|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2008
|
![]() A więc robie sobie po długiej przerwie od tibi palka na Refugi jest to świat No-pvp dość tani i mam tam sporo kumpli m.in (80 Ed, 40 Sorc, 38 Kina, 60 Ek) ale długi nie grałem i mam pytanka a nie chce popełnić niepotrzebnych błędów..
1. Gdzie teraz najlepiej expić po wyjściu z rooka 2. Od skilla 40 dist na ile skillów starczy mi Bp Small Stonów (po 100 kratka w bp) 3. Na którym lvlu kupić Pacc bo zamierzam ale nie wiem na jakim lvlu, i gdzie wtedy expić ![]() 4. Czy na pohu dalej można tak dobrze expić czy coś się zmieniło ![]() 5. Jakie eq nosić czy takie będzie dobre (b robe, b legi, vampka, c helm, bohy) 6. Czy dobrze zrobiłem decydując się na paladyna w tej wersji tibi? Za odpowiedzi z góry dzięki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Cytuj:
Później można w Kazdo na dwarfach/rotach, w ghostlandzie, albo Vega ![]() Cytuj:
Cytuj:
Gdzie expić? - niestety, ale nie wiem. Zbyt wiele upadte'ów mnie ominęło, żebym był w stanie ci pomóc. Popularne są Lodowe Giganty - spróbuj, co ci szkodzi. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Technick - 15-05-2008 o 15:39. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2008
|
![]() Odświeżam.....Odświeżam.....Odświeżam.....Odświeża m.....Odświeżam.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys