![]() |
#3621 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Nałucz siem czytać :/ Bo ja na nałuke pisania nie zdonżyłem. Benzema jest także na liście Manchesteru, więc nie wiem gdzie odejdzie... A ten mecz z Realem będzie praktycznie jak towarzyski mecz na utrzymanie formy i poprawienie samopoczucia piłkarzy. @Edit Manchester na wyjeździe > Barcelona na wyjeździe Barcelona u siebie < Manchester u siebie |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3622 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() UP: Wiele piłkarzy deklarowało, że zostaną w swoich klubach, ale później i tak przechodzili... Jak Benzema zobaczy sumke jaką zaoferują mu inne kluby to myślę, że się ugnie.
Jak dla mnie Barca wypadła lepiej (szczególnie w pierwszym meczu). Zaważyło to, że nie strzeliła bramki u siebie no ale czego oczekiwać jak żaden napastnik prócz Messiego, (którego przez cały sezon męczyły kontuzję) nie jest w formie. Mówicie, że wcale nie zagrali dobrze bo bramek nie strzelili. Po części macie racje, można grać cały mecz pięknie i porywająco, ale nie strzelić bramki, ale rownie dobrze można zagrać mega brzydko i nudno, ale jednak mecz wygrać ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
Barca na wyjeździe starała się coś ugrać i nie broniła sie przez cały mecz jak MU na Camp Nou o czym świadczy ich przewaga w posiadaniu piłki i statystyki strzałów. Ale przegrali stało się i nie ma o czym więcej dyskutować. Pierwsze zdanie twojego posta świadczy o twojej inteligencji, ja nie zamierzam ci ubliżać, a jak masz do mnie jakiś problem to pisz na priv. @up Dokładnie. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 30-04-2008 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Większy procent posiadania piłki ma częstro drużyna broniąca się. @Edit Moje pierwsze zdanie było idealnym podsumowaniem Twojej zdolności do przyswajania tekstów. Ostatnio edytowany przez Ditto - 30-04-2008 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() W dupie byłeś i gówno widziałeś. To był przypadek, Ferdinand przeprosił ją i wysłał kwiaty, poza tym ona nie miała żalu i śmieje się teraz z tej sytuacji. Wyładuj swoją frustrację spowodowaną słabością Arsenalu w inny sposób.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Zbanowany
|
![]() Nie pisz tak, bo będą Cię wyzywali od Yohów :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ludzie pobudka ! Chelsea z L'poolem gra,a Wy ciągle o Barcelonie i ManU. Zakończmy ten temat.
Aktualnie CFC prowadzą po no co tu mówić, świetnej grze z praktycznie zerową ilością błędów, Liverpool niby gra,ale jest w wieeelkim cieniu Chelsea. Świetnie Ballack z wolnego,minimalnie obok okienka, Do tego strzały Drogby(jeden w siatce) i strzały także Essiena z dystansu..Chelsea króluje,nie ma co do tego wątpliwości, licze na 2-0,i historyczny awans do finału- po raz pierwszy CFC w finale,po raz pierwszy angielski finał... Jeżeli Grant nic nie zmieni w taktyce Chelsea,wygramy !!
![]() |
#3629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() hahahhahaha włączam TV a tu akurat akcja na 1-1
w dobrym momencie _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Finał LM: No to ManUre zagra z pewnie z Chelsea. 3:2, wątpię w to, że The Red strzelą jeszcze jednego gola.
![]() |
![]() |
#3631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Muszę przyznać mecz lepszy niż wczoraj ale ja bym wolał finał mu vs lfc( dwie drużyny z historią fajnie by to brzmiało) . No ale jest jak jest i tak wygra MU
![]()
![]() |
#3633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Popieram w 100%, yoh uwaza ze co by sie nie stalo, jego pr0 uber arsenal i tak bedzie najlepszy, co za tępy dzieciak
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3634 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Chelsea w finale. Cholera, to jest gorsze niż porażka 5:1 z Tot*en*ame*m
![]() |
![]() |
#3635 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() a co tu było do gadania, Chelsea jest w tej chwili na fali... są niesamowicie zmotywowani
![]()
![]() |
#3636 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wierzę, nie wierzę! ;-(
YNWA ... http://youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs @Maggic Gratulacje ! ; (((
![]() |
#3637 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jaka prawda? Że Arsenal jest słaby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Arsenal jest najlepszy, wygral lm, lige, puchar ligii, puchar anglii, puchar uefa, mistrzostwa swiata, mistrzostwo europy i turniej 'tak dla tybetu', nie wiedziales ziom?
![]() |
#3639 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Afryd: Wspaniałe video ![]() Ostatnio edytowany przez Thomisson - 01-05-2008 o 08:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Zbanowany
|
![]() Ale Liverpool musi być teraz zawiedziony... 1:1, mieli duże szanse na awans, a tu nagle Chelsea wypadła, rozniosła ich... Wyniku meczu nie byłem pewny do samego końca. Ostatnia bramka dla gości była po prostu piękna
![]() |
![]() |
![]() |