|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
1. Tematy:
a) Nowy temat nie moze zawierac mniej niz 3 obrazki w pierwszym poscie. b) Obrazki w pierwszym poscie nie moga ograniczac sie do tla/pokazania postaci etc (wyjatek : fake'i, ktore nie maja na celu opowiadania jakiejs historii, tylko pokazanie efektow graficznych i tym podobnych). c) Kasowane beda tematy zawierajace przerobki o tresciach rasistowskich, przesmiewczych, lamiacych prawo obowiazujace w naszym kraju, jak i regulamin tibia.pl. d) Przedstawiajace analfabetyzm tworcy rowniez beda kasowane. e) Nie wolno zamieszczac fake'ow robionych w OTS ME f) Kazdy fake powinien przedstawiac minimum formy i tresci (przerobki bezdennie glupie beda usuwane natychmiastowo) 2. Posty: a) Posty wulgarne, obrazliwe ''nagradzane'' beda ostrzezeniami b) Wiadomosci w stylu "Jestem pierwszy", "zaraz dam edit" trafiaja do kosza c) ZA posty ogolnie uznawane za spam (typu : DNO!, GZ! - bez podania argumentow, jak i razaca odbiegajace od tematu) mozna oczekiwac punktow karnych d) Posty, w ktorych uzytkownik obraza autora fake'ow za jego niskie zdolnosci (krytyka - tak, bluzgi - nie) beda usuwane. 3. Dodatkowo : a) Zdjecia nalezy umieszczac bezposrednio na forum lub podajac link do serwera, na ktorym umieszczony jest fake (osoby umieszczajace linki do plikow *****, *****, ***** beda z miejsca banowane) b) Linki z roznego rodzaju wirusami nagradzane dozywotnim banem c) Pojedynczy fake powinien miec wielkosc max 640 x 480 i nie przekraczac 0.5mb d) Obrazki powinny zostac zapisane w rozszerzeniu .jpg, .gif, .png - .bmp bedzie kasowane! e) jakikolwiek plagiat (tj. uzywanie grafik itd innego uzytkownika bez jego zgody) karane jest z cala surowoscia 4. Regulamin obowiazuje od dnia 27.05.2008, w kazdej chwili moze ulec zmianie. 5. Za noobstwo jest kara! 6.Plagiat to największe możliwe przewinienie. ostatnio edytowany 28.05.2008 r.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 28-05-2008 o 20:29. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
A modki mają tu dostęp?
![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
Mają <złowrogi śmiech>
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xD
btw . ten regulamin musi być taki jak w dziale Fake? (no dobra, trochę inny) Bo wg mnie punkt: Cytuj:
Ogólnie to jest trochę bez sensu, bo i tak na to samo wyjdzie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
Ahhhhh...W końcu mamy własne miejsce xD ,Azyl od noob-fake'ów,noobów ^^
tylko dla Elity xD To co ja tu robie? xD, i obsługa forum xD?.
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 27-05-2008 o 22:45. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
|
Przeczytałem tylko przelotnie wprowadzane będą zmiany.
|
|
|
#7 | |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Cytuj:
Co do tematu: Jest punkt o plagiatach? Bo albo przeoczyłem (a niechce mi się jeszcze raz czytać xd), albo poprostu go nie ma. A przydał by sie taki punkt, że za plagiat poważna kara.
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Yhh... tu chyba nie będzie takich noobów co kradną outfity...Więc wątpię żeby taki punkt był łamany...
|
|