Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-05-2008, 17:42   #1861
Legendanebuli
Zbanowany

Legendanebuli's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Ty jesteś aż tak głupi czy mi się wydaje? Ja pier... rozwaliłeś mnie tym postem, całkowicie zmieniłem o Tobie zdanie. Co do Tany to największy frajer ze wszystkich osób jakie znam z nebuli. Sprzedałby swoją matkę, gdyby tylko jego pozycja polepszyła się... jest gorszy nawet od Viraza. Odezwij sie na tibi do mnie, zrobie ukłon w Twoją strone i nie dam odrazu ignora...Dostaniesz ss-y jak tana pizda chciał was sprzedać za wolność. Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
Tak, wiem,widziałem.
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić, a i mógłbyś mi wytłumaczyć, przez co stwierdziłeś że jestem głupi, i przez co konkretnie zmieniłeś zdanie o mnie
Legendanebuli jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-05-2008, 18:10   #1862
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legendanebuli Pokaż post
Tak, wiem,widziałem.
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić, a i mógłbyś mi wytłumaczyć, przez co stwierdziłeś że jestem głupi, i przez co konkretnie zmieniłeś zdanie o mnie
Widziałeś tylko pierwszą część
Zmieniłem zdanie bo jesteś ślepy z racji tego , że uwierzyłeś Tanie a co gorsza Finixowi i reszcie Olecka...

Cytuj:
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić
A może Ciebie?
Wasza sprawa, ja o tanie zdania nie zmienię. Zawsze będę go uważał za szmatę i nic tego raczej nie zmieni. Niech się wam noga powinie to przekonasz się jaki on jest naprawdę. Trzymaj się cieplutko...
stary 30-05-2008, 19:39   #1863
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Zmieniłem zdanie bo jesteś ślepy z racji tego , że uwierzyłeś Tanie a co gorsza Finixowi i reszcie Olecka...

A może Ciebie?
Wasza sprawa, ja o tanie zdania nie zmienię. Zawsze będę go uważał za szmatę i nic tego raczej nie zmieni. Niech się wam noga powinie to przekonasz się jaki on jest naprawdę. Trzymaj się cieplutko...
Tak, juz niedlugo ich wszystkich rozj**ie, matke juz sprzedalem wiec za pozno. Dzieki, ze mi przypomnailes ze jestem zlodziej bo wlasnie o*******am jakies 5kk~, poki co idz na podworko, wybierz sobie kradke i powdychaj swiezego powietrza, bo od nadmariu bialej cieczy w glowie Ci sie poprzewracalo. Aha, z tym spyowaniem to dalej aktualne wiec jak cos msg me.

Lepiej ogarnijcie swojego tsa i wyczysccie go z niektorych polaczkow, do tego przypomnijcie sobie co morrderca robil jak nie chcielismy wyjsc z pz, bo naprawde robi sie jeszcze nudniej na nebuli.
stary 30-05-2008, 19:56   #1864
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
Tak, juz niedlugo ich wszystkich rozj**ie, matke juz sprzedalem wiec za pozno. Dzieki, ze mi przypomnailes ze jestem zlodziej bo wlasnie o*******am jakies 5kk~, poki co idz na podworko, wybierz sobie kradke i powdychaj swiezego powietrza, bo od nadmariu bialej cieczy w glowie Ci sie poprzewracalo. Aha, z tym spyowaniem to dalej aktualne wiec jak cos msg me.

Lepiej ogarnijcie swojego tsa i wyczysccie go z niektorych polaczkow, do tego przypomnijcie sobie co morrderca robil jak nie chcielismy wyjsc z pz, bo naprawde robi sie jeszcze nudniej na nebuli.
Zawsze byłeś śmieciem i śmieciem pozostaniesz...Trzymaj się cieplutko
Dzięki Tobie wygramy z całą pewnością tę wojnę
stary 30-05-2008, 20:20   #1865
Mukatan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JozekCoPchaWozek Pokaż post
Najepiej by było Ci nie odpisywać ale jednak jest to wymuszone, bo twoja głupota aż boli.
"Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow"

Faktycznie muszę Ci przyznać rację tylko ciekawi mie dlaczego ludzie typu Salan Sirwin (koledzy z Egiptu), typu Vane Dare (reszta Dredów) czy to są lojalni członkowie VU, a nie czasami masowo invitowani ludzie ? I proszę Cię skończ z tym chamskim spamem na temat innych ludzi, bo to nie jest śmieszne i tylko pokazujesz swoją wysoką inteligencje i bogaty język.A do Rezo radziłbym Ci pisać w innym języku i napewno nie na tym forum, widać jaki jesteś poinformowany.
Koleś jesteś idiotą to tak po pierwsze. Jeśli nie wiesz dlaczego to cię uświadomię. Co do Vane Dare to był z nami od początku gry. Jeśli invejt dla ludzi z dredów nazywasz "massowym invitowaniem" , to chyba mylisz pojęcia i nie wiesz co znaczy to słowo.
Tak więc sam s*******aj z tego forum, weś odrazu swoich ziomków z gildi, którzy też nie błyszczą ilorazem inteligencji.
Mukatan jest offline  
stary 30-05-2008, 20:38   #1866
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:

A może Ciebie?
Juz nie jestes supporterem tibia.pl? Co sie stalo sie?
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 30-05-2008, 20:56   #1867
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Juz nie jestes supporterem tibia.pl? Co sie stalo sie?
Zrezygnowałem z powodu braku czasu.
stary 30-05-2008, 21:09   #1868
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Zrezygnowałem z powodu braku czasu.
Przeciez siedzisz tu na forum 24/7 to o jakim braku czasu mowisz?
Stawiam dyche, ze wywalili cie bo przynosiles im wstyd. DO OKOŁA
Mogles zagadac, ze masz obowiazku w rl, ganianie za pociagami z wynglem moze czlowieka wykonczyc. Napewno by zrozumieli w koncu to tez ludzie nie?
Braki w edukacji mozesz zastapic zawzietoscia w koncu hanys z bogatyni z ciebie, nie jakis tam polak. LUDZIE NIEMCE SA WE WIOSCE.
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 30-05-2008, 21:15   #1869
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Domyślny

@Efax
Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...

No popatrz co się stało zabiliście Mengirta i Sck i myśleliście że powiemy "ok niech s*******aja"?
stary 30-05-2008, 21:42   #1870
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
@Efax
Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...

No popatrz co się stało zabiliście Mengirta i Sck i myśleliście że powiemy "ok niech s*******aja"?
Juz nie pierd...od dłuższego czasu szykowaliście się a to pretekst , Megrit sam o to prosił się łamiąc zasady i broniąc gości których sam chciałeś zabijać i wywalać z serva

@Xaem
Znów się mylisz i powtarzasz swoje teksty...starzejesz się
No no lepiej pojechać do Niemiec , pracować jak czarnuch. Później wrócić , odtworzyć kafejkę i zabawiać się z dzieciakami w wujka Xaema...A na gwiazdkę kupić synowi chara na Nebuli aby miał synek kontakt jakiś z tatusiem.

Ostatnio edytowany przez Efax - 30-05-2008 o 21:49.
Efax jest offline  
stary 30-05-2008, 21:44   #1871
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

Efaxie jestem bardzo ciekawy twojej odpowiedzi na ostatni post Finixa.

Btw addon legenda jest juz w posiadaniu nowego ownera

Ta efax masz racje tana jest spayem i ty o tym informujesz na forum bardzo madre suuuuper!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 30-05-2008 o 21:46.
Alvaro89 jest offline  
stary 30-05-2008, 21:59   #1872
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvaro89 Pokaż post
Efaxie jestem bardzo ciekawy twojej odpowiedzi na ostatni post Finixa.

Ta efax masz racje tana jest spayem i ty o tym informujesz na forum bardzo madre suuuuper!!!!!!!!!!!!
Gdzie ja napisałem, że tana jest szpiegiem? Chciał nim być, dodatkowo proponował nie tylko mi ale i innym z mojej guildi , że razem ze swoimi kumplami zabije Finixa i parę innych osób. Po czym dojdzie do nas. Mam na to wszystko ss-y aby potwierdzić to co pisałem. A teraz Xaem próbujący wypłacić się z wojny i podpowiadający co robić aby was pokonać...

W gruncie rzeczy w pewien sposób podziwiam Tanę...kręci, kręci...liże tam gdzie popadnie i zawsze znajdzie frajera , który go przygarnie i ochroni.
stary 30-05-2008, 22:04   #1873
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Efax a to zwracam honor a co do tany to ci wieze bo pamietam do dzis jak bylem w dredach to nam tana mial wystawic phoenixa i kogos tam jeszcze na frostach miala byc akcja (chyba pamietasz tana ) wtedy to nie wyszlo bo masa zaspal i niebylo akcji (mieli po chudego leciec) na 2 dzien tana zapytal chudego ''wystawie wam dzis kogo chcecie jesli mnie do dredow invitniesz''

I mi kurwa wiezyc nie musicie a ty tana mozesz sie tego wypierac (normalne ze sie bedziesz wypieral) ale to jest prawda

pozdro
Alvaro89 jest offline  
stary 30-05-2008, 22:29   #1874
Requ
Użytkownik Forum

