|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() A ja Cię proszę, byś kontynuował. Skąd wiesz, może kiedyś zajdziesz daleko jak Glaves lub Avager? Każdy kiedyś był młodym fakerem, nawet taki Glaves. Polecam ci, byś skorzystał z mojego poradnika oraz przyklejonego poradnika Cloya.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Dokładnie, to dobry poradnik. Leć czytać. Nawet ty, który zostaniesz największym fake'owcem w dziejach musisz przeczytać mądrości tam umieszczone przeze mnie. ;] Next part plz.
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
Zauważ że Crowal (za czasów "świetlności", Baradox (czy jak mu tam), Glaves, Może jeszcze Avager chociaż moge się mylić, jeszcze ten koleś który robił historyjke o takim tam orku... (emm chyba ten ork był na jakoś "V") Obrazek pierwszy szczerze powiem że Ssie - zwłaszcza Wschodnia ściana Obrazek trzeci Też ssie - jak robisz Las - Miasto zasyfwiaj cały teren wszelkimi rodziajami trawą, kwiatami, szczurami, i myszami. Jak robisz miasto to nie zapomnij o masie ludzi wędrujących w tę i nazad, do tego śmiecie, uliczki, rozmowy przechodni,jakiś kradnący dzieciak w sklepie z bułkami czy wtf innego. Twórz świat jak jak najbardziej kolorowy, rozmaity. <->-------<Thie Endj>-------<-> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla nauki można zostawić dla siebie ![]() Podkreślone zdanie: Przeczytaj to zdanie i powiedz co ono mówi "Zauważ że ktoś,ktoś i ktoś" ... Za dawnych czasów mało patrzono na fabułę, ba! nawet do dupne wykonanie zasługiwało na 6/10 xd ...
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Pozatym, że wkurzyło mnie samo klikanie w obrazki to.
Grafika 5/10 Fabuła 3/10 Ortografia ... Moje odczucie 2/10 Ocena 10/30 = 3.3/10 Pominąłem ortografię ponieważ, trochę mało tego. Co do samych efektów... pozostawie je bez komentarza. No ale wkońcu zostaniesz największym fake'owcem w dziejach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Dobra a teraz finałowe pytanie za milion zlotych!
Czemu wybralem taka fabule a nie inną? Ponieważ chciałem obalić fakt, że zawsze jest JEDEN HEROS I ŻE ON ZAWSZE WYGRYWA! Skąd wiecie, że jest jeden heros? Skąd wiecie, że on wygra co? Nie zawsze musi być po waszej myśli! |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() słaabe! bardzo, bardzo, bardzo slabe. super hero zajezdza z daleka.
ten potworek? xD taki pokemon kiedys byl, takie bloto. ;p ale i tak rozwalil mnie tekst 'oddaj mi sie' xDD duzo bierze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Kedven jaki z Ciebie zboczeniec! Oddaj mi sie nie miało żadnych podtekstów! Te może są słabe bo je robiłem dawno. Teraz chyba robie lepsze
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Rekrutacja mała:
1. Diler, odpowiedzialny za "całe zło na ziemi" Rozprwadza Krwawy lotos ( taki narkotyk). Jest w jednej scenie i ucieka na statku. Najlepiej cały na czarno z jakimś papierosem ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Haa! To, że grafiką nie miszczujesz (jestem pewien, że to się zmieni) to mały pikuś przy tym, jak piszesz! Jak dla mnie bomba, bo myślę że jak trochę poćwiczysz to będziesz miał talent literacki
![]() ![]() 8/10. Popraw grafikę a dostaniesz 10/10 ![]() btw. Jesteś jednym z nielicznych fakerów ze znajomością poprawnej ortografii i interpunkcji.. Gratz. @down Czy ty ironizujesz?
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 05-04-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Rządzisz ;] Nawet nie musiałem wejść w obrazki, żeby to stwierdzić... Jedziesz dalej!!!
Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Spróbuj coś zrobić z tymi obrazkami żeby były trochę większe co?
Rób dalej! ![]() 7/10
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() - Skoro na razie nie umiesz robić światła to omijaj takie sceny...
- Ten skarbiec.... - Załatw sobie lepsze spirity ścian... + Do fabuły nic nie mam + Nie wiem jak wy ja na razie nie potrafię stwierdzić że to supeł hiroł Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Wiadomość do Kashek666
Ten twoj poradnik jest do Gimp 1? Ja niestety mam Gimp 2... i w nim nie umiem robić światła... |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rada jest jedna - ściągnij GIMP 1 :O (a co w GIMP 2 nie ma zaokrąglania zaznaczenia?) @edit: Ops, ja mam GIMP 2 xD I normalnie da się zrobić. Musisz utworzyć duplikat warstwy (z obrazkiem), zmienić jasność górnej warstwy na najniższą, zaznaczyć kółkiem pewien teren (tam gdzie światło ![]() Jeszcze tylko dolną warstwę "zakolorować" xD @down: Nie czaję ;x Może wpisałeś złą wartość, albo złe zaznaczenie wybrałeś xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 06-04-2008 o 09:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() @up. Jak zaokrąglam to mi sie rbi bardziej kwadrat a nie koło xD
Potrzebuję pilnie kilka outfitów bo w jednym rozdziale jest walka z nieumarłymi i demonami a więc: 1. Fire devil 2. Juggernaut:-) 3. Skeleton najlepiej jakby ktoś mu miecz albo łuk drobił. 4. Ghoul 5. Devil 6. Outfit Ghazabrhana. Mógłby mi ktoś coś z tych rzeczy załatwić? Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 06-04-2008 o 09:29. |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() @2xup
Jak robie zaokrąglij 20 to robi sie taki kwadrat z zaogrąglonymi kontami :-( |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() naucz sie edytowac posty ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaraz Ci pokażę jak to się robi... @edit: http://pl.youtube.com/watch?v=hfDpn3iugr0 Robione na speed'a i na odpierdol. xd
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 06-04-2008 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |