|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Hej ludzie!
Klocki Lego to zuo! Przecież dzieci wtedy myślą, że można oderwać sobie głowę, rękę, dłoń, nogi i nic sobie nie zrobić!!! Przecież dzieci robią z ludzików krwawą łaźnie! Ona uczy dzieci przemocy i pokazuje, jaki to świat jest słaby, skoro one mogą zbudować dom w 10-20 min. ,a robotnicy robią to parę miesięcy!!!! Jak to ludziki są nieśmiertelne, jak zamieniają się główkami... i jakie mają ręce!!!! Przecież dzieci wezmą tasaki i też sobie wytną takie ręce, jak mają ludziki!!! Ratujcie się!! AKCJA-STOP KLOCKOM LEGO!
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
To były czasy na koniach się pod namioty jechało do drugiego pokoju.. Chyba wejde na strych po lego.. zaprosze kolegów i się pobawimy jak za starych dobrych czasów.. ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Wniosek kolejny. Twoje dziecko bawiło się klockami lego. Będzie budowlańcem (Dobrze że skutki są pozytywne... ALE)... Twoje dziecku niszczu pierwszemu zbudowane z klocków lego budynki i samochody. Wniosek? Będzie...eee... godzillą? :-)
@Up: Taa klocki lego :*... wsnioskuje że byłem od nich uzależniony. Kiedy brat zniszczył mi supermegakosmicznypojazd, płakałem i rzucałem go resztkami supermegakosmicznegopojzadu. Tak przynajmniej zinterpretowały by to dwie panie z publiki Rozmów w Toku.
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Oglądałem ten odcinek wczoraj, zupełnie przypadkowo i od razu co mi przyszło na myśl to to, że założy ktoś taki temat ![]() Baba w czerwonej kiecce - płakałem ze śmiechu "on bendzie terrorystom!11 tszeba go wysłac na leczenie bo on jest hory i niema dla niego ratunkó11" kompletna idiotka... Prawda jest taka, że każdego gracza, który siedzi 24 godziny dziennie, czy pół godziny, będą postrzegani za uzależnione osoby... Takie stare i grube baby w czerwonych prześcieradłach będą wyzywać od terrorystów, Bin Ladenów, czy od jeszcze innych...
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Jesteś pewien, że to bardziej rozwija niż granie ? Bo np. grając w FPSy rozwijam swój refleks. A co daje mi wyjście na dyskotekę ?
![]() |
![]() |
#68 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Kontakt miedzyludzki, zwiekszenie wydolnosci serca, zmniejszenie poziomu cholesterolu itp. itd.
Ale nie jestem przeciwnikiem korzystania z kompa, bo sam to robie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety najczęściej to drugie
![]() Każdy robi, co lubi. Jeśli nie szkodzi osobom trzecim to niech to robi, jego sprawa. Dla innych ciekawsze jest granie w CS niż najebanie sie na dysce, spuszczenia wpierdolu dziadkowi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahhh.. już wiem czego dotyczył mail od TVN do mnie xDD mogłem udawać uzależnionego bym se wystąpił w TV ;PP
Cytuj:
btw. klocki lego rox ^^ @edit3 : Jeśli ta matka tego łukasza by robiła tak jak mówi ta w czerwonym to ten synalek by ją dał kiedyś do domu starości czy jakoś tak.. @edit4 : omg w cs'a 13h.. rozumiem Quake Wars ale CS tyle o.O? Ostatnio edytowany przez Hodal - 31-05-2008 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
@pare panow up: Jezeli jest ktos na tyle glupi, zeby przeleciec pierwsza lepsza dziewczyne z dyskoteki i to w dodatku bez gumki, po 5 minutowej znajomosci to gratuluje. Nie ma seksu bez lateksu. @down Mati: ale wlasnie tak jest. Zyjemy tylko dzieki paniom siedzacym za kasami na stacjach benzynowych, ktore przekluwaly iglami, kazde opakowanie kondomow ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 31-05-2008 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Poziom: 187
![]() |
![]() Cytuj: