu marnować 5 godzin na wbicie badziewnego levela, który i tak nie jest mi do niczego potrzebny. Poprostu większa liczba w paseczku na prawo ;o. A tak ofc. skąd wiesz, że teraz ryczę ? o.O Właśnie przed sekundką wróciłem ze spotkania koleżanką i czuję się wspaniale. Żegnam i pozdrawiam pana gardziciela ;oo !
stary 27-03-2008, 22:48   #124
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

No i Xovex jeśli odstawiłeś tibie i przez to masz więcej czasu na np. spotkanie się z koleżanką to trzeba Ci tylko przyklasnąć i namawiać ludzi do tegp. że gdy mają wybór - zrobienie czegoś na rl-wbicie lvl, to powinni wybrać rl. Nie trzeba odstawiać tibii w 100%, poporstu nie można przeginać i zapominać, że choć wciągająca, jest to tylko gra.

Ostatnio edytowany przez Bykunn - 27-03-2008 o 22:50.
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 11:23   #125
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
Dla wartości "sentymentalnej" tak? A powiedz mi, czy siedzenie kilka dni przed ekranem, zarywanie szkoły, tracenie konataktu ze światem zewnętrznym jest tak cenne, żeby wracać do tego z sentymentem? Dla autora widocznie Tibia to była oceniana w samych negatywach, czemu się
nie dziwię. Pokazał przynajmniej symbolicznie, że Tibia tak naprawdę mało znaczy.

W życiu pieniądze się nie liczą. Może kiedyś to zrozumiecie..
Krótko streściłeś nam swój życiorys?Czy tak to u Ciebie wygląda lub wyglądało?Jeśli tak to współczuje ci z całego serca.Jednak zgadzam się z Tobą ,że jak ma sie ,,itemki" to czasem człowiek sie loga popatrzyć na nie czy jeszcze są i często przez to wraca do gry.Rozumiem autora tematu jednak ja wolałbym oddac rzeczy kolegom.Po prostu jak komuś na tym zależy to lepiej dać to osobie którą znasz niż komuś kto ma Cię głęboko w poważaniu.
stary 28-03-2008, 12:06   #126
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

@Donas: tak, a później się dziwicie, że ktoś cały czas narzeka, jak te MMO schodzą na psy.

A zresztą, psujcie sobie Tibię, mi nie zależy, i tak nie gram. ;p
Ale od Maple i GW na razie mi wara. ;p
stary 28-03-2008, 13:41   #127
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
Krótko streściłeś nam swój życiorys?Czy tak to u Ciebie wygląda lub wyglądało?Jeśli tak to współczuje ci z całego serca.Jednak zgadzam się z Tobą ,że jak ma sie ,,itemki" to czasem człowiek sie loga popatrzyć na nie czy jeszcze są i często przez to wraca do gry.Rozumiem autora tematu jednak ja wolałbym oddac rzeczy kolegom.Po prostu jak komuś na tym zależy to lepiej dać to osobie którą znasz niż komuś kto ma Cię głęboko w poważaniu.
Miałem taki etap, ale się przełamałem ..
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 16:36   #128
Cery
Zbanowany

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Szczecin

Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Cery Cery ma numer GG nie mam gg Adres Jabbera do Cery Send a message via Skype™ to Cery
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xovex Pokaż post
Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!"
Neostrada na komunie + rodzice w pracy tak to się kończy.
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Powinni wprowadzić zakaz używania komputera do 16 roku życia.

Ostatnio edytowany przez Cery - 28-03-2008 o 16:42.
Cery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 17:00   #129
Rinoo
Użytkownik Forum

Rinoo's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cery Pokaż post
wydałbyś wyrok sam na siebie.
Rinoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 17:03   #130
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

Ale co was obchodzi co on zrobił ze swoją kasą. Skoro tak zadecydował to jest jego sprawa i wam gówno do tego.
stary 28-03-2008, 17:06   #131
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Ta, fajny jesteś. Ale wiesz co? Ja się do tego przyznałem. Nie mam pojęcia, czemu nazywasz mnie śmieciem...Według mnie takie wyzwiska są na poziomie 10-latka...jeżeli już chciałbyś nazwać mnie śmieciem, to mogłeś użyć czasu przeszłego ;o. Elo fajny koleżko!
stary 28-03-2008, 17:08   #132
Lukaszek14
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2007

Domyślny

Zastanawiałem się, czy napisac tu swoje 3 grosze. Jednak Wasze komentarze mnie do tego zmusiły. Połowa z Was ma naprawdę racje, przejdę do szczegółów, zjebałeś chłopcze. Wywaliłeś wszystkie piksele, bo chciałeś skonczyc z Tibia. Mogłeś pomyślec, ze to wszystko możesz po prostu sprzedac i cieszyc sie prawdziwą gotówką, to jest "oryginalne" odejście z gry. Co teraz masz ? Huja, ze tak powiem. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale szczerze to naprawdę zjebałeś. Gdybyś sprzedał piksele, mógłbyś sobie już dziś chodzic w nowych ciuszkach, czy pójśc z kolegami na pizze/piwka. Pomyśl ile straciłeś na prąd i na pacce. Widac pieniędzy ci nie brakuje. Na koniec powiem Ci wyraz który nawiązuje do tego, co zrobiłeś. "Wyrzuciłeś 200 złoty na chodnik"
Pozdrawiam. Powinniście zrozumiec cały mój post, bo nawiązuje on do prawdziwego życia.
Ja właśnie też niedawno skończyłem grac. Wiesz co teraz mam?W kieszeni mam 160 złoty.
Nie, nie chwalę sie, próbuję ci powiedziec, że źle zrobiłeś, a jeśli naprawdę nie chciałeś prawdziwej gotówki, mogłeś oddac koledze postac ! Zrobic mu tą przyjemnosc.

