![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() No to teraz ja:
w gim. miałem uwage ,,Wyrzucił krzesło przez okno i nie chce przynieść'' i oczywiście uwaga z LO ,,Rzuca krzesłami na lekcji religii'' Na temat tego co sie w szkole robiło to by forum brakło, ale powiem co zrobiłem dzisiaj: 1Pol-wypracowanie klasowe ściągnięte w 20 min, 25min nudy 2Pol-kolega powiedział ,,ale bym se strzepał'' a drugi ,,ja pier**le'' na cały głos no i oczywiście zaliczyli dyrka. 3Fiz-no wiec ja i kumpel wykręciliśmy śrubki z ławek w sumie z 15, a w miejsce śrubek wsadziliśmy zapałki. Powkręcałem sobie te śrubki w haluwke i kopałem kumpla. Potem zaczęliśmy walczyć nożami jak mieczami i wkręcaliśmy sobie śrubki w zeszyty na wylot(fajnie wyglądają tylko sie nie otwierają). A jak zaczeliśmy sie nimi rzucać to był dzwonek. przerwa-dre sie na korytarzu ,,ku*wa mać'' i o mało do dyrka nie poszłem 4Ang- nic ciekawego to co zwykle, ,,co za pedał'' do nauczeciela i takie tam, 5Mat-postanowiłem sobie odpocząć więc poszłem po naleśniki do domu przerwa-ten sam nauczyciel co przedtem stoi 2m za mną a ja na cały głos na korytarzu podczas lekcji jeszcze ,,nosz ku*wa'' no i zaczęliśmy uciekać a on ,,wracaj tu wracaj''K I T A 6Inf-na inf weszłem w całym wyposarzeniu(czapka, kurtka itd) ,,wyjdź ! ! !'' zostawiłem za dzwiami i wchodze ,,gdzie buty??? wyjdź !!!'' zamieniłem sie z kumplem za buty i wchodzimy no i zabrała nas do dyrka, nie było go, do wychowawczyni-nie ma jej,,będziecie mi sale odkurzać ! ! !'' No i poleciały uwagi, ciekawe jakiej treści ![]() To tyle na dziś |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() My z tomim (54 elite nova) gadamy o tibi smiejemy sie z kolegów w klasie bawimy sie w różne potwory z tibi i sie lejemy i jak nauczycielka mówi że mamy uwaga to ja mówie ,,,,Dont kill me plx,i dont wana die ,,, albo ,,,You are hunted noob,,, jak ma mały level nauczycielka hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() [quote=NeriusZ] Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.QUOTE]
ja dostalem niedawno ![]() ![]() ![]() ![]()
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() 1. Mysle o tym jak to bedzie kiedy wróce do domu i wejde do Tibi.
2. Bazgrole po zeszycie. 3. Dogaduje z kumplami nauczycielowi. 4. Spogladam co chwila na zegrarek. 5. Wyciagam Nokie 5510 i slucham muzy. 6. Nie robie nic tylko sie nudze ![]() 7. Obrywam uwagi ![]() 8. Przysypiam. 9. Tez smiejemy sie z obrazkow z ksiazki. 10. Smiejemy sie i mowimy nauczycielowi ze nasz kolega nie ma szyji * 11. Siluje sie z kumplem na rece ![]() 12. Wydajemy rozne odglosy gdy nauczyciel pisze na tablicy i wtedy nie wie kto to 13. Jem sniadanie. * Jest maly i gruby wiec dlatego jej nie ma ![]() Zapomnialem o najwazniejszym - Raz kumpel udawal świenie na lekcji (odglosy) i koles wpisal mu uwage " Uczen chrumka na lekcji " ![]() Ostatnio edytowany przez BadDuck - 19-12-2004 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Gram z kumplem z ławki w hokeja albo pilke nozna (papirek)
2. Ogladam obrazki w ksiazce. 3. Kolega na okraglo puszcza "Poison Stormy" (moja odpowiedz to SD) 4. Rzucamy sie kreda (w tylna czesc ciala). To by bylo na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec teraz ja
Siedze z laskami (jestem uwielbiany w klasie ![]() ja na religi po sylwestrze zucam petardy po nogi nauczucielki :d zostalem zawieszony w prawach ucznia( ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kumpel z lawki rysuje najczesciej zerki jak wygladajom na rl
![]()
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra cos konkretnego muj kolega podczas J angielsjkiego wziol mojo linijke i nabazgral an niej heavy metal radio maryja i zaczol spiewa gdy pani pytala jingle bells
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Jak sie czyta niektore posty to zal dupe sciska.
