![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Różni nauczyciele uczą w szkołach. Ja np. przez całą pierwszą klasę nie miałem chemii, jedyne, co się nauczyłem to nazwy pierwiastków. Jak nam zmienili nauczyciela, to się nas ciągle pytała: jak wy tego możecie nie wiedzieć, przecież to są podstawy?
Ostatnio edytowany przez Hieyan - 23-04-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dzisiejszy egzamin przeszedl ludzkie pojecie.
Czemu oni dali taki latwy?! Progi ladnie skocza do gory... |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic W humanistycznym przekręciłem imię, podałem zły tytuł książki, żeby na końcu lać wodę (żadnej z lektur nie czytałem). Czy ktoś może mi powiedzieć, czy dostałem za charakterystykę 0/16, a może tylko odejmą mi punkty za niezgodność pracy z tematem, a resztę ocenią? Na matematycznym dostałem zaćmienia, jednak myślę, że ok. 40 będzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Shit, wyszlo mi 1440 zamiast 1840, przez to wyszlo mi 1,21 a nie 1,5. A te ostatnie zadanie proste bylo, wystarczylo znac wlasciwosci trójkatów, i chwile trzezwo pomyslec ; p
@edit Czy ktos poza mna zaznaczyl Mitoza ? @down Dokladnie xd
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 23-04-2008 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kimo36
Eee, czy ty tak jak ja, w tym prostopadłościanie obliczyłeś 4*40*8 zamiast 2*40*8 + 2*40*12,5? @up Haha, z tego najbardziej polewam. I w humanie i w mat. nie znałem ~1-2 odpowiedzi (lub nie byłem pewny). Co zrobiłem? Liczę odpowiedzi: A? 7 B? 7 C? 7 D? 5 No i w obydwu zaznaczam D. Z dwóch testów w ten sposób zarobiłem 4 punkty ![]() Ostatnio edytowany przez Argen - 23-04-2008 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dokładnie tak. A co do tej Bioli to właśnie rozłożyło mnie uzupełnienie tego schematu o oddychaniu ; D A w tych konsumentach zaznaczyliście może Groch i kapustę? : P To dla mnie też nie logiczne,ale to jedyny wariant,gdzie z obydwóch wychodziły po 2 szczałki ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Ale jak kapusta i groch mogą być konsumentami? Kolejny przykład, że ten test jest na myślenie logiczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xUp
No, ale trzeba było trzeźwo pomyśleć, że rośliny są zawsze na początku każdego łańcucha. ;-P A z tej bioli, te dwa zadanka, obydwa strzeliłem i obydwa dobrze. ; )
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu chodzilo o male ptaki i male pajaki o.O
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Tak była. I jest ona poprawna. :-P A jak Wam poszło z tymi płytkami ? A ten wzór algebraiczny napisałem dobrze, tylko w innej kolejności.. : P (n-1)x12+17 /\ Ten wzór też jest dobry. Na 100% Ci dobrze wyjdzie, obojętnie jaką liczbę byś podstawił. ; ) EDIT ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 23-04-2008 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Ta, ale 17+12*(n-1) jest też poprawne (chyba). Sam nie wiem jak to było z tymi pająkami, ale nie wiem dlaczego to pająki i ptaki. Wiem, że tępy jestem, ale od ptaków biegła tylko jedna strzałka :< @down Tak, ale w zadaniu było napisane na podstawie schematu, a w schemacie ptaki miały tylko 1 strzałkę, zresztą te gówienka z prawej strony tematu (nazwa na O, już zapomniałem) też napewno coś zjada. Ostatnio edytowany przez Argen - 23-04-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
No, bo logicznie rzecz biorac, ptaki musza sie czyms zywic, zeby przetrwac, a ptaki tez sa zjadane przez niektorych drapiezcow. A kapusta czy groch to rosliny, i im do przetrwania wystarczy proces fotosyntezy.
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Wie ktos kiedy wyniki?
Z jednej strony jestem bardzo ciekaw ile ptk mam. A z drugiej wole zeby byly znane pod koniec roku szkolnego - baba od polaka zapowiedziala, ze jezeli bedzie slabo to sie nam po ocenach przejedzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pron Akurus
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 102
|
![]() @up
Wyniki będą 12 czerwca, czyli o ile sie nie myle, dzien przed rada pedagogiczna. Swoja droga, to niezla babe od polaka macie ^^ |
![]() |
![]() |