|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ehyx
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 67
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam łącze radiówke i w jakiej kolwiek grze sieciowej po jakims czasie rozłącza mi połaczenie a zaraz po wylogowaniu (tu w tibi) odrazu sie wlacza jeśli ktos może pomóc bardzo bym prosił.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() tylko provider twojego neta poradzi , my nie
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Imię: Ehyx
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 67
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Właśnie w tym problem że mój brat ma to samo łacze i te samą karte sieciową i go nie rozłącza pod żadnym pozorem a mnie owszem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() proponuje kupic locze telefoniczne / bo jak wiadomo radiowka gdy jest duzo ludzi to slabo dziala(wogle lub troszeczke)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Pytanie, twój brat mieszka w tym samym mieszaniu/domku co ty, czy gdzieś w okolicy?
I również jaką masz siłę sygnału przeważnie? Przyczyną może być zbyt duża odległość od nadajnika i sygnał może się "gubić" na chwilę (sam mam w domu mam radiówkę i pomimo tego, że blisko jest nadajnik i przeważnie siła sygnału jest wyśmienita, to czasami schodzi, na chwilkę, do kiepskiej siły sygnału). Jeżeli siła sygnału jest słaba, to możesz poprosić admina o zakup nowego sprzętu nadawczo-wzmacniającego i lokalizację jego gdzieś niedaleko Twojego miejsca zamieszkania, bądź inaczej rozplanować lokalizacje już zakupionego sprzętu. Ewentualnie twój brat może mieć zainstalowane jakieś dodatkowe oprogramowanie/sterowniki, których ty nie masz (specjalne sterowniki bądź oprogramowanie do konkretnej karty może spowodować lepszą pracę sprzętu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() co do samego rozlaczania to nie znam sie na tym dobrze ale taka moja rada na radiowce w tibii kariery nie zrobisz ...
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |