![]() |
#3861 |
Użytkownik Forum
|
![]() /napisalem to juz w 'ManU/Chelsea' ale co tam, napisze i tutaj zeby sie podzielic szczesciem
![]() MANCHESTER !!!!!!!!!! Wlasnie wrocilem z pubu z kumplami, przed domem przewala mi sie fala rozwrzeszczanych anglikow w czerwonych koszulkach, a tego co sie dzialo w pubie po karnych chyba nie musze opisywac. Wlasnie dzwonil do mnie kumpel ktory mieszka w bloku na siodmym pietrze majac widok z okna na prawie caly Greater Manchester, mowi ze trudno znalezc podworko z ktorego nie unosza sie fajerwerki. Biegne opijac! GLORY MANCHESTER, GLORY!!!!!!!!!!!!! <3 <3
![]() |
|
![]() |
#3862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No mecz bardzo wyrownany, patrzac na karne bylem za Chelsea. Szkoda mi Terry'ego po którym było widac, ze ten slupek byl dla niego wielkim zawodem. C. Ronaldo potwierdzil, ze ma slaba psychike ( jego karny byl conajmniej smieszny, jakby bal sie wogole strzelac) kojarzy mi sie z Beckhamem. Nie podobala mi sie bardzo postawa Anelki, ktory nie strzelonym karnym chyba sie nawet nie przejal. To takie anty-futbolowe...
Obydwa kluby darze podobna sympatia, gdybym byl kibicem ktorejs z druzyn to bym chyba zawalu dostal. Ładny mecz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Użytkownik Forum
|
![]() YEaaaaaaaah MANCHESTER WYGRAŁ ^^
GLORY MANCHESTER GLORY !!! btw. ten deszcz pod koniec nadał nutkę dramatyzmu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() lala glooory glory manchester =]] ładny mecz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Lepiej dla pilki ze wygralo Man Utd,nie przepadam za Chelsea z powodu Abramovicha.
![]() |
![]() |
#3866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Szkoda mi Chelsea... tak bardzo chciałem, by wygrało. No cóż, wygrali lepsi i im trzeba gratulować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3868 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Duma duma duma! Jestem dumny z mojej ukochanej drużyny! Podwójna korona bezsprzecznie ukazuje kto w tym sezonie jest najlepszy w Europie!
Manyoooooooooooooooooooooooo! ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Powiedział Yoh, którego ukochana drużyna zdobywa trofea tylko w tej grze.
Topic: Mecz wspaniały! Umówiliśmy się z innymi kibicami MU u kolegi. Piwko, frytki, kebab, można zaczynać. Pierwsza połowa bardzo dobra, okraszona dwoma golami. Przewagę miał w tej części zdecydowanie Manchester. Gol do szatni chyba trochę podłamał podopiecznych Alexa. Druga połowa to z kolei dominacja Chelsea, choć United potrafiło odgryźć się kilkoma kontrami. Dogrywka, jak to zazwyczaj bywa, to już było czekanie na błąd przeciwnika. No i na deser zostały karne. Wykonywane do momentu strzał CR7. Chyba myślami był już w Madrycie. Po tym jak nie strzelił Terry, euforyczny ryk przeszył pokój kolegi. Wiedzieliśmy już, że tego finału nie przegramy. Fantastyczny van der Sar i Puchar jest Nasz! Wielkie widowisko. Warto było! Ucieszony, ze zdartym gardłem położyłem się spać, spokojny o przyszłość MU! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Racja mecz świetny, na dodatek te starcia, przepychanki, czerwona kartka dla Drogby dodały pikanterii spotkaniu
![]() Mecz oglądałem na luzie, nie kibicowałem żadnej z tych drużyn i powiem że szkoda trochę Chelsea. Obie drużyny zagrały dobrze i obie prezentują ten sam poziom, ale ktoś musiał wygrać. Wyobrażam sobie nerwy kibiców obu zespołów po nie strzelonym karnym Ronaldo i gdy do jedenastki przymierzał się Terry. Ten mecz pokazał całe piękno futbolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3871 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic: Czerwona dla Drogby - IMO niesłuszna. I co do zwycięstwa ManU - pal licho, że wygrali, grunt, że Ronaldo przestrzelił ![]()
![]() |
![]() |
#3872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jestem uszczęśliwiony, że wygrał klub z wielką historią. Sport to nie tylko kasa, Chelsea sobie może grać w finałach, ale byleby nic nie zdobywać
![]()
![]() |
#3873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Wszystko można kupić to powiedzenie nie sprawdza sie dla chelsea ponieważ jej piłkarze grają dla kasy a mu dla klubu
![]()
![]() |
#3874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() uhauhauhahhahuahuahuahu Kuszczakowi nie chcieli dać pucharu xDDD
![]()
![]() |
#3875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Sport to nie tylko kasa? Przecież gdyby Abramowicz nie kupił Czelzi to wczoraj ni e widzielibyśmy ich w finale LM ;-) Tak samo MU tyle, że oni są wielką firmą od wielu lat więc nie jest tak jechane jak Czelzi. W gronie faworytów zawsze wymieniane są te same drużyny, które mają spory budżet. inne nie mają szans. Jak do kolejnej rundy przebije się jakaś sparta praga to juz jest mega sensacja. Tak samo w pucharze uefa. Wygrał Zenit, który został kupiony przez gazprom. dostali olbrzymi zastrzyk gotówki, kupili zawodników, trenera i odrazu wygrali lige i uefa
![]() Ostatnio chyba nawet Platini powiedział, że żadna drużyna z niższym budżetem nie ma szans na zwycięstwa w LM czy nawet Uefa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Świetny mecz.
