![]() |
#3721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3722 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. " I ch*j Ci do tego.. " Hehe, dalej czekam az opowiesz nam co Ci NPNP zrobilo? Sprobuje zgadnac, ok? Wlecialo Ci na kopy noob charami?
![]() |
#3723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Hahahaha. Padam ! Kogo Ty próbujesz udać ? pro mastah hajgh levela !? Człowieku idź przed mamą się pochwal ile to czasu spędzasz na forum zamiast przy książkach..
#3724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() jak to garax to uwazajcie
![]() slyszalem ze duzo cwiczy a jeszcze wiecej pije.. agresje zawsze ma po pijaku i zawsze z bratem kogos leja ![]() ja bym nie zadzieral ![]() ![]()
#3725 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").
Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() elwo tigoshin, keri inferno, kinessia, dark of guty own3d
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 26-04-2008 o 13:32. |
![]() |
![]() |
#3729 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() Cytuj:
2. Wyzywam ich, bo oni wyzywają innych. 3. Nick jest jak najbardziej zamierzony. 4. Mam taki sam cel w pojazdach po nich, jak oni w pojazdach po mnie i moich znajomych (mowa o ludziach w wojnie). 5. Nie mam podstaw, by zachowywać się w stosunku do bandy niedorozwojów, inaczej niż aktualnie się zachowuję (mówię tutaj o tych, którym jeżdżę na forum). 6. Jeśli zobaczę, że oni zmieniają sposób pisania i ja zmienię swój (ale na to chyba się nie zanosi - patrz priv msg od Madzinii). @ Pensive Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy. @ Kevon Nie muszę się na nich wyładowywać ani w grze, ani też na forum. Wystarczy poczytać co i w jaki sposób piszecie, a także to jak się zachowujecie - nie ma sensu po prostu krzywdzić was bardziej niż już zostaliście pokrzywdzeni przez życie. A no i ogólnie prośba jest - nie na*******ajcie ortami co chwilę, piszcie ze słownikiem, albo w Wordzie - albo wy*******ajcie... najlepiej do szkoły. Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! Ostatnio edytowany przez Niza - 26-04-2008 o 13:19. |
|
![]() |
![]() |
#3730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() jeszcze dark of guty padl 4:0
|
![]() |
![]() |
#3731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Pussieeeeees!!11!1
|
![]() |
![]() |
#3732 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elder Druid
|
![]() 4-0 dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Świebodzin
Imię: Switek Niszczyciel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 40+
Poziom mag.: 47
|
![]() dobre oro bylo
#3735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Karamy XDDD
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#3736 |
Zbanowany
|
![]() Keri Inferno
Apr 26 2008, 12:57:04 CEST Killed at Level 104 by Nobi Chra and by Yoork'ey Dark of Guty Apr 26 2008, 12:52:41 CEST Killed at Level 72 by Zikss and by Adis Druidek Elwo Tigoshin Apr 26 2008, 13:01:06 CEST Killed at Level 82 by Azreal Wizard Kinessia Apr 26 2008, 12:57:32 CEST Killed at Level 121 by Azreal Wizard and by Lowca Wiatru |
![]() |
![]() |
#3737 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest moze cam?
![]() Gz akcji ;] |
![]() |
![]() |
#3738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Jak widzisz każdy próbuje się Ciebie z tąd pozbyć, słuchaj NPNP wjeżdża na paru kolesi, ale ujawniają kim są, więc to nam wszystko tłumaczy dlaczego nie nawidzą RC. A Ty ? Widocznie jak mówią inni placzesz za ten ded na dwarfach przez noob chary od NPNP.
![]() |
#3739 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz ładny rash poszedł w nich huehueh
![]()
#3740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja mam takie pytanie do Ciebie. Jezeli RC powiedzialo, ze zaden Polak, ktory nie jest w RC nie moze wbic 200lvl poniewaz bedzie hunted to sorry,
ale jakie Ty masz plany na przyszlosc wobec swojej guildi. To samo sie tyczy rowniez Arpens a w szczegolnosci Weede~. Imperek bez obrazy, ale czy sadzisz ze jesli wojne wygra RC bedziecie mieli spokoj skoro i tak macie blokade lvlelowa 199lvl? Ktos od was predzej czy pozniej padnie od ktoregos z czlonkow RC lub zostanie wyrzucony z respa i co wtedy poczniesz? Przeciez jedno zle slowo na RC i juz Sibuna zostanie zmieciona. Takie jest moje zdanie i nie piszcie mi, ze mam sie nie wtracac w sprawy Sibuny. PS. Nie naleze do guildi NPNP i nie wspieram zadnej ze stron. |
![]() |