|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ___________________________ Meri kristmas end e hepi nju jear! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() czemu wszyscy mówią że jest po update je mało potworów dla facc przeciez facc może spotkać Skunksa, Badgera, yeti i nowego Beholdera który wali z sd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
|
![]() Ja uwazam, iz yeti jest tak jak w rl... tzn byl widziany, ale go nie mozna spotkac, tylko nieliczni wybrani tego doswiadcza... takie jest moje zdanie, a tak ogolnie UPDATE SUX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 14
Skille: 40/38
Poziom mag.: 7
|
![]() Ludzie ja mam 10 lvl a uciekłem przed skunksem i cudem unikłem pułapki ele już nieryzykuje ale trzeba sprubować!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Corey mial racje co do yeti zeczywiscie sa 2 osoby zbite na secura
A co do Stefek Bombalina to niech sam poszuka (dla ułatwienia, nie okrojony) http://www.tibia.com/statistics/?sub...killstatistics |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Re:re:
Wystąpił mały błąd: Corey mial racje co do yeti zeczywiscie sa 2 osoby zbite na secura A co do Stefek Bombalina to niech sam poszuka (dla ułatwienia, nie okrojony) http://www.tibia.com/statistics/?sub...killstatistics A co do tego ze jest mocny jak drag to tez bym sie nie sprzeczał bo sprawdzałem i na 3 swiatach w >kill statistis< Aldora 10 Players zabitych 2 yeti zabite Calmera 17 Players zabitych 3 yeti zabite Chimera 15 Players zabitych 2 yeti zabite Więcej nie sprawdziłem pomiewaz Mi wystarczy (chyba ze to początki ale wątpie) <Przepraszam za 2 posty> Ostatnio edytowany przez Yoszka - 22-12-2004 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Nie każdego stać na PACC'a a co updatów...to w Tibie nie tylko PACC'e grają. Płacicie..i dostajecie wszystko, a FACC'e nic. Troszke bez sensu prawda? W końcu wiekszą rzeszą graczy są FACCowie i jak ktoś wspomniał to z nich wywodzą się PACC. A co do mumi-faraonów-bossów. Są one tak potęzne i nie ma ich na stronce www.tibia.com ponieważ są to postacie do questa...jakiego? Nie mogę zdradzić, ale powiem że jest to quest na pewnien hełm, wczesniej niedostępny ![]() A update jest dość dobry. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Nieobecny.
|
![]() Możesz grać, aż tak bardzo ci nie przeszkadza brak PACCa. Co byś jeszcze chciał ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Hahahaha Trener to bardzo duzo nam zdradziles wsumie wiecej juz sie dowiedzialem z innych postów od innych osub które bez zadnych problemów o tym mówią, a nie mam pojecia dlaczego ty nic wiecej nie chcesz powiedziec ktos Ci zabronil? hahaha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Po pierwsze tutaj nie mamy rozmawiac o facc i pacc tylko nowosciach i zmianach w updacie.
Po drugie CIPsoft na pewno by sobie poradzil bez faccow. Naprawde. Nie robicie im laski, ze gracie. Po trzecie i ostatnie: Yeti jest potworem bez regularnego spawnu. Pojawia sie po prostu od czasu do czasu w losowych miejscach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Na początek powiem cos o tegorocznym update. Otóż bardzo mi sie podobal nowy update
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Jest do dupy jak poweidzial kolega
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @up
nie, nie dostaniesz drugi raz prezentu nawet w innym mieście (sam próbowałem) a mi się kolejka podoba, loguję się raz i mam pewność, że się zaloguję, a nie wstukiwać 50 razy acc i pass i jeszcze nie być do końca pewnym czy się zaloguję, komuś się kolejka nie podoba bo "za długo czasu się wbija", ja tam nie narzekam i ide np odrobić matme |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() ta kolejka jest zwalona
![]() czasem jak juz sie wbijesz to albo kicki co 30 min albo lagi ze sie nie da grac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Andreff
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 41
Skille: 88/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Osobiscie uwazam, ze jezeli CIP-y nie daja sobie rady z nowym update, i przez to sa te kicki, to lepiej niech juz cofna tego update, i niech dalej bedzie stara, dobra (bez kickow) Tibia 7.3
To jest moje osobiste zdanie
Andreff Hacked... Stan przed koncem... 42lvl 7mlvl 90/90, dl solo style... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36766&page=1 Teraz, zaluje ze poszedlem w skille... __________________ Rozpoczynam Gre na Azurze! Wołajcie na mnie... Zashi ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Nieobecny.
|
![]() Kiedy wreszcie zrozumiecie że te kicki nie mają nic wspólnego z update ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Cytuj:
To ty bys chcial by bylo wiecej po update dla facc? Bo mi sie zdaje ze tibia istnieje dzieki paccom...?! Wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi "Płacicie..i dostajecie wszystko, a FACC'e nic." - A twoim zdaniem powinno byc odwrotnie?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Czak of Darkness
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 26
Skille: wstyd
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() hehe. no właśnie. po co komu update. tym bardziej taki badziewny. miał być rajem dla facców. i co? wszystko co nowe mają pacca. my may skillbar (jedyne dobre) i kolejkę (niedobre). każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę na temat komputerów mógł zrobić program, który automatycznie wklejałby do tibii jego account i password. kursów programowania w sieci od groma. więc jaki sens ma kolejka? ok, tibia proxy przestała być użyteczna, ale kto z niej korzystał? praktycznie nikt, bo każdy wie, że w większości takich programów siedzi keylogger. a więc reasumując: update wg. mnie był zbędny całkowicie. skillbar jest niezły, ale przecież nie ułatwia gry. bo nie awansujesz szybciej ani nic takiego, nie? tak... to tyle...
|
![]() |
![]() |