A co do karnych to nie pamiętam kiedy tak byłem zdenerwowany i nagle wybuch radości... A co do pudła Terry'ego to chyba pomógł palec boży, palec sprawiedliwości, w końcu nie można samymi pieniędzmi wygrać w futbolu, potrzeba czegoś więcej... Ronaldo zagrał dobrze, całe szczęście. Karta dla Drogby? Tak w końcu celowo uderzył Vidica w twarz. Oby więcej takich finałów. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() już kurwa wasza mać pojawiła się banda pustych sezonowców, żałośni jesteście co nie którzy.
dużo nie napisze bo jeszcze jestem bardzo przygnebiony... Powiem tylko tyle ze starsznie mi zal Terry'ego, sedzia za duzo gwizdal na korzysc mu, to sie w pale nie miescilo jak widzialem powtorki. ogolnie o meczu, 35 minut gry MU - 55 minut Chelsea dogrywki nie oceniam bo nie ma czego karne loteria Tutaj komentarz ze storny piłkanozna.pl jednego z kibicow MU: Dołączam się do was. Chelsea zasłużyła na zwycięstwo. Bóg mi świadkiem że nie trawie tej drużyny ale jest mi ich cholernie żal. Od 2 połowy mieli wyraźną przewagę, i ta dramaturgia z tymi karnymi gdy kończyli 5-tą kolejkę... Manchester to największe cufiarze w historii. 9 lat temu z Bayernem też mieli cufa jak himalaje, też rywal był lepszy, Carsten Jancker mógł podwyższyć na 2:0 a trafił z przewrotki w poprzeczke... No cóż, ale emocje i dreszczowiek jak cholera. Za to kochamy futbol. To mowi samo za siebie. Co do tych tekstow ze sama kasa sie nie wygrywa, to wiecie co? PIerdolnijcie sie w te glupie lby. Gratuluje Manchesterowi, mieli wiecej szczescia. Administratorow przepraszam za wylgaryzmy, za duze emocje.
![]() |
#3878 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Niby tak, ale czy aby na pewno transfer do Realu Madryt go zniszczył? Może nie szło mu już wcześniej? Alex Ferguson miał na oku Ronaldo pewnie jeszcze wcześniej, a gdyby kupił go posiadając Beckhama chłopak niemiałby szans na gre. Tak skorzystał sam Ronaldo jak i Manchester.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
szczęście to tez element tej gry, pamiętaj że ManU mogło prowadzić 3-0 po pierwszej połowie i nie powinno byc wogle bramki Lamparda, poprostu Sar się poślizgnął. Piłka poodbijała się i przeleciała, trudno. Chelsea poprostu za bardzo chciała wygrać, za duza trema na początku i tak to się skończyło, jestem fanem ManU ale żal mi Terrego. Jego piękna obrona strzału Gigsa swiadczy o tym ze jest jednym z najlepszych obrońców świata. dobre było gdy piłkarze ManU nie chcieli dac pucharu Kuszczakowi to im wyrwał xd. W takich meczach powinny dwie drużyny wygrac ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Posiadanie piłki nie ma nic do wyniku. 2 lata temu, kiedy MU wygrało z Romą 7:1, to Rzymianie mieli przewagę w tym elemencie.....
Poza tym mecz był wyrównany. Pierwsza połowa była dla United, druga dla Chelsea, dogrywka wyrównana. Mówisz o fuksiarstwie. A jak nazwać to wybicie piłki przez Terrego, która zmierzała do bramki, szansie Teveza, czy paradach Cecha? Poza tym gdyby VDS nie poślizgnął, obroniłby strzał Lamparda. jakie stronnicze sędziowanie? Że może miał Drogby nie wyrzucać? Ale w jednym się z Tobą zgadzam. Nagle teraz dużo kibiców MU się zrobiło... |
![]() |
![]() |