|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Może,ale zawsze jakiś przejaw Japońszczyzny .....widać przynajmniej ze nie jesteśmy jakiś świrami i wariatami co czytają książki od lewej do prawej xD,a fanami Japonii...
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() W Polsce główny problem to ciuchy =P
http://www.youtube.com/watch?v=P0DzL...eature=related <-- Co oni ubierają to jest masakra =PP
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Jak dla mnie nic nowego. Przeciez na prawie kazdym konwencie jest cosplay; d
Jezeli ktos chce zobaczyc wecej takich zdjec to polecam; http://www.fotolog.com/cosplay/ http://www.fotolog.com/fashion_japan/
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 17-05-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() zawsze samemu można zrobić mam filmik z /dzień dobry tvn O Mandze/ gdzie jedna z uczestniczek mówiła jak zrobiła se strój Anbu...
![]() |
![]() |
#26 |
Blondynka
|
![]() Mozna samemu zrobic, owszem. Lecz tylko proste stroje. Do innych trzeba miec talent oraz jakies umiejetnosci...
![]() |
![]() |
#27 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ladna Japonka + ladny stroj mangowy = mmmmm
![]() Juz widze polski konwent M&A z cosplayem, gdzie polowa ludzi przebierze sie za Naruto i bedzie krzyczec: "Kumalski!!" ![]() @down: tyle, ze wiesz. Ludzie w wieku 12 lat, ktorzy nie wiedza, ze istnieje takie cos jak polskie napisy w internecie to ogladaja jetixowego naruto ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 17-05-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Myślę, że w normalnej nikt by się nie doszukał Dattebayo. ![]() Ostatnio edytowany przez Arcan - 17-05-2008 o 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
Lol wyobraźcie sobie dzieci składające w ręce i krzyczące CIeniste klony dżutsu!!!!111oneone Nie mogę z tobą przegrać bo chcę zostać Hokage!!!11one
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() No wiadomo, ze w Polsce to glownie Naruto (i glownie wsrod dzieci), ale sa tez ludzie, ktorzy widzieli wiele innych fajnych anime. Np. Gdyby dziewczyny lataly przebrane za Mise-Mise z DN i krzyczaly: "Light'o-kuuun" to bym chyba nie narzekal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Nie zapominajcie o 11-letnich strączkach o piskliwym głosie, którzy będą naśladować tubalny ton Sasuke.
Aha, takie dzieci nie wiedzą, że to anime. W sumie Naruto to nie anime. xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Po czym wnosisz? @Topic Bo któż z nas nie myślał kiedyś, że chciałby być postacią z ulubionej baji? Ja to zawsze chciałem być Vegetą z DB albo młodym Gohanem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Trunks <3333
![]() |
#34 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Baba Gula <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Niestety Naruto to jest anime ; d
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Ja marze o wyjeżdzie do Japonii
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Nie zapominajcie o 13-to letnich chłopakach, które by na to nie poszły, a Naruto oglądają z tłumaczeniem po japońsku, bo wiedzą że Replikacja Cienia to poprawna nazwa tzw. w Jetixie "Cienistego Klon Jutsu" ^^
P.S. To o mnie xD
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Tompior albo,krzyczeli by "Watashi wa,seigi da!" jak w DN... albo "Hentai!",/Kyaa/ xD
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl.. było by zajebiście xDD
|
![]() |
![]() |