|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Profesja: Rookstayer
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() Mam nadzieje ze nie wypuszcza mm bo to by byla kleska zywiolowa na rooku*
![]() Teraz juz jest zle * nawet jak by zmienili wyglad rooka to sie zrobi fala nubstayerow ![]() * pseudo rookstayerzy,nooby
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Underground
Stan: Niegrający
Imię: Sven Samurai
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Sprawdź se.
|
![]() ![]() 1. Nowe przedmioty. Za ladę wstawiono stojak na broń. 2. Seymur uzbierał kasę na pacca, notorycznie napadając emerytki pod pocztą. 3. Posadzka o.O Tiquanda wita... 4. Większe przerwy między kolumnami.. nie potrapujemy już sobie.. Pozdro Sven PS. A tak btw, maniacy gadający godzinami z npc, w poszukiwaniu spike'a sie zawiodą... (lub też nie, to sie okaże) Ostatnio edytowany przez Eugeniusz Siekiera - 23-05-2008 o 18:47. Powód: PS |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Według mnie:
-Będzie można zdobyć brass armor (Bo niby po co można go sellnąć u NPC ?!) -Z jakiegoś nowego Questy, który prawdopodobnie będzie wymagał lvl (jaką sbramka lvl-owa czy cuś) -Powinni dodać jeszcze jakieś potwory typu [MONSTER]Dwarf[/MONSTER], ale nie wypuszczą [MONSTER]Ghoul[/MONSTER]a ani [MONSTER]Minotaur mage[/MONSTER]-a (Jak już to zrobią nowy najazd z tymi potworami) I tyle. (bez obrazy, ale chyba tylko tyle umieją zmienić) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Brass Armor można było sprzedać już daaaawno (bo kiedyś był to loot z minosów)... A co do dwarfów pomysł nie głupi ale, copper shield z nich leci jak woda i iron ore (rzadziej ale leci)... Więc moim zdaniem nie były by nam potrzebne. @2xup Wiedziałem, wiedziałem ! Zmiany tylko kosmetyczne ! No może nie tylko ale po obrazku tylko to wiedze ![]() Ps. Jeżeli tak ma wyglądać rookgaard, powiem jedno oprócz tego że komercja komercją, to ładniej będzie :d. Ps2. A jeszcze jedno ! Jest jednen plus ( tak, tak ! ) tego update ! W końcu z NPC będziemy rozmawiać na private channel, czyli teoretycznie koniec ze staniem w kolejce ! :d
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 23-05-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Underground
Imię: Sven Samurai
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Sprawdź se.
|
![]() Kolejki mają swój urok - możesz być miłym i się nie wpychać. Jak każdy się zastosuje to jest wesoło.
Pozdrawiam Sven |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Starcraft fan ^^ Topic@ Jestem rookstayerem z 20 levelem i wdłg. mnie nie powinni dodawac spike sword questa (jeżeli go jeszcze niema). Mi się rookgard podoba jakim jest, po co mi niby 100 level na rooku? Już na 20 nie da sie paść mając 2 life fluidy ^^ (no chyba że trap). Wygląd fajny ale taki troche plastikowy (stuczny). |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: W-wa
Imię: Silver Seth
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----
Świat: Mythera
Poziom: +
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() A kiedy test server dla tutowrów? Zamieżam se tutka zrobić i powklejałbym kilka zdjęć wam
![]() ![]() @Edit A idźcie ![]() ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 27-05-2008 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() @up
"zrobie se test na tutora" Tjaa, już to widze jak go zdasz ![]() ![]()
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Co to pedofil jesteś?
Imię: Ashas'Atar
Gildia: Tibians Rook Team (FOREVER)
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 20/2419
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Przeczytałem cały temat i się nieźle uhahałem
![]() Zapominacie, że CipSoft zrobił dwie rzeczy dla Rookerów ostatnio - Dodał Shenga i dodał outfity (dobra, tylko dla PACC ale co z tego). Bo mi chyba żaden noob nie wmówi że koleś przed wbiciem 8 levela zebrałby 100 skór minosa? Żal. A co do update to zmienia się tylko wygląd jak jest napisane. Może dodadzą nowego stworka (typu wiewiórka jak ktoś wspominał albo frog). Może pojawi się nowy quest (na maczetę albo na 10gp) i pewnie coś dla PACC. A co do Rookstayerów - to sorry, po co Rookstayerzy mają być dobrzy? Kiedyś uzdrowiłem kolesia runką co red hp miał i poisoned był i na 100% by padł a on nic. I wiele, wiele innych podobnych przypadków. A poza tym po co dawać free items a raczej fri itenz? Niech każdy sam zarabia!
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Offtop sorka.
WIdac ze zmienili polozenie lady Obi'ego! (Dobrze ze dolaczyl do Radia Maryi, bo ma darmowa sile roboczą - Mochery) @Top Platiki! Barbie plox! Szminki plox! Ja kcem Kena! Wat de fak?! Na lewo od stojaka! Neejnnzzz! Svarground attack!
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 25-05-2008 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() P.S 10% i 23 lv xD Ostatnio edytowany przez Barosz - 26-05-2008 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Pozdro. Ps. Ja nie kupuję PACC, bo szkoda mi kasy. Ale mam przynajmniej na tyle rozumu, żeby zrozumieć zachowanie cipsoftu i nie potępiać ich w tak idiotyczny sposób. Nie podoba się? Nie graj! (Albo kup pacc ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Pomijając że twój post to offtop to masz racje. Nie podoba się, nie graj. Po co pisać tak obszernie jak Ty to zrobiłeś. Topic@ Na razie możemy tylko gdybać. Jedyne co wiemy to że zmienili nieco wygląd róóka tylko wizualnie. A co dalej zobaczymy w kolejnych Teaserach. ps. kiedy next teaser? ;pp |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Ponieważ masz włączony program do wykrywania niewidzialnych. Ileś tam up@ Lifefluidów nie wycofają na 100%, bo po co 1 up temu zmieniali u farmera zamianę pan'a z anti na LF, skoro i tak teraz chcieli by to zmienić? A co do zmiany rooka, nie ważne co Cipsoft zrobi, to i tak spi*****ą sprawę, jak to im sie udaje od update 7.6. Nie zdziwie sie jeśli po lesie wokół rooka zaczną biegać elfy, czy też pod trollami na PACC pojawią sie dwarfy. A znając ich nieprzewidywalność, to i może Orca Warriora dadzą i noobki będą biegały z Poison Daggerem. W tym momencie przejde do konkluzji- Po co gdybacie? Z tymi waszymi pomysłami to odsyłam na na proporsal board, a nóż coś im sie spodoba. Poczekajcie te 20+ dni, 10+ jeśli będzie TS i wszystko sie okaże. Ameriov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla każdego darmowy nawał 15 leveli, którzy napierniczają ze spearów w twojego minotaura i zabierają expa. Oferujemy również więcej zablokowanych respawnów, technikę gry przybliżoną do OTSów oraz nieograniczone nerwy. Tak, to właśnie wyspa Rookgaard!
![]() |