|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() War wolfy na ab, piraci na Liberty bay, raty rook i thais, ancienty ankrahmun
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() to ja jestem weteranem ?
![]() 1. Darashia najazd nie umarłych 2. 2x najazdy na POH przetrwałem. ![]() 3. Thais orki raz w życiu ![]() 4. Edron. Orsh niestety dead na 120 lvlu. Bezcenne. 5. Ab wilki ![]() 6. Carlin Undead Jesters 7. Ankh nie umarli. 8. Liberty bay piraci. Boss żył kilka sekund ;d dużo chętnych na addon ;] 9. Pot Hope 1x małpy 1x Quara bodajże i dead ;] Wszystkie na Iridi. Nie moge się doczekać na Darashia atak z POI ;D Ostatnio edytowany przez Nonex - 26-05-2008 o 10:20. Powód: Dopisek ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Najazd Orców na Thais
Najazd ratów na Thais Świąteczny najazd Goblinów w kilku miastach Najazd piratów Najazd Quar I to chyba wszystkie najazdy jakie widziałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Orki na thais z 10x
Raty na thais z 94038409382x Orsh 2x (nerana<shooter>, secura <healer>) Morg (nerana) Piraty(2x, w tym raz eye patch byl moj) Elfy na Venore Wilki na AB Barby na Svar Jesli bossy tez to: demodras, man in the cave, dharalion(2x), ferfang(nie wiem czy tak, ale wyspa na pohu), fox(nerana), morg, orsh2x, koles od oka pirat, munster(WOOOW)
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Najazd ratów na Rookgard x2
![]() |
![]() |