|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Słyszałem ze nie ma nowych czarow po update'cie, ja tam nie wime moze nie ma, ale popatrzcie tylko co znalazlem w tibia sprite editor:
![]() ![]() Jakby Xwyskoczyl toobrazek mozecie nadal zobacyzc jak skopiujecie do przegladarki ten link http://luzbluz.piwko.pl/s1309.jpg Ostatnio edytowany przez Pawelek - 19-12-2004 o 17:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Według mnie w tibi powinny być pacc'i,ale tańsze nie wszystkich stać by płacić 80zł za samego pacca i prawie drugie tyle za opłaty związane z przelewem(to przeczytałem w poradniku na stronie tibia.pl).
Według mnie rozsądna cena pacca na 3 miesiące to 50zł,założe się,że gdyby obniżono cene o te 30zł dużo wiecej ludzi nie tylko z Polski kupiło by pacca. Sam zamierzałem kupić sobie pacca (na 3 miesiące) jako prezent na święta,ale jak przeczytałem ile zapłace za przelew to mi się odechciało ![]() PS.JEŻELI CO DO TYCH OPŁAT W BANKU NIE MAM RACJI TO PROSZE,ŻEBY KTOŚ MI NA GG NAPISAŁ.MÓJ NUMER 2226742 BYŁBYM WDZIĘCZNY PONIEWAŻ CHCE MIEĆ PACCA I NOWE MOŻLIWOŚCI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() kolejki i korki w godzinach szczytu to norma cywilizacyjna
![]() CIPy nie chcąc zostawać z tyłu zrobiły updejta i wprowadziły syst. kolejkowy ![]() To wg. mnie stało przyczyną regulagnego zaspamowywania forum. Ja zazwyczaj jak jestem xxx w kolejce to załączam właśnie to forum i je spamuje ![]() Ostatnio edytowany przez Tibiasz - 19-12-2004 o 18:46. Powód: niepoprwna składnia zdań :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Kolejka jest super.Ludzie którzy narzekają, że są 5, a nagle 105 pewnie mają słaby internet.
Tibia zrobiła chyba spory krok w strone RPG, przez pułapki które mogą zabic hlv(co za róznica czy...nazwijmy to kamieniem....spadnie na 8lv czy 150 ![]() CIP-y chcą zarobić nie oszukujmy się, kto nie chce zarobic ręka do góry....no jakoś pusto ![]() Sam jestem facciem(narazie;p), a nie mam za złe CIP-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Siema.. a ja mam pytanie ..gdzie moge spotkać dn potwory:
Borsuki i skunksy(dokladne przykłady) ElderBeholdery Yetii Deathslinger'y czy jakoś tak aha i o co biega z nowymiterenami..przeciez to chyba tylko są 2 wieże dzinów |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz wiele osob ma pacca a sie stacza w zaskakujaco szybkim tempie... Zwlaszcza przez nowe update... Facc maja sie cieszyc ze w ogole dostali skillbara? i kolejke?? Ani jedno ani drugie nie sa zadnymi plusami... Kolejka tylko utrudnia wbicie sie na server, a skillbar to najgorsza rzecz jaka mogli wprowadzic.... zero klimatu rpg, zero elementu zaskoczenia... wszystko pokazane... jeszcze najlepiej niech w nastepnym update dadza napis po kazdym uderzeniu 'do skoku skilla brakuje ci jeszcze xx uderzen'... pewnie, wszyscy sie beda cieszyc... wiadomo kiedy lvl,kiedy skill wszystko obliczone... a klimatu w tym brak -_-'' Tak samo jak skulle... morderca w prawdziwym swiecie ma nad soba biala albo czerwona czaszke?? no jakos nie zauwazylem -_-'' Zero realizmu.......
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Na stronce zauwazylem blad w dziale Axe--->Barbarian Axe ma wyglond nowego Battle Axa, a Battle Axe ma swoj stary wyglond
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Żagań
|
![]() Ej no co wy??
Dyskusja zeszla na temat kto ma jakie IQ?? Ja wole porozmawiac o tej runie co ja pokazuje Pawelek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vijeg
Profesja: Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Fajny jest ten update.Właściwie to nie fajny ,tylko rewelacyjny!!!!. Słuchajcie jest cacy ,git, miodzio. Update to szok!!!!! To jakis rewolucyjny wtrząs. Nowoczesny bit. Smaczny kąsek .Szkoda tylko ,ze go jeszcze nie widzialem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, x-mas update to update coroczna tradycja, ale jedyne co mi się neij nie podoba to kolejka, trwa ona ok. godzine wlogowanie się,CIPsoft "zmusza do kupna Pacca za grube pieniądze, gra grafiką nie ogłusza, jest grywalna owszem fajnei jest pograć bardzo, ale żeby płacić wydatek rzędu 100 zł. za 3 miesiące to przesada,(noo teraz ok. 60 ale od stycznia mocno będzie dalej)
Moim zdaniem oprócz setek nowych serwerów CIPsoft powinien dodać rozszerzone expowiska dla graczy z darmowym accem. To tyle na to wszystko, aczkolwiek widać że CIP soft nie próżnuje i oby tak pozostało, życze wam Pogodnych świąt, i czytajcie wszystko dokłądnie żeby nie dostać bana pod choinke z włąsnej głupoty....
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
co do crypt shamberów - znajduja sie one na ankhu w podziemiach, pilnują one przejscia do respu Bone Beastów, które jakw iadomo, sa zajefajnym nowym potworem an exp, daja 500 exa a slabe sa niczym guardy. same crypt s. są wymazone dla pakow - wolne, expodajne (190 expa), kolo z solery jak ma lagi idzie tym swopim 80lvl palem na wlasnie cs expic, probowalems am bic..dla najtow troche mocne, wala podobnie jak ds, ale wolniejsze jeszcze. co do Mas Kicków: LUDZIE?!?! ILE WY W TIBIE GRACIE. MASSY ZAWSZE BYLY I BĘDĄ PO UPDATE. TO NATURALNE. PO KAZDYM UPDATE JAKI PAMIETAM WYSTEPOWALY MASS, PUKI CIP NIE ZDOŁALI USTABILIZOWAC SERÓW. - sorry za caps,a le niech to do was dotrze wreszcie
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Miastko
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jedyny ktory mysli ? Oo Ja nie mam juz pacca i nadal uwazam tak jak uwazalem >.< ;p Pacc powinien byc w takiej cenie jakiej jest, powinny byc dodawane tereny TYLKO DLA PACC bo posiadaczy z paccem przybywa a faccow ubywa ![]() Widzialem takie txty : Jak dodadza nowe tereny dla paccow to ara powinno byc dla faccow Moja odpowiedz : Ssij >.< Nie mam pacca i tak uwazam jak uwazam ;] Pacc rox ;] I albo bede miec pacc albo end of tibia~ Przynajmniej z duzym nalogiem skoncze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Prawda jest taka, że dla niemca czy amerykańca pacc kosztuje tak ok. 40zł (nie dosłownie! prosze nie przeliczać!) Chodzi o to, że jeśli polak zarabia załóżmy 4000zł, to niemiec zarabia 2000 euro (9600zł). Ceny są tam również wyższe niż w Polsce, ale pensje wyższe. Jeżeli jest jakaś cena międzynarodowa to polak na tym ucierpi... (mam nadzieje, że wszyscy zrozumieli. ![]() 2. Pacc najtaniej kupic kartą kredytową lub płatniczą Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
![]() |
![]() Wedlug mnie to z tym pacc jest troche racji jezeliby byl za 50 zl to przeciez wszyscy by go mieli...i by bylo tak ze pacc nie mieli by gdzie expic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() W.g. mnie Update jest nawet niezły.
![]() Żal mi tylko troche że nie zrobili wiecej nowych potworków na średnim poziomie (cos jak vakiria). Co do kolejki to ma swoje plusy i minusy. A jeśli chodzi o PACC, to gdyby był tańszy więcej osób by go miało i więcej osób wchodziło by bez kolejki (no teraz przynajmniej) i serwy byłyby BARDZIEJ zawalone ![]() ![]() Zasada PŁACISZ- MASZ, obowiązuje równierz w RL-u, więc trzeba sie przystosowac. Osobiście mam FACC, ale rozumiem (choć nie mówie że mnie cieszą) przywileje dla "płacących"..... ![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Witam
Ja tu podam pare plotek na temat Yeti wyczytanych na roznych forach Tibii. No to po kolei - najpierw sprawdzcie najnowszy Picture of the day na tibianews.net ![]() Sa rozne teorie na temat spawnu Yetiego - np. Moze sie on respawnowac w roznych miejscach, lub co kilka restartow serwera - a wszystko zapewne po to, aby stal sie potworem legenda - czyli tak jak w rilu, nikt nie wie czy yeti istnieje, jedni mowia, ze go widzieli, inni mowia ze to niemozliwe, a jak pojawiaja sie zdjecia to wszyscy mowia, ze podrobki ![]() |
![]() |
![]() |