|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4461 |
Guest
|
![]() Ponawiam PILNĄ prośbę o Barloga.
Oto jego wygląd: http://uk.games-workshop.com/moria/l...g-complete.gif jakby ktoś nie wiedział. Można wyedytować jaskoś Demona i z Demona zrobić Barloga:-) ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#4462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Cytuj:
![]() I daje wam przy okazji: ![]() Mam nadzieję, ze sie przyda. ![]()
![]() |
![]() |
#4463 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() ![]() Tak, tak wiem jestem małym parszywym zuosiejem który kradnie Irwinkowi grafy MAahhahshahsahsahashahsahahsahsahhahahhaahshshsahs ahsa!!! Ale on ma Bana to się nie dowie ;<. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @up
Kk dzięki. @Topic Ponawiam: -Addony mage z nakładkami. -Wszystkie potwory z PoI i ich dedy Proszę jeszcze o: -Małe dragony i dragon lordy i ich dedy. Dajcie szybko to będzie notka.
![]() |
#4466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Profesja: Knight
Świat: Realny
Poziom: 999
Skille: dobre
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Karpacz
Imię: Tader Heia
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Elo Poprosil Bym o ichigo w ubranku schikigami z ban kai i bez niego z Bleach Hitsugaya Toushiro w ubranku (szacie, todze) Kapitana z ban kai i bez niego aprawde bym prosil z gory thx =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4469 |
Guest
|
![]() ekhm... Robie fake story o wielkiej bitwie między dwoma krajami ludzi. Zapowiada się znakomicie... magia i wogóle:-) Ale nie mam najważniejszego. Proszę o czerwonych rycerzy takich fajnych z tarcza i mieczem i podobnych łuczników. Mają być czerwoni:-) z tarczą z gryfem. I jeszcze mieczników i łuczników takich samych jak czerwoni tylko, że zieloni i z symbolem węża na tarczy:-) BŁAGAM WAS O TO! W miarę szybko skończcie bo fake story czeka. Jak przygotuje to dam screena zapowiedź.
![]() A teraz dodatkowe zamówienie ( to takie dodatki do fake story, bez nich moge sie obejść ale z nimi będzie fajniej:-)) 1 zieloni konni spod tarczy węża 2 czerwoni konni spod tarczy gryfa 3 coś w stylu easterlingów i haradrimów z władcy pierścienia ( tacy łucznicy i włócznicy) 4 wielki słoń ze stanowiskiem dla łuczników na górze, 5 rycerz na latającym gryfie 6 duży bazyliszek 7 królowie z obydwu nacjii Wiem że dużo ale ja prosze, weźcie sie za to. |
![]() |
![]() |
#4470 | |
Zbanowany
|
![]() @up
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4471 |
Guest
|
![]() Taki dużyyyy wąż... jego wzrok zabija itp:-)
|
![]() |
![]() |
#4472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Robie bazylika póki co mam ogon ;p < bazyl będzie Jaszczurką na "3 kwadraty szerokość" i "6-8 kwadratów wysokości">
Cytuj:
emm dla pewności nie zabija tylko w kamoka zamienia ;] emm "hory portfel" roxior nie ? ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 31-03-2008 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() <<<=|delete|=>>>
Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 31-03-2008 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4474 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @TADEREK Dzieciom jakiegokolwiek anime mówię stanowcze,głośne oraz wyraźne NIE
@Edit boże do czego to doszło,że się z koperem zgadzam Oo Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 01-04-2008 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4475 |
Guest
|
![]() kiedy on robi bazylka moze ktoś się wziąść za rycerzy bo bez nich ani rusz?
|
![]() |
![]() |
#4476 |
Guest
|
![]() ahh i jeszcze jedno. Jak robisz bazyliszka to wiesz
![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Karpacz
Imię: Tader Heia
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4479 |
Guest
|
![]() Przypominam i ponawiam!! Bez tego fake nie ruszy!
ekhm... Robie fake story o wielkiej bitwie między dwoma krajami ludzi. Zapowiada się znakomicie... magia i wogóle:-) Ale nie mam najważniejszego. Proszę o czerwonych rycerzy takich fajnych z tarcza i mieczem i podobnych łuczników. Mają być czerwoni:-) z tarczą z gryfem. I jeszcze mieczników i łuczników takich samych jak czerwoni tylko, że zieloni i z symbolem węża na tarczy:-) BŁAGAM WAS O TO! W miarę szybko skończcie bo fake story czeka. Jak przygotuje to dam screena zapowiedź. Za błędy nie odpoiadam... A teraz dodatkowe zamówienie ( to takie dodatki do fake story, bez nich moge sie obejść ale z nimi będzie fajniej:-)) 1 zieloni konni spod tarczy węża 2 czerwoni konni spod tarczy gryfa 3 coś w stylu easterlingów i haradrimów z władcy pierścienia ( tacy łucznicy i włócznicy) 4 wielki słoń ze stanowiskiem dla łuczników na górze, 5 rycerz na latającym gryfie 6 duży bazyliszek 7 królowie z obydwu nacjii Wiem że dużo ale ja prosze, weźcie sie za to. |
![]() |