|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Vil: oczywiste? która broń sie psuje po kilku dniach?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() I co jeszcze ? Knight i tak kosmicznych hitów ze swoich broni nie zadaje , a zeby lepiej expic musi zaklnac bron ma od tego specjalne diamenty , krysztaly które starczaja na niewiele bo = 1000 uderzeń więc wg. mnie pomysł nieprzejdzie.
Pozdro Celestiks. @down Moj blad wiedzialem ze 1000 ale napisalem odruchowo 100 ;p juz poprawilem. Ostatnio edytowany przez Celestiks - 11-04-2008 o 20:34. |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Vil no trochę przesadziłem (wiadomo ludzie często wyolbrzymiają), nikt nie byłby na tyle głupi, żeby dać wytrzymałość broni na 300 uderzeń.
Ten pomysł można udoskonalić, gdyż nie jest zły a dodawałby klimatu (i marnowałby moją kasę, żeby naprawić broń). W Silkroad, Mu jest coś takiego na 100%, wiem bo grałem. |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() porzadny noz bedzie sie tepil jesli sprobujesz nim pare razy pokroic mrozonego kurczaka, teraz zamien noz na miecz, kurczaka na goscia w magicznej zbroi zrzucanej przez demony ( albo na samego demona wielkiego jak Pudzian ) i pomysl czy bron faktycznie nie bedzie sie zuzywac.
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Devil Drago
Świat: Celesta
Poziom: 80+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Pomysł nie głupi jeśli go wykorzystać nie do udupiania knightów ale do chociaż minimalne zmniejszenie liczby botów. Było by OK jeśli wytrzymalość starczała by na powiedzmy 2-3h STAMINY, a naprawa całkowicie zużytej broni nie przekraczałaby 1-1.5k.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Świat: Julera
|
![]() Nie wiem, może mi się wydaje ale knight i tak już nie ma najlepiej.. Zostawmy go w spokoju ok? Zajmijcie się lepiej paladynem, który bije mocniej, na dystans, a skils idą mu kilka krotnie szybciej.. ^^
Pozdrawiam ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako pomysł na przeszkodzenie w życiu botterom jest to całkiem niezłe.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Fajnie, pallkowi idą skille może i szybciej, jednak popatrz na tabele best skills na danym świecie, pallek zazwyczaj ma o 6-10 skilli więcej niż najlepiej wyskillowany kinas...
Assassin Star kosztuje 100 gp, ma 65 atk i wytrzymuje 3(?) uderzenia. Sca ma 50 atk/30 def + 3, kosztuje 700-2000k (w zależności od serwera) i nie ma ograniczenia co do wytrzymałości. Czyli licząc cena sca(1,3kk) przez cena assów = za cenę sca kupie 13k assów (ponad połowa bp), co wystarczy na 39k strzałów - czyli~21 h expienia. A więc po 21h expienia kinas expi za darmo, i tą kasę może zainwestować w skill ringi, albo potiony na pg... A sam pomysł niegłupi, choć zerżnięty z innych mmorpg i rpg'ów;p
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
W tej grze mi od dawna brakowało elementu, który nieco by skomplikował sytuację rycerzom-boterom ale aby także jednocześnie tę grę uczynił ciekawszą.
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Edit: A dorobienie takiego czegoś to z 20 minutek : ) I tyle Pzdro Ostatnio edytowany przez exeros - 12-04-2008 o 12:52. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danóbja
|
![]() Pomysł mógłby przejść tylko jakby bron niszczyla sie po 2h~ i możnabyłoby kupywać specjalny młotek do naprawiania ktory po jednym uderzeniu zabierałby np. 2h staminy(wiadomo, stamina-siła, bo młotek troche by ważył) i znikał po 4-5 uderzeniach.
Kupienie takiego młota byłoby możliwe po wykonianiu questu na np.spoconego cyklopa... ![]() A jeżeli nie byłoby czegoś takeigo to taki system by nie wypalił, bo nie tylko by utrudniał życie boterom, ale też dla zwykłych graczy. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() To zeby wbic 1 skilla to z 4bp knifów trzeba zabrac tak zeby sie ciagle nie wracac
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
|
![]() ach ta mentalnosc polaczkow
grasz palkiem i od razu chcesz udupiac knightow z ryckami jest obecnie 2 problemy jeden to ich drogie leczenie ale coz mozna 5 dni w tygodniu zbierac i sprzedawac zlom i 2 dni potem sobie fajnie poexpic drugi problem to boterzy faktycznie ryckiem bardzo latwo jest bocic i powinno sie cos z tym zrobic jednak przy obecnych botach i skryptach do nich rownie latwo jest bocic i innymi profesjami pomysl o ktorym tu sie dyskutuje to jedynie male utrudnienie gry nic nie wnoszoce do poprawy sytuacji z boterami bo co za problem zabrac ze soaba 2 lub 3 miecze i uzyc skryptu ktory je zmieni w odpowiednim momencie bardziej ucierpieli by tym zwyklie gracze i dlatego oceniam pomysl jako bezsensowny |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Głupi pomysł !!! knight jest już wystarczająco udupiony.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Imię: Lothay von Blade
Profesja: Knight
Świat: refugia
Poziom: 30~
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie podoba mi się. Aby móc handlować z cyclopem trzeba dać mu bast skirty. Pomyślałeś o biednych low levelach. Na moim serwie chodza po 3-4k.
Jedyne co mogliby zmodyfikować to ice rapiery tak żeby mialy po 50 strzałów. 1 ice rapier(1.5k) = 15 assasin stars. Miałem kiedyś pallka. Gra nim była tak banalna że aż mi sie znudziło. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Moim zdaniem to dobry pomysł nareszcie by zmniejszyła sie ilość botów cena za naprawienie broni nie musiała by być wysoka i nie narzekajcie że knight ma tak źle bo to właśnie knight najszybciej expi