![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja terz nigdy nie paduem na wenrzu
Btw. Macavelli mnie dogania :\ Ostatnio edytowany przez vuxes - 30-03-2008 o 13:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL jesli ludzie mowia, ze ten screenshot i propozycja Macavellego to klamstwo i propaganda z naszej strony, to znaczy ze oni rzeczywiscie nie sa swiadomi, co tez Macavelli wymysla robi bez ich wiedzy. To smutne. Ale w sumie czasem lepiej zyc w bezpiecznej i naiwnej nieswiadomosci ; )))
A ORO BYLO ale mysle, ze dajemy rade bo wroga jest odrobinke wiecej, a przynajmniej staram sie wierzyc, ze to tylko odrobinka wiecej ![]() ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox Ostatnio edytowany przez Xyriela - 30-03-2008 o 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rolus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 144
|
![]() Cytuj:
Xyriela wie wiecej o zamiarach Macy niz ja. Proste. Naiwna to jestes ty. Uwierz ze wiem co mowie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macavelli na forum tibia.com sam sie przyznal, ze screen jest prawdziwy, wiec cut the crap Roluś! Ludzie, ktorzy pierdolili ze to propaganda z naszej strony najwidoczniej jednak nie maja pojecia i pozostaja w swej naiwnosci. BTW fajny ded... W BIEGU haheuahuehaha
![]() ![]() ![]() Moze i jestem naiwna, ale widze wyraznie ze dostajecie niezle po dupie od garstki ludzi zaledwie.. Ta garstka ludzi wychodzi naprzeciwko tlumom, mi sie wydaje, ze to jest w tym najwazniejsze. Nie to co te Wasze niekonczace sie sneaki kiedy mieliscie mniej ludzi. Ta wojna sie jeszcze nie skonczyla i, bynajmniej, na koniec sie nie zapowiada ;] ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta wojna nigdy sie nie skonczy, moze poprostu ludzie z niej odejda, ale ciagle bedzie trwala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() Cytuj:
Nie prawda? to zobaczcie film z ob na titanii-> tak samo leca mwale i paraliże jak u nas wczoraj ![]() a co do padania patrz na wasze lvle dzis i na nasze tych co padli hueheuh
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() róznica pomiedzy naszymi sneakami, a waszymi openami co drugi dzien jest taka, ze wam szyyyyyyyyyyybko skoncza sie pieniadze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Br/
Stan: Niegrający
Imię: dwunastoletnia ania
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
ty nawet padac nie potrafisz /: i do tego ten slang rotwormow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wolny strzelec <3
Świat: Titania
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Kocham krokodylka <333333
Vuxes: Frenz??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() hahahaha 300 noobow dostaje wpierdol od 25 no i placz ze przyszla titania... nawet jesli to was jest 300 a ich 25 wiec nie badzcie pizd*mi.. iomer jestes pi*da ktora wszedzie szuka winnych a nie widzi ze jest lamerem
![]() edit specjal ediszon for macavelli: http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=blessing Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 01-04-2008 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wcale nie szukam winnych grzesiu, oni dostaja oro, co prawda zabijaja paru od nas, ale patrz chociazby na keenena, padl na 205 ma juz 206, a ani pies albertcik ani nikt inny nie odrabia lvli :[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
|
![]() Nas jest 300? sam o tym nie wiedziałem....tylko nie zapominajmy ze w 4 dni 3x zaoraliśmy tych kozaków i na każdym battlu było nas mniej
![]()
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() 280 kozakow
86 we bite 30 vidfamne 11 caste bez noob kozakow jest was 127 chyba ze o kims zapomnialem a z kozakami 400... Iomer problem w tym ze z taka przewaga open powinien trwac z 10 minut i powinno pasc 95% cruoris a od was paru noobkow... Gdybyscie z taka przewaga nie mogli expic no to naprawde bylby zal. Pewnie gdyby na waszych charach posadzic pol servera non pvp to wynik opena bylby podobny troche na wasza kozysc... Wiec nie wiem z czego sie cieszycie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozatym patrz jesli padlo nas kolo 20~ jaki to %, a jaki % to te 20~ cruorisów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moze dajcie sie zabic wszyscy wtedy cruoris wylapie bany, po 7 dniach znowu, potem po 30 i tak az zlapia delete, wtedy server bedzie wasz Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 02-04-2008 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tu robisz blad, bo te 80~ czy 100 pallki, blokuja hlvli, nie pozwalaja swobodnie biegac itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Kurde wszyscy maja cos do naszych mwalli........ Cos nie tak z nimi?/ Moze mi to ktos wytlumaczyc bo naprawde nie potrafie pojac o co wam chodzi. plsssssssssssss
![]() |