|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
|
![]() Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ps. w Tibię gram od tygodnia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, nie ma takich światów gdzie nie ma PA :/ A, jest jeden, Premia, ale tam możesz grać tylko wtedy, gdy posiadasz pacca. A może tyle padasz, bo wchodzisz komuś na exp? Czy masz totalnego pecha i zawsze natrafisz na PK team. Nie wiem który masz lvl, ale dołącz do jakiejś gildi, to mniej ludzi będzie Ciebie bić z obawy przed gildią.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuje za szybką odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje któryś z serwerów, gdzie rządzą Br-e, tam jest z reguły spokojniej, gdyż Polacy czy Szwedzi maja większe powołanie do robienia Pa niż Brazole
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Up Balera - Serwer, na którym zaatakował mnie 9 paladyn za pytanie : pl? Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 21-05-2008 o 18:53. Powód: BO TAK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Będąc niskopoziomowym graczem jesteś łatwym łupem dla PK. Jest to normalne, moi koledzy tak robią (ja też), dla nich to po prostu rozrywka i dla takich co cię zabiją jestes po prostu kolejnym "noobem proszącym o free itan". Dlatego, żeby przeżyć unikaj miejsc gdzie można łatwo wpaść w pułapkę oraz zawsze idź do najbliższego protection zone. Jeżeli chcesz więcej informacji to po prostu napisz tutaj lub skontaktuj się ze mną na GG (sprawdź w profilu), pomogę nowicjuszowi z wielką chęcią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Kolejne pytanie do doświadczonych graczy : czy jeżeli dożyje powiedzmy do 50 levelu to ilość popełnianych na mnie PK ma szanse zmaleć, bo jak ma być na odwrót to ja sobie daje spkój z tym ![]() |
||
![]() |
![]() |