![]() |
#4221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up Mi tam on wogóle Droma nie przypomina, calkiem inaczej wygladaja. Ostatnio edytowany przez Exodus - 20-05-2008 o 12:56. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Pfff nie na gardlo tylko na kaszel : D
Mi tam na drugi dzien nic nie jest, a bralam juz pre ladnych razy ; ) Tylko jak wzielam za pierwszym razem to myslalam ze sie zadrapie. A co do win to pij tanie, ale nie zjezdzaj ponizej 5zl XD
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Zakoncze ta smieszna klotnie w ten sposob. Mozesz mnie zjechac na setki sposobow bo ja wcale geniuszem nie jestem i wiele razy idiote z siebie zrobilem (i jeszcze zrobie). Mozesz byc sobie nowym Kaldrickiem na tym forum ale zeby to nastapilo musisz zdobyc sobie szacunek. A tego u ciebie brakuje. Mojego nie masz i dlugo miec nie bedziesz
![]() |
![]() |
#4227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matko niech chlopak robi co chce i tyle ;s
@ down no wydaje mi sie, ze to juz jego wybor. Jak chce to niech bierze. Masz jakis problem z tym ? Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 21-05-2008 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4229 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@up I niech jeszcze bierze tabletki do tego ;-] Wtedy na pewno na zdrowie mu to wyjdzie ;-]
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4230 |
Zbanowany
|
![]() Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby. Nie lubię ludzi, którzy nie mają czym się popisać, to szpanują głupotą. A teraz apel do winożłobów - wstawcie też swoje zdjęcia z dyplomem wygranej olimpiady matematycznej, fotkę z fajną dziewczyną albo z ciekawego miejsca na ziemi. Jeśli takowej nie macie, to przyda się nawet fotografia tego momentu, kiedy strzelasz gola w lidze podwórkowej. To wklejajcie, bo otwarcie wina i upicie się nim to żadne osiągnięcie, więc nie jest godne uwieczniania na zdięciu. To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino.
![]() |
![]() |
![]() |
#4232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dobra,mogą sobie pić te wina,nikt im nie zakazuje. Chodzi mi o to że ja prędzej założył bym fotkę i tam wstawiał takie zdjęcia,niż tutaj... Jak można szpanować takimi zdjęciami na FORUM INTERNETOWYM? Dla mnie to nie pojęte ; p
@ Co do życia Mam takie samo podejście jak Lasooch. Z tym że ja chciałbym jeszcze przeżyć coś takiego Na serio. Świst kuli koło głowy,na misji w Afganistanie.. To jest to ; ) Może minie mi to z wiekiem. Ale na razie jara mnie takie coś i dobrze mi tak. Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-05-2008 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@down He HE He no dedliśmy z beki all ; ; Ostatnio edytowany przez Rybzor - 22-05-2008 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
bo i tak, szczerze mówiąc, gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum na mój temat. Zdjęcie wrzuciłem, bo uważam je za zabawne/śmieszne, a jeżeli dla Was takie nie jest, to bardzo mi przykro z tego powodu ![]() @down : Ale ode mnie się zaczęło... Ostatnio edytowany przez Mojżesz - 22-05-2008 o 00:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4237 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4238 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Btw, robię i będę robić co lubię, a nie co Ty sądzisz, że powinienem lubić.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 22-05-2008 o 11:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4239 |
Zbanowany
|
![]() Nie, mówiłem ogólnie.
Wszyscy tak mówią, bo to też jest trv i pokazuje swój luźny stosunek, który ma się wydać fajny. W rzeczywistości w każdej grupie w realu i internecie, w której przebywasz więcej niż 1 dzień, zależy Ci na opinii. Jedni to pokazują, inni ukrywają, lepiej lub gorzej. Po prostu wklejajcie fotki upamiętniające nie tylko tanią libację w krzakach, ale też z osiągnięciami, jeśli je macie. Bo schlaniem się "Czarem PGR'u" czy "Mocą traktorzysty" i wklejanie zdjęć pokazujących to to nie jest wielki problem. Osobiście odnoszę wrażenie, że tacy ludzie po prostu nie mają czym zaimponować, więc może wróćmy do normalnych fotek i puśćmy te tanie promile w niepamięć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4240 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak ale jak juz ktos wkleja sobie zdjecia z bardzo drogim alkoholem, albo ze swoja otwarta lodowka w ktorej jest np. pleno piwa to juz jest dobrze. No, a co do tej opinii, ze nam zalezy to sie zgadzam, chociaz nie zawsze : P Ja juz sie nauczylam w pewnym sensie na niekotre rzeczy zlewac ;] Po prostu czasem naprawde nie warto.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 22-05-2008 o 11:54. |
![]() |
![]() |