![]() |
#221 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() O szit. :/ Ja myślałem, że pro jestem, do 5 rano 'ciongnołem' w 'tibję'. ;/ Aff.
@ On Topic: Umm, a co obstawiacie, że jutro będzie? Ja obstawiam tylko fizykę - Prawo Ohma i Kirhoffa. PS. 27-28/30 mi wychodzi z zamkniętych i otwartych ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 22-04-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Skończyłem po 45minutach razem z kumplem, oboje siedzieliśmy w 1st rzędzie obok komisji (xD) i se przez 20 minut znaki na migi dla jaj pokazywaliśmy xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
![]() |
![]() Aff nie byłem na tym forum od x czasu ;s.
Egzamin... zamkniete proste, otwarte gorzej, charakterystyka-padłem xd. Liczę na 30-37 (max) punktów może się dostanę do jakiegoś w miarę normalnego liceum...
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() z tego pytania po wierszu,napisałem ze to narrator w 3os. gada do chłopca T.T...
*rayza opuszcza ręce,majac zapłakana minę i otwarta gębę z uśmiechem
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Wogole zal wspominac co odje...z ta charakterysytka, sa juz tematy na roznych forach ze inne szkoly tego nie przerabialy czy cos takiego, albo lektura byla w 2kl...zal...
Kumpel na pisal ze "zoska" to była dziewcyzna...wszysyc mieli pompe niezla ^^, w sumie lepsze niz oddac puste, ja ja...z tego co widzialem duzo osob oddawala pusta charakterysytke, lipa straszna... Co do zamknietych NIE BYLY TAKIE TRUDNE A NIEKTÓRE BANALNE, a odp w tekscie jak na wyciagniecie dloni, zobacyzmy co nam jutro przygotuja....
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
fart plx wyszło mi 28/34 bez charakterystyki :s @rayza to pjona, tak samo zrobiłem :d
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja, że ojciec do syna. Zaj******e! : D
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Zamknięte 19/20, nie jest źle ;] Krzywoustego uznałem za jednego z Wazów. Wydaje mi się, że przy charakterystyce mogę mieć max xD Kocham moją podstawówkę, która za patrona obrała sobie Tadeusza Zawadzkiego 'Zośkę'. Teraz wiem, po co mi były te nudne apele w młodości.
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() może o tym nie wiesz ale to jest test sprawdzający co umiesz po CAŁYM gimnazjum więc wytłumaczenie że lektura była w 2 klasie jest idiotyzmem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @up
zgadzam się z Tobą, ale musisz przyznać, że mogli dać większy zakres lektur, a nie tylko te dwie. Sam dobrze napisałem charakterystyke, bo dobrze znam treść ,,Syzyfowych prac". 19/20 pkt. nie jest źle, ale jestem na siebie zły za tych jagiellonów, przecież to było banalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
btw.Powodzenia życzyć już nie mogę, ale obyście się podostawali do wymarzonych szkół Ostatnio edytowany przez Smoly - 22-04-2008 o 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]() przymulilem charakterystyke, 3-4 watpliwe otwarte max zamkniete a chcialem 40pkt+ ; d no nic jutro musze pocisnac z 45pkt by na luzie pojsc tam gdzie chce
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() bez charakterystyki wyszło mi 29 pkt. ;/
(edit:nie podliczyłem tego za 4pkt?)
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 22-04-2008 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Cytuj:
@edit Co napisaliscie odnosnie tego wiersza, chodzi mi dokladniej o wydarzenie historyczne ; p (napisalem, ze Powstanie Warszawskie) @edit2 Yszzz kur**! Pieprzona world war two ;/ @edit3 Bankowo bede mial 40~~ punktasów ;] mialem jakies 3 odpowiedzi zle a z charakterystyki 12 pkt plax!
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 22-04-2008 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() mialem szczescie, bo moja polonistka jest wielką fanką k.k. baczyńskiego i przerabialismy ten wiersz - akurat mowila o tym samym o czym były pytania
![]() |
#237 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
32/35 bez charakterystyki ;/ Plx 40. Charakterystyka rooox. Jak to zobaczyłem to szanowna komisja kazała mi tak twarzy nie wykrzywiać. Najgorsze było to że kumple siedzieli w sali gimnastyczne a ja w jakiejś pięknej klasie z numerem 13!! Jupi. Siedziałem sobie tuż przed komisją (hail 1 ławka). @down: W tym rzecz że ja majce spoko przejde i tylko z humana tempy jestem ;/. Ty przynajmniej miałeś 3 cechy w pamięci, ja to robiłem w ciemno. Z nicości stworzyłem 30 linijek tekstu xD, od dzisiaj mówcie mi stworzyciel. Ja wziąłem "Rudego" bo Syzyfowe prace czytałem i zupełnie nie pamiętam (nawet nie pamiętałem jacy tam bohaterowie byli), więc fajnie jest, szafa gra. Ostatnio edytowany przez Anerian - 22-04-2008 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Czyli jutro w ostatniej? : P Mi by bardziej pasowało na matmie siedzieć z tyłu, ale jakoś tak wyszło, że siedzę na samym środku klasy i miejsca nie zmieniam. ; P @Charakterystyka Dobrze, że w 3gim omawialiśmy ,,Syzyfowe Prace`` ( których nie czytałem : / ) + oglądaliśmy film. Z 3 cech Marcina udało mi się zrobić charakterystykę na wymagane 20 linijek. ![]()
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Z zamknietych 20/20 z otwartych tez niezle. Licze na 35~ do 40 ;p
|
![]() |
![]() |