|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Musicie SPAMOWAĆ? Jak będzie part to się na pewno dowiecie.
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Hyuu Tak...i teraz każdy zrobi swoją supermegawyjebistą sesję...wy*******aj
;< @Down nie, tylko to jest w*****ające.Ktoś coś zrobi i zaraz armia robiących to samo się pojawia ;< Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 22-04-2008 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() @up:
Takie rzeczy pisz mi na PW bo tylko zaśmiecasz temat i forum, jeśli mi sie spodoba zrobię sesje, zabronisz? Poczekam jeszcze aż ta sesja sie rozkręci później zrobię własną na własnych zasadach. P.S: Jeśli ktoś ma do kogoś pretensje niech pisze na PW a nie temat spamuje... a później sie dziwią że autor nie chce robić fejka... P.S2: Czekam na 1 parta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() NIE CHCE WARNA;<
USUNIĘTE PRXZEZ AUTORA (przeze mnie ;D) Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-04-2008 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
YYY... TO BYŁ JOKE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Spokojnie siedzę sobie na forum i widzę... co widzę?
Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-04-2008 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie, to był joke... nikogo nie wywalił... sharap ;]
@down: Spamspamspamspam ... ![]() @edit: Dark Alphadron my pro ![]() Ostatnio edytowany przez Hyuu - 22-04-2008 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() NIE CHCE WARNA;<
USUNIĘTE PRXZEZ AUTORA (przeze mnie ;D) Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-04-2008 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Każdy post powyżej zostaje zaraportowany. Jeśli jeszcze raz zaczniecie spamować, osobiście postaram się o bana.
@down Poszedł raport. Jeśli nikt nie zareaguje, zmolestuję sukinsynów na pw. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-04-2008 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boshe, jakbym jeszcze ja ten ironii nie złapał - to jeszcze da się zrozumieć, ale ktoś inny? xD
OWND xD @Up: Mam nadzieję że ktoś tu zajrzy ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
czy naprawde ten temat musi byc skupiskiem spamu? nikt, kurna, nie wylecial, ale widac, ze wy nie potraficie tego pojac... (tak, ty, osar) a teraz lecim. Wprowadzenie ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() X-Zero: ![]() Kalas i Alph: ![]() No to zaczynamy. ^^ Graczy prosze o podejmowanie decyzji. Przypominam, ze rozmowy sa przeprowadzana na GG. Jesli rozmawia dwoje graczy, skontaktujcie sie na GG, potem wyslijcie rozmowe mi. btw. to wprowadzenie fatalne, ale musialem jakas zaczac. xDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee...Jest jakaś kolejność?
[] Odwracam się i sprawdzam zawartość torby. [] @2xdown: Więc chyba bardziej zależy Ci na młocie...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-04-2008 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Wyczepiste ;D Literoofki.
Zastrzeżenia: Idę pieszo? Gdzie moja horda sług? Co robię: Jako, że jestem w ciężkiej zbroi, to nie mam szans na wspinaczkę. -Przedstawiam się Sweeperowi (pełny tytuł, później wyślę na pw) -Krzyczę do woźnicy, żeby przeszukał beczki i spróbował usunąć kamienie @młot Moim głownym orężem jest miecz, młot noszę jako pamiątkę po stracie ojca! @Edit To i tak bez sensu ;p Po co krzyczeli, przecież wystarczy się wydostać i już ma się broń.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 22-04-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @up
to sie troska o bron nazywa ;< xD co do mlota, to uznalem, ze przez sentyment bardziej kochasz mlot, niz miecz ; p gdzie ty tu masz literowke? xDD @edit oddaje honor. nie widzialem Ostatnio edytowany przez Kedven - 22-04-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() "Przy okazji... Nazywam sie Sweeper. Teraz pomyslmy, jak sie stad uwlonic." ?? |
![]() |
![]() |