![]() |
#3161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() Maciej ogarnij please, po pierwsze Keri nic nie mówiąc pobiegł sobie za jakimś noobkiem z karaoke. Zabił go i kiedy wy nagle zrobiliście mass loga to sobie wklei info o deadzie jego. Nie powiedział nawet gdzie jest i kiedy już wy byliście na dd quest to wtedy nagle mówi że go mają i jest na dd.
Czyli tutaj zadziałała po prostu nierozwaga i brak szybkiej reakcji, a nie żadna lojalność.
![]() |
#3162 |
Zbanowany
|
![]() Raczej glupota Keriego Xdd
Zreszta oni sie z nim meczyli z 2-3 minuty to raz i po drugie widzialem jak exivowaliscie keriego i victerona na statku z 5 min przed dedem wiec wiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Hmm nam się nic nie udaje? Patrz na OB, ostatnie sneaki czy expienie.
#3165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak w ogóle, Shejq...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Moze mogl zmienic zdanie ?... glupio sie czepiasz
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#3167 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz ![]() i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej) |
|
![]() |
#3168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy ![]() ![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3170 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#3172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Metafora? hahaha Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz? |
|
![]() |
![]() |
#3173 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybacz, ale on użył tych nicków jako przykłady idiotów w NPNP.
|
![]() |
![]() |
#3175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3176 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja jeżeli nie mam swoich poglądów na jakiś temat , zamiast korzystać z wikipedi po prostu się nie udzielam. Ostatnio edytowany przez Madzinia - 13-04-2008 o 19:17. |
|||
![]() |
![]() |
#3177 |
Zbanowany
|
![]() Shejq jest niefajny to raz.
Skonczcie z ta historia bo kazdy z nas tez ma wikipedie na google to dwa. Po trzecie wielu z was juz udowodnilo swoja odwage na OB ^^ Kumple walcza ,a polowa ucieka bo kilku innych padlo.Wiem bo padlem raz na poczatku ob i patrzalem noobem co sie dzieje. Wielu z was nawet na OB sie boja pz zrobic ,a i wiele osob uciekalo nie raz w pizdu nawet w czasie jak trwala walka. Nie mowie ,ze my nigdy nie uciekalismy na OB ^^ Ale zadko sie zdarzalo zeby ktos uciekl w srodku walki bo bal sie o swoj lvl. Wrecz przeciwnie wiele osob po dedzie wracala i walczyla dalej. U was na taki "gest" zdecydowala sie chyba tylko raz jedna osoba (Eter) . I to my walczymy przeciwko 2 x wiekszej grupie ludzi z 2 x wiekszymi lvlami i dla mnie zawsze ekipa NPNP nawet te 70-80 lvle beda wiecej warte niz 90% waszego RC . Bo mimo ,ze niektorzy sa debilami i wszystkich denerwuja to maja jaja bo potrafili sie przeciwstawic silniejszemu wrogowi. |
![]() |
![]() |
#3178 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() 10 znaków ;]
Ostatnio edytowany przez Fureyka - 13-04-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#3179 |