"zucam krzeslem przez okno" "trzepie sobie ..." Srednia wieq 11 lat ... o_O |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() Ostatnio była wigilia klasowa to kolezanka przyniosła 2l wina swojej roboty to pilismy za plecami wychowawcy(
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja, cykam zdiecia z komurki kazdemu nauczycielowi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Przepisuje dzienniczek z 4 klasy:
"Powiedziałem do kolegi TY GRUBA DUPO!" "Podłożyłem koledze pineskę" "Czochrałem Marcina po głowie" "Nie stoję" "Niekulturalne zachowanie na lekcjach muzyki, lekceważący stosunek do nauczyciela przedmiotu. Bardzo swobodne zachowanie na (coś tam) koleżeństwa z osobą starszą" "Kuba nie ma zeszytu i źle zachowuje się na lekcji religii" "Mimo zwracanych uwag (2x) rozmawiał na lekcji" "Nie uważałem na lekcji matematyki" "Niewłaściwe zachowanie w dn. 7 maja" "Rzucałem pierogiem na stołówce" "Pomimo zwracanych uwag bujam się na krześle podczas lekcji matematyki. Grozi to niebezpieczeństwem" "Śmieję się na lekcji matematyki" "Śmiał się głośno i rozmawiał podczas lekcji matematyki" "Kuba stosuje takie zabawy na przerwie, że dzisiaj z jego powodu dwóch chłopców płakało" "Kuba zachowuje się niepoprawnie na j. angielskim. Kilkakrotnie spadał z krzesła, głośno rozmawia, oblał kolegę sokiem" "Podczas koncertu rozmawiam, nie reaguje na uwagi nauczyciela" "Wyrwałem koledze żelka i go zjadłem" "Głośne zachowanie na lekcji j. ang." "Pani często zwraca mi uwagę, abym się nie bujał na krześle, bo grozi to niebezpieczeństwem" "Ciągłe rozmowy-Muzyka" "Rozmawiałem na koncercie" "Wchodzę na rury centralnego ogrzewania" Aż w końcu: "Dnia 9.06 o godz. 17:30 proszę obowiązkowo zgłosić się do gabinetu pani pedagog w sprawie przeniesienia syna do innej klasy" Genialne co?
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Ehhh. Jak ja wspomnę swoją szkołę
![]() Pewnego dnia jeden kumpel zabrał drugiemu zapalniczkę. Zaczął się nią pod ławką bawić i podkręcać. Po kilkunastu minutach oddał. Ten kilkukrotnie próbował zapalić ją pod ławką, ale po około 5 sekundach cały płyn z zapalniczki się wypsikał (niezłe podkręcenie ![]() Innym razem na luźnej lekcji jeden kumpel pyta nauczyciela - jeździ pan czasem na łączki (takie kąpielisko i miejsce, gdzie wędkarcze czasem siedzą) - tak - a kompał się pan tam? - oczywiście - to pewnie dla tego tam ryby nie biorą - a ja nie wiem, czemu tam ryby nie biorą Po za tym normą było, że na każdej ławce wyryta cyrklem lub czymś innym była mała lokomotywa, i obok niej napis "jeśli się nudzisz, dorysuj wagonik". Wagoniki czasem wyginały się po ławce we wszystkie strony jak wąż ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Niezle , tez musze sprubowac z ta zapalniczka i lawka
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Na nudnych lekcjach tak czyli na każdej. Leże gadam z kolegą przeprowadzam fajne rozmowy z dziewczynami albo jak jest całkiem źle to niby ide do higienistki i wracam tuż przed końcem lekcji
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 24-12-2004 o 21:09. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() EEeee ... To zależy od lekcji
![]() na innych lekcjach to rysuje wszystko co z bronią związane, albo jakiegos bohaterka, najczesciej gumiśka z toporem ![]() aaaa...! i jeszcze chemia, ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Andreff
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 41
Skille: 88/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm u mnie duzo sie dzieje ;p Kiedys poklucilem sie z babka od Anglika, zaczelismy sie wyzywac. Potem do dyrektorki powiedzialem ze ta babka od anglika jest zboczona
![]() ![]() ![]() Achh ta srednia 2.9 xD
Andreff Hacked... Stan przed koncem... 42lvl 7mlvl 90/90, dl solo style... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36766&page=1 Teraz, zaluje ze poszedlem w skille... __________________ Rozpoczynam Gre na Azurze! Wołajcie na mnie... Zashi ![]() Pozdro |
![]() |