|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Witam!
Mam pytanie dotyczące żółwi. Jak się zajmuje poziomy -3 i -4? Czy trzeba zostawić list przy zejściu na -3 na pierwszej wyspie i wtedy się zajmuje wszystkie te małe cave'y na -3 i -4? Czy mam zostawiać listy przy zejściach na -3 na każdej z tych trzech wysp? A korzystając z okazji zadam jeszcze jedno pytanie. A więc mam EK 65lvl; skille ~90/~90; RH, DSM, K legs, Fur Boots, Demon Shield, Mystic Blade. Czy jest jakaś miejscówka gdzie miałbym powyżej 60k/h bez waste? Tylko prosiłbym bez żółwi i barbarzyńców bo dopchanie sie tam graniczy z cudem. Pytałem już nie raz w przyklejonym temacie, ale na żadne z moich zapytań nie dostałem odpowiedzi. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Po tym jak juz przedstawiles swoja postac, wiem co Ci powiedza inni forumowicze i zgadzam sie z tym ;]
Pozatym 65 ek 90/90 sproboj ice witch tower, albo humm culty na 1 poziomie formorgar mines? nie mam pojecia ile tam expa, ale chyba nie jest zle.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jeśli chodzi Ci o to, że kupiłem chara to mylisz się. Mam go już 1,5 roku więc raczej marna postać jak na tak długi czas gry. Witche właśnie ciągle zajęte są i raczej chyba trochę za mały lvl mam. A culty przetestuję. Dzięki za radę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ice witche przy tych skilach bardzo dobre.
of z tarccza tez , bez warlordow. vamp hell ,lub necro przed vamp hellem.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Frost gianty
quary scouty malpy(serio malpy teraz nikt tam prawie nie zaglada przez zmniejszenie dropa )
![]() |
![]() |