Requ's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów

Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27
Domyślny

Cytuj:
Efax a to zwracam honor a co do tany to ci wieze bo pamietam do dzis jak bylem w dredach to nam tana mial wystawic phoenixa i kogos tam jeszcze na frostach miala byc akcja (chyba pamietasz tana ) wtedy to nie wyszlo bo masa zaspal i niebylo akcji (mieli po chudego leciec) na 2 dzien tana zapytal chudego ''wystawie wam dzis kogo chcecie jesli mnie do dredow invitniesz''

I mi kurwa wiezyc nie musicie a ty tana mozesz sie tego wypierac (normalne ze sie bedziesz wypieral) ale to jest prawda

pozdro
oj musze cie poprzec beke niezla mielismy, ze "ziomki" sprzedaja sie za invite do gildi... do tego dochodzi rzekomy hack tany (ahahaha), tylko ciekawe jest to jak cie ktos mogl okrasc, a ty dalej miales itemki u siebie xD a no i nie zapomne jak nam to mowil o swoim koledze xaemie, ze on jest zly, niedobry bo go okradl i krzyczy na kolegow, ze bija dragi na 30 lvlu bez utamki

pozdro
Requ jest offline  
stary 30-05-2008, 22:37   #1875
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

ta requ xDD albo nie wiem czy byles na vencie wtedy jak spytalismy tane '' czemu ty chcesz ich wystawic przeciesz to kumple sa'' a tana na to'' jacy kurwa kumple czy phoenix vaphor lub masa to kumple zadni kumple omg dajcie spokoj wystawie wam ich jesli checie'' a no i zapomnialbym dodac ze przez cala ta rozmowe jakies 1+h pociagal nosem i zjadal swoje przepyszne smakolyki z nosa''bo mam katar'' HAHAHAHAHAHA xdddd
Alvaro89 jest offline  
stary 30-05-2008, 23:21   #1876
Requ
Użytkownik Forum

Requ's Avatar

Domyślny

bylem przy kazdej rozmowie
Requ jest offline  
stary 31-05-2008, 00:05   #1877
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Domyślny

Prawda, to wszystko moje slowa, a ja widze ze jestescie zbyt tepi, aby zrozumiec 'oco tak naprawde kaman'.
Prawda jest taka, ze skoro ja jestem smieciem, frajerem, zdrajca, debilem, ot az strach myslec kim wy jestescie, lykajac wszytsko jak mloda dziwka speremke.
po 1. z xaemem byla propaganda, od poczatku ustawiona
po 2 z dredami byla podpucha, tylko po to, zeby wygrac zaklad ze sie wkrece do vu (ofc masa aka redeo aka kuba czyli najkonkretniejszy ziomek na tym srvie, sunze, vaphoor o wsyztskim wiedzieli
po 3 mowilem ze zabije kogos z olecka, a cos bylo trzeba robic zeby na expie sie nie zanudzic, bylo trzeba jakos was prowokowac do wyjscia z pzta.

Zreszta, uwazam ze nie ma co z wami konwersowac, bo lykacie wszystko jak mlode pelikany, a uwazacie sie za "zyciowych cwaniakow, ktorych wychowalo podworko i reprezentuja biede". Prosze was, nie osmieszajcie sie juz, a jak chcesz ssy refferonku to ja Ci moge dac kilka ciekawych ; )
stary 31-05-2008, 00:08   #1878
Legendanebuli
Zbanowany

Legendanebuli's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Ja jestem większą legendą nebuli niż ty addonową -.-
Btw, Efax co do twojego posta kiedy napisałeś że uwierzyłem Tanie i Olecku, miałem uwierzyć tobie?
Zresztą, jeżeli Tana miałby być złodziejem, to bym stracił wszystko co mam.
Ok, przekonam się jaki on jest w przyszłości, i wątpie żebym się zawiódł.
Legendanebuli jest offline  
stary 31-05-2008, 06:48   #1879
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ja jestem większą legendą nebuli niż ty addonową -.-
Btw, Efax co do twojego posta kiedy napisałeś że uwierzyłem Tanie i Olecku, miałem uwierzyć tobie?
Zresztą, jeżeli Tana miałby być złodziejem, to bym stracił wszystko co mam.
Ok, przekonam się jaki on jest w przyszłości, i wątpie żebym się zawiódł.
Najmniej mnie to obchodzi czy uwierzysz mi, mam to głęboko gdzieś. Mi to na rękę , że tana nadal z wami i oby tak dalej robił swoją pracę Powtórzę się:
dzięki tej szmacie jestem pewien, że wygramy tą wojnę...Trzymaj się cieplutko
stary 31-05-2008, 07:12   #1880
Requ
Użytkownik Forum

Requ's Avatar

Domyślny

edit. edit. edit.

Ostatnio edytowany przez Requ - 31-05-2008 o 07:14.
Requ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania