|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() Zobaczymy w piątek co dojdzie, jak narazie wydaje się, że upadate wiele nowego nei wniesie, lecz może wynika to z braku informacji nie narzekajcie póki się nie dowiecie faktów.
Czytając posty wyczytałem jeden ciekawy pomysł mianowicie ktoś sobie wymyślił, że można by wprowadzić blokade np na 30 lev, która miała by polegać na tym, że nie da się expić dopóki nie kupi się pierwszego pacc. To by kilka rzeczy uprosciło (mniej noobów i mniej pk charów - na Morganie powstała zorganizowana grupa "AB PK TEAM" gdzie masa postaci na 45 lev pkują 130+ knightów) |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2008
Lokacja: POLEND
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zydufka
Świat: LUMINERA!
Poziom: 3
|
![]() taki mały offtop
Zobaczcie co znalazlem http://www.tibia.com/free-mmo-2/free...aying-game.php i http://www.tibia.com/free-mmo-1/free...aying-game.php xD? Zawsze chcialem zobaczyc, jak wyglada ta nowa strona dla nowych xD! @topic W koncu updejt! Teraz co piatek bedzie next teaser? Ostatnio edytowany przez Urzytkownik - 17-05-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Michaeldz
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 20
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Czytaj posty... napisałem to samo... a co do up to żal... może też zrobią, żę FACCa się gra na miesiąc, potem Tibia się odinstalowuje i nie da się zainstalować??? Żal mi Cipów... już pomysłów nie mają... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Lokacja: M-ce
Imię: Lord Dymcu
Profesja: Paladin
Gildia: Invision
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 81/69
Poziom mag.: 14
|
![]() I po co sie podniecać...
Narzekacie przed update'ami [zawsze] a po 3-4 dniach po update gracie normalnie... No ludzie ja pierdziu... Moja opinia jest taka, że zapewne zmienią wygląd kazzo i rookgardu na jakiś ładny i oryginalny... Szansa na to, że dodadzą quest na ss są znikome bowiem ss na rooku jest mitem od ładnych paru lat i raczej nie zmienią nic lub dodadzą małą pomoc w zrobieniu tego "questa"... Dziwne natomiast jest to, że jeżeli patrzeć na to z innego pkt widzenia to zauważmy, że to właśnie w kazz i na rooku są questy/itemy nie do rozwiązania/zdobycia.. może jedno z drugim nie wiele się wiąże ale kto wie... Czas pokaże, czekamy na teaser ![]() @Edit Hah, ale miniupdate roxował ![]() Pozdrawiam.
![]() Ostatnio edytowany przez Redrio - 17-05-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla palka? Bez zartow... Pallek to najlepsza i najliczniejsza postac w tibi... Chyba wystarczy co?
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
topic: lubię takie updaty dla rooku bo jestem rookstaylerem tylko mnie ciekawi jedno - kazo |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Właśnie w ostatnim upie dodali expowisko, tam gdzie sa cyce kolo thais pod ziemia jest pelno ghouli, crypt shamblerow, beholderow, mumie i dragi.
|
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() no to możecie zobaczyć pierwszy post w którym narzekam na cipsoft...
A więc, co mi się nei podoba? To, że letni up to coś dużego, jakaś duża zmiana, a nie naprawianie, od tego są tzw. mini up'y. Chciałbym: jakiś jeden nowy potworek dla FACC i jakas rasa nowa dla PACC. Rasa na nowych terenach (PACC oczywiście) . Z tymi Questami to całkiem nieźle, a rooka się troche boje ale może bedzie dobre więc nie chce źle tego komentować
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
|
![]() Oby te upade było fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() wedlug mnie,powinni troche udupic paladyna,a "podniesc" druida.druid ma "najgorsze zywioly,a paladyna dlatego:
Ze skill 50 wbija w 2dni i hunci ze spearow 80-do 120,a np:knight przy tym skilu o wiele mniej wali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze 1.czemy przy skilu 50 dystansie 1 rota ubija sie w 1min na full defie ( wali sie small stonsami). A knightem z np sickle(tyle samo ataku co small stone) starcza na 10 min. i gdzie tu balans postaci???
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xenhil - 18-05-2008 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#114 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
Może w update dodadzą Zoralurk'a? Ostatniego z Triangle of Terror? ![]() Ostatnio edytowany przez Vyohman - 18-05-2008 o 14:50. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() W mieście porozrzucają parę dodatkowych pomniczków i innych ozdóbek żeby newbie mogli podziwiać kunszt CipSoftu, Questy będą dla PACCa (otwórz skrzynkę a dostaniesz 10cc i golden legi) Nic tylko dziękować
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narzekacie narzekacie, a jak ladnie odnowili mount sternum itp, po prostu w kazz sa jeszcze te stare gory wiec tez pewnie dodadza takie wygibasy jak sa na mount, albo jakies nowe ktore dorysuja
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() No patrz... wyjawiłeś co będzie w upie, a przeciez to mieli dodawać co tydzień, popsułeś nam zabawę...
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Thais :)
Stan: Początkujący
Świat: Refugia
|
![]() Można spytać czy znana jest data test serwera ?
Kiedy można spodziewać sie TS ? wstyd sie przyznać ale nigdy nietrafiłem na test serwer :/ 23 dni do końca pacc. niewiem czy to wystarczy a chciałbym skorzystać z przywileju wchodzenia bez kolejki bo te będą straszne z tego co mi wiadomo Ostatnio edytowany przez abdull1 - 18-05-2008 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Michaeldz
Świat: Azura
Poziom: 20
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
To na FACC da się wejśc... ![]() No, ale jak już coś będzie, to CS(Costumer Support, a nie Counter...) powysyłają "nieistniejące" potwory, by ludzie "podziwiali" CipSoft |
|
![]() |