Ostatnio edytowany przez Lukaszek14 - 28-03-2008 o 17:13. Powód: ;)
Lukaszek14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 17:30   #133
Hoster
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Noob Town-Carlin

Świat: Iridia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Ludzie ! To jest jego decyzja...Tibia to tylko gra a wy odrazu pokazujecie jakimi jesteście materialistami w rl. co udawadniacie poprzez hasła typu : "Mogłeś sprzedać itemy na allegro" . Mógł ale tego nie zrobił. Proste. Widocznie już dawno w przeciwieństwie do Was doszedł do wniosku, że pięniądze szczęścia w życiu nie dają...

Ostatnio edytowany przez Hoster - 28-03-2008 o 17:31.
Hoster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 17:34   #134
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:

Jak mozesz mowic, ze jest smieciem skoro go nie znasz. Sorry, ale kazdy ma chwilę "słabości", każdy chce sobie posiedziec przed komputerem kiedy chce i gówno ci do tego.
Cytuj:
to ja bez zastanowienia wyłączam grę
Srututu majtki z drutu, a ile takich sytuacji miales? Moze na 20 lvlu kiedy biles Orca Shamana za Carlin, ale uwierz mi, ze gdybys mial wiekszy lvl juz bys tak szybko nie poleciał na dwór. Poza tym na dworze ludzie giną [to byla ironia dla mniej kumatych]

Ostatnio edytowany przez mc200 - 28-03-2008 o 17:36.
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 17:40   #135
wojak023
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 06 2007

Imię: Dragllex
Profesja: Sorcerer
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 46
Skille: 86/80
Poziom mag.: 45
Król Brawo

Ja bardzo popieram te forme kończenia z grą, swojego rp i ms oddałem koledze i on sie cieszy może ten gośc nie ma kolegów. Nie pomyśleliście? Mnie itak zainponowałeś, ale na twoim miejscu najlepsze bym wyrzucił na koniec powodzenia w życiu bez tibi.
wojak023 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 19:05   #136
Złoty007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2006

Imię: Pawlikov
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

po 1 żal mi was, że go wyzywacie(on chcial tylko pokazać co zrobił, a wy go zbluzgaliscie. Nie napisal w poscie "jestem pro evul evul bo rzucilem fri itams")
po 2 to bardzo dobrze zrobil, choć mógł czerpnąć troche korzyści z postaci(jego sprawa)
po 3 to wy*******am stąd POZDRO! Xd

Ps:Tak mam 12 lat, gram w tibie od 3 lat mam 150 lvl i nadal nie umiem skakać i nie widze nieba w tibii
Złoty007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 19:30   #137
Xefus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Złoty007 Pokaż post
po 1 żal mi was, że go wyzywacie(on chcial tylko pokazać co zrobił, a wy go zbluzgaliscie. Nie napisal w poscie "jestem pro evul evul bo rzucilem fri itams")
po 2 to bardzo dobrze zrobil, choć mógł czerpnąć troche korzyści z postaci(jego sprawa)
po 3 to wy*******am stąd POZDRO! Xd

Ps:Tak mam 12 lat, gram w tibie od 3 lat mam 150 lvl i nadal nie umiem skakać i nie widze nieba w tibii
Racja, nie napisał, że jest pro evul, ale napisał, że jest to "wielki styl" a dla większości osób, jest to noob style.
Xefus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 19:44   #138
Zyziek
Użytkownik Forum

Zyziek's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mc200 Pokaż post
Srututu majtki z drutu, a ile takich sytuacji miales? Moze na 20 lvlu kiedy biles Orca Shamana za Carlin, ale uwierz mi, ze gdybys mial wiekszy lvl juz bys tak szybko nie poleciał na dwór.
No patrz ja mam 106 lvl i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym wolał expić niż wyjść na dwór.
Zyziek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2008, 21:16   #139
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xefus Pokaż post
Racja, nie napisał, że jest pro evul, ale napisał, że jest to "wielki styl" a dla większości osób, jest to noob style.
Jaki kurde noob styl ? Co w tym kuźwa jest noobowego ? Wiesz tak w ogóle co oznacza słowo noob, człowieku ? Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz...
stary 29-03-2008, 11:26   #140
Xefus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xovex Pokaż post
Jaki kurde noob styl ? Co w tym kuźwa jest noobowego ? Wiesz tak w ogóle co oznacza słowo noob, człowieku ? Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz...
Oj, przepraszam proszę pana, ale przeczytaj wszystkie posty. I zobacz jak używane jest słowo "noob" na tym forum.
kthxbye
Xefus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania