|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie jak zdobyć klucz do expowisk na fibuli? Chyba go trzeba kupić ale nie wiem gdzie i za ile? Dziękuję za wszystkie informacje.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() patrz wiesz gdzie jest fibula?masz studnie i tam schodzisz... na exp
od tej studni idziesz na poludnie i spotykasz zebraka <xD> nie pamietam co do niego muwisz ale to chyba cos takiego hi>help>yes>yes>yes>bye muszisz miec 900 albo 800 gp nie pamietam ;p i masz klucz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieję że jakoś szybko kasę odrobię. A o potionach
lepiej nie wspominać... Ale i tak jest strasznie drogi ten klucz. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Molochor - 02-05-2008 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() drogi to troche ja tam chodzilem tylko na dl ale to rzadko
na roty nie warto chyba ze o 2 w nocy bo inaczej to zawsze wpizde ludu ale jak nikogo nie ma <rzadko> to exp rox dla lov lv;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Dodam tylko, że jest to ulubione miejsce botterów, gmów i lurerów na non -pvp. Ciężko tam nie znaleźć bota...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba już jest na kopalniach lepiej... A tutaj boty co krok... 42 sork na rotach... zal.pl... kopalnie dwarfow rox.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() A w kopalniach to botterów nie ma?
![]() |
#8 |
Blondynka
|
![]() A gdzie teraz nie ma botterow?
Coz, skoro jest bot... To mozna tylko to wykorzystac. Niech blokuje nam potworki ; ). Nie wiem, czy istnieje jakiekolwiek miejsce w tibi bez nich..
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 01-05-2008 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jakoś nie widziałem botów w kopalniach. Może jednego... Ale ja gram na Zanerze, świecie pvp więc chyba się boją deada.
![]() |
#10 |
Blondynka
|
![]() A ja gralam na pvp-enfo i wszedzie bylo pelno botow ; ). Zapewne u ciebie tez byli, mogles ich nie zauwazac...
![]() |
![]() |
#11 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Potwierdzam. Mój znajomy sam botował na pvp-e. Tylko mijało się to z celem bo cały czas próbował go ktoś zabić i pojawiał się GM. Nie miał szczęścia. A kopalnie.? Ja osobiscie nie spotkałam się tam z wieloma botami. A nawet jesli, to łatwo załatwić problem. Zlurowac parę Soldierów i po problemie ;x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Na enfo postawic bota na larvach, gdzie nikt nie chodzi, a potem isc trzaskac megabomby to nie byla zadna sztuka. Teraz na enfo boty maja juz mniejsze znaczenie ;p chyba ze na MC postawi sie 40 charow do 45 vla ;p
![]() |
![]() |
#13 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Grales kiedys dluzej na pvp-enfo?? Na moim starym swiecie gra bez bota byla prawie szalenstwem. Z gory stalo sie na przegranej pozycji... Wcale nie przesadzam ; ). Znane sa historie, gdzie gracz gral tylko uzywajac bota. Nie przypominam sobie, by normalnie uzywal tej postaci. Ma on teraz 90+ poziom oraz jako-taka reputacje. Jesli go tkniesz - pozegnaj sie z sewerem. Wbic 50 lvl na bocie to zadna sztuka. A tylko od okolo tego poziomu zaczyna sie byc tam zauwazalnym, mozna liczyc na cokolwiek... Wczesniej jest sie typowym miesem armatnim ;P. Na swiatach pvp-enfo jest ciche przyzwolenie na boty @Gelt Gm na enfo?? Od kiedy?? Widzialam tylko raz... I to cma, nie gma. Pojawil sie przeze mnie : P. @down Dziwne......
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 02-05-2008 o 11:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
![]() |
![]() Ano był.! Akurat rozmawiałam z nim na skype i mówił, ze GM odwiedził go. A potem uciekła swoim 28 drudiem przed jakimś 60 rycerzykiem ;x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ogolnie to na moim świecie kopalnie dwarfow nie są oblegane zbytnio. O każdej poże dnia.
I jeszcze jedno. Dyskusja odbiegamocno od tematu. To nie jest temat "Gdzie można znaleźć bota na światach pvp i pvpenfo?" lecz został założony bo nie wiedziałem jak kupić klucz. Ale co tam. Dyskutujcie o tym gdzie lepiej expić na światach pvp i pvpenfo. Tylko proszę Was. Nie rozpisujcie się jak wasi koledzy/koleżanki zobaczyli GM'a, omal nie złapał ich 50 knight itp. itd. @down: Wiem że dostałem odpowiedź. Nie musiałeś wklejać linka z poradnikiem. Ale i tak thx. I nie pisałem że chce jeszcze pomocy co do fibuli.
Best solo[MONSTER][/MONSTER] : orc berserker Best team[MONSTER][/MONSTER] : demon skeleton best hit: 50 Kopalnie dwarfow rox ![]() xxxxx: buy narkotik rod Dobrze jest być knightem... Ostatnio edytowany przez Molochor - 03-05-2008 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Da Old school.
![]() |
![]() Dostałeś już odpowiedź ale skoro chcesz:
http://tibia.pl/poradniki/1322943 30 sek. szukania. Edit W takim razie EoT. Jc to "musiałaś" a nie "musiałeś".
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 02-05-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |