|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Działanie przeciwko przyrodzie jest be, i tutaj widzimy jego skutki.
Świat niestety schodzi na psy... A co do tego kolesia, gdy urodzi dziecko powinien oddać go do adopcji, a sam mieć tyle rozsadku żeby kopnać się mocno z półobrotu i dać się zamknąć w psychiatryku. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() ![]() Popieprzone to z leksza. Żal mi dziecka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Z tego co jeszcze wiem, to np. duza wrazliwosc u mezczyzn i na odwrót, silna (brutalna) osobowosc kobiety wynika wlasnie z plci mozgu ![]() PzDr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() no. tracisz 5 dni pacca xddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Rej-Dark Warrior
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 9
Skille: 51/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jak dla mnie to na co rodzić dziecko jak i tak samobójstwo popełni + rodzice ;S będą żałować, że go urodzili, a mianowicie matka ( nie ta co go urodziła, ta druga). Jak dla mnie ten koleś ( ten co zmienił płeć ) zrobił to dla kasy, a nawet jeśli nie to skutków nie przewidział biedne dziecko
![]() Współczuje dzieciakowi smutne życie ma oby się nie dowiedział, że ma 2 stare! Ostatnio edytowany przez Rej1000 - 30-03-2008 o 01:24. Powód: dowiedziałem - miało być żeby dzieciak sie niedowiedział, a nie żebym ja się nie dowiedziałem, błędzik mały taki :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Żal dziecka... Ale zgodzę się, transwestyci nie są zboczeni... Po prostu natura takie figle czasem płata. Ale do cholery, jak się zmienia płeć (z kobiety na mężczyznę), to się zachowuje jak mężczyzna, nie jak kobieta! To już trochę chore...
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W takim razie mogłeś tę, jakże inteligentną informacje, zatrzymać dla siebie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Widać że mimo operacji i hormonów zmiana płci nigdy nie będzie zmiana 100%.
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() To forum perfidnie sie robi już adekwantne poziomem do Tibii... Tak trudno zrozumieć że niektórzy ludzie czują się 'uwięzieni' w danej płci i jak mają kasę to sobie zmieniają? To nie jest zachcianka typu 'Oho, nudzi mi sie to dzisiaj zmienię płeć', poprostu ci ludzie przeżywają katorge... Mi takiego typu osoby nie przeszkadzają, bardziej polscy kibole czy inni dresiarze ... Lepiej mieć dwie matki niż patologię, w przyszłości takie zjawisko będzie podejrzewam coraz częstsze.
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @up tak, ale jak już zmienisz płeć żeńską na męską, to chyba nie chce się zajść w ciąże? A to już nie jest normalne...
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
Najpierw czytaj.. A jak inaczej niż in vitro miałoby wyglądać zapłodnienie.? Zresztą, naturalne czy laboratoryjne, to dalej jest kobieta, zmieniona w mężczyznę, która jest w ciąży. A to istotnie nie jest już normalne.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
Ja jestem jak najbardziej za takim akcją i podziwiam Thomasa ![]() // Gelt w tym temacie jest mężczyzną //
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() -twoja stara!
-która? :O |