|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
|
![]() Chciałbym żeby nie zrypali mino hellu bo tam fajnie się trapuje, a fajnie by było jakby dodali jakieś inne potworki o wiele trudniejsze do zabicia na rooku np. orc berserker, dwarf guard, soldier lub inne tylko żeby nie uzdrawiały się bo będzie ciężko zabić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Mam nadzieje ze wreszcie Colossus bedzie wygladal jak ogromna rzezba a nie jak niewiadomo co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Nie wiem jak jest u was z czytaniem ze zrozumieniem ale w newsie osobiscie wyczytalem ze swiat Tibii sie nie powiekszy wiec gdzie tu wogole mowa o dodawaniu czegos do mapy (pomijajac oczywiscie drogi do nowych questow) w dodatku napisane jest ze poprawia wyglad czytaj nowe grafiki wiec nie widze powodow do obaw. Poki nie bawia sie z mapa to nic nie zepsuja a wyglad jak wyglad kazdy ma swoj gust.
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Ja tam w tibie nie gram to mi to wisi, po upie zobaczę tylko co z tym rookiem zrobili moim rookstayerkiem ^^. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Świat: Obsydia
Poziom: 50~
Skille: 7o~/7o~
|
![]() Zmienia interakcje z NPC
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() moze bedzie mozna spokojnie gadac w pare osob z npcem sellajac loota / kupujac potionki. przydatna sprawa by byla. bo kolejki dobijaja.
|
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Assassin Crossas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Honera
Poziom: 85+
Skille: 92/74
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Ale im sie to nie opłaca . Wolą zrobić więcej dla Pacc i sprzedać więcej Premium Account. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Hmm. Śmiałbym jak by Cip-Soft zrobił na rooku tp. Wbijasz 8 lvl. Automatyczny prze teleportowania do komnaty z samym Orlace. I bb roock
![]()
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Uaitpradnik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 25 Shld
Poziom mag.: 68
|
![]() Czemu tak caly czas narzekacie
![]() ![]() i mysle ze zmiana rookgaardu tez sie przyda, czasami nie ma gdzie expic jak 30 ludzi leci za 1 wolfem albo jak jakis 50+ rookstayer wybije ci resp zanim sie ruszysz tym 3 lvlem chocby o 1 sqm ![]() @Nedomanus: to bylo by dobre, mysle ze kazdy z was byl kiedys w banku w carlin i czekal dobre 15 minut zanim nooby sobie poszly i mógl spokojnie wyplacic hajs xD Pozdro, wasz Uait~ |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Shos Vern
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59+
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ciekawy jestem czy dodadza jakies nowe potwory.... Bo pol roku czekania na nic to smieszne jest
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Tibia Schodzi Na Psy Człowiek Miał Nadzieje Że Dodadzą Jakieś Nowe Tereny Do Expienia A Tu Tylko Nowe Wystroje i Questy No Bo Teraz Na Serverach Non Pvp Już Praktycznie Niema Gdzie Expić Wszystko Pozajmowane
![]() Cytuj:
Uwaga Tekst Który Pisze Nie Jest Przeznaczony Dla Ludzi Uzależnionych Psychicznie Od Ortografi Ostatnio edytowany przez Modliszka11 - 17-05-2008 o 08:34. |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Dara ;)
Imię: Zlotek Piontka
Gildia: -
Świat: Iridia FTW!
Poziom: +++
Poziom mag.: ++
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Poziom: 186
Poziom mag.: 99
|
![]() Z tego co widze to tylko dzieci narzekaja bo przciez taki dzieciak idiota ktory nie umie angielskiego nie poradzi sobie z questem i dlatego chce jakies miejsca do expienia im w glowie tylko jebany exp ludzie wyluzujcie gra ma miec duzo funkci a nie tylko 1 kurwa exp ! .
Co do upade fajnie ze dadza nowe qesty jebie mnie ich trudnosc czy sobie znimi poradze czy nie w koncu wszystkie zrobie . Co do naprawy kazo MIODZIO!!! fajnie ze robia cos z miestem gdzie jest mało noobow pierdzielonych ; ) pozdro dla tych co pierdziela expa a graja dla przyjemnosci . |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Oryginalnie napisane przez popolz
Cytuj:
Na Pacc Dużo Jest Miejsc Pozajmowanych Nie Mówiąc O Terenach Dla Facc
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Narzekacie, narzekacie ale tak naprawdę nie możecie się doczekać tej aktualizacji. Poza tym przy każdej zapowiedzi multum użytkowników spamuje jaki to CIPsoft jest zły, itp. a 'w praniu' wychodzi, że wcale nie jest tak źle.
Ja jestem zadowolony głównie z kolejnych nowych questów. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gry będzie.
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Moglibyscie nie narzekac?? Tak z kazdym update, a i tak nic tym gadaniem nie zmienicie... Moze na rooku w koncu uaktywnia/ulatwia te zagadki - spike sword, mino mage, dzwignia toma, ghoul... Czyzby cipsoft ulitowal sie nad rookstayerami , ktorzy bez skutku szukaja na nie odpowiedzi?
|
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() osobiscie zrobilem sobie przerwe od tibii, gram w Divine Divinity (zajebisty klimat ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Cytuj:
Co do rozmów z NPC co wy mowicie o tych tabelkach i ze sie przeciaga itemki do plecakow itp. to mi to jakos niepasuje do klimatu tibii i watpie w to zeby takie cos zrobili, ale poczekamy zobaczymy. |
|
![]() |