|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Wpisujcie tutaj swoje opinie i sugestie, co mozemy porpawic. Ja sam sie spotkałem z chamstwem maksymalnym ale to juz nie wazne. Wpisujcie swoje historie (przykłady z tibii), lub znajomych. CYA IN HARMONIA
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Bo polacy tacy są
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Jakoś dla mnie się bardziej liczy to, że polacy są chamscy do obcokrajowców - budują porządnym ludziom wspaniałą opinię, naprawdę...
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() Kiedys kiedy bylem w podróży na rotwoarmy zaatakowal mnie jakis gosc. Nie wiem czy to polak ale mial 20 lvl. Bylo to w podziemiach, więc zaatakowal mnie jakims czarem dla tego, że ja zauwazylem rota i go zatakowalem. Ucieklem do miasta i w dp podszedl do mnie jakis inny gosc i powiedzial mi , ze mnie zabije bo (czytajcie uwaznie) ZAATAKOWALEM JEGO KOLEGE W PODZIEMIACH! CZY TO NIE DZIWNE??ATAKOWAC CZLOWIEKA I OSKARZAC GO O ATAK ![]() Dylouo z thais. GALANA lvl 9 skilse 30/29 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() A ja sądze, że Polacy po prostu tacy są
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli chodzi o mnie...staram sie być miły (zależy też od osoby , gdy naprzykład na początku zdania słysze "Hej jesteś moim idolem , daj mi coś plz jestem hacked plz" to od razu inaczej traktuje takiego kolesia).
Lecz prawie każdemu mogą nerwy popuścić , jeżeli tuż po zalogowaniu natrafiasz na kolesia z którym nie masz zamiaru gadać , ale on za cholere ci spokoju dać. Ja tak mam ciągle ZA często. To jeżeli o mnie chodzi. Jeżeli chodzi o reszte...no cóż zależy od człowieka....
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Szedłem sobie z Venore na swamp trolle ( te na południu ) no i podszedł do mnie jakiś gościu. Coś tam powiedział cześć itd. i nagle mnie zaatakował i chciał zabić. Ledwo co do dp mi się udało uciec ... . Dosłownie bez powodu chciał upolować rodaka.
- Chamstwo się szerzy ![]()
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Dlaczego?
zobacz polskie realia, wszędzie możesz dostać w zęby bez powodu, albo stracić wszystko co masz przy sobie ... popatrz na to co się dzieje w polskich szkołach, na podwórkach ... na zachowanie tej "młodzieży" ... dlatego jak można wymagać kultury od nich? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ja też gram na harmoni, no i:
z tego co przeżytłem moge wywnioskować, że : 1. Jak trenujesz/bijesz potworki i mówisz coś w stylu mine on atakuje twoje potworki, 80% szans iż jest to polak ![]() 2. Jeżeli jakiś koleś zachęca Cię do wspólnego polowania ( ej chodź za mną coś ci pokaże/idziesz na ghule? obronie cie -ofkurs po angielsku) około 90% szans iż jest to polak ![]() ![]() A tak wogole to od kilku dni nachodzi mnie kilku noobów - Focus Sorcerer ( jakoś tak ![]() |
![]() |
![]() |