|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Obowiązek wręcz, Kogucie
![]() @Topic/offtopic :-) Anglika w szkole nie mam, mam Niemiecki( Nie lubie), ale dodatkowe z Angola brałem, bo ogólnie lubie ten język, i mature właśnie z Anglika mam zamiar zaliczyć. Co do dodatkowych z Anglika, ja tam poszedłem się nauczyć języka, a się okazało, że szlifowałem to, czego nauczyło mnie: komp, internet i gry. To co umniałem nawet przed dodatkowymi z Angola, wykraczało poza materiał szkolny. Jest tu jakaś psycholog albo jakaś podstarzała rencistka w czerwonej firanie? Jest? Ktoś się zgłasza? To niech no słucha ! KOMP UCZY KOMP UCZY !!! CZASAMI LEPIEJ NIŻ SZKOŁA !!!111oneoneone Dyskoteki- średnio, a jako że piwa nie pijam, bardziej średni. Ale jak jest jakiś, ekhm, "event" u nas w mieście, np. ostatnio September & East Clubbers, to sięwybieram z paczkąznajomych. Tam też raczej nie zdaża mi się rozpocząć nowej drogi życia, czyt. żona na utrzymaniu i kilkoro dzieci, różnych matek ;-) Jak kochać, to kochać, a nie sex uprawiać ![]()
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Co do Angola ... w podstawówce miałem 3/4 oceny na koniec 4,słaby byłem .
Odkąd zacząłem chodzić do gimnazjum z angola mam same 5 i rozumiem go i nie stwarza dla mnie problemu jakim był w podstawówce.Powodem nie jest niższy poziom czy lepsza nauczycielka,poziom jest o wiele wyższy, a nauczycielka bardziej wymagająca... I szczerze to gry takie jak Tibia,MU itp nauczyły mnie tego języka. Wniosek taki,że komputer nie jest aż takim dziełem szatana który niszczy nasze mózgi i nas samych Oo . Ale w twierdzeniu niektórych osób starszych zawsze tak będzie i nic tego nie zmieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Boję się śmierci dlatego ide się powiesić żeby więcej się nie bać.
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
Wogole Ewka niezle pojechala w tym odc... a pedagog moglaby mi najwyzej ![]() P.S. dzien dziecka :/ od jutra wiecej newbie ![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Gralem w tibie jak mi się chciało nawet 10h dziennie a na następny dzień nie ruszyłem komputera. Tak samo teraz nie gram chyba od roku , ale jak będę chciał to sobie usiądę znowu na 10h a na drugi dzień nie dotknę kompa. To , że ty i ileś ludzi było tak słabych psychicznie i do dziś się boją powrotu do "nałogu"- kogoś to obchodzi? Wasze życie wasza sprawa. Tak samo alkoholicy,ćpuny i nikotynowchłaniacze- to , że sobie wypijesz piwo/schlejesz się nie oznacza, że wpadniesz w nałóg. To , że zapalisz też tego nie oznacza! Ba nawet wciągnięcie sobie kreski tego nie oznacza. Nie demonizujmy rzeczy martwych-bo to ludzie są słabi i w gówno się ładują. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podsumowując :
Ten program to była kpina.. Nie powinno się być no-lifem jednakże można se pograć a pozatym też coś w RL zrobić. Trzeba znać umiar. Zobacz sobie moje wszystkie posty.. rzadko kiedy robię błędy.. Ostatnio edytowany przez Hodal - 02-06-2008 o 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Poziom: 187
![]() |
![]() Cytuj:
pani w czerwonej skórce, nie była miła i nie była za bardzo wychowana ... gdzieś w radio maryja usłyszała o komputerze i teraz opowiada ... piszesz: "kogoś to obchodzi?" - a no obchodzi ... może nie Ciebie, może nie społeczność tego forum, ale jak w przyszłości będziesz miał dzieci, to będziesz wiedział że mogą one popaść w nałóg... i to poważny ... Nikt nie będzie terrorystą od grania w gry komputerowe... ale trzeba pamiętać że to tylko gra, niestety wiele osób o tym zapomina...
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 67
|
![]() Dawno zapomnieliścię chyba, na jakim poziomie są ROZMOWY w toku... Wiadomo, że to tylko komp, nie rozumiem waszych bulwersów, przeciez nikt wam Tibi nie zabierze -,- (tylko cwani Hakerzy, którzy znają się na kompach)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() My tu nie o tibii rozmawiamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Sven
Porównaj sobie poziom rozmów w toku z programem Jerry'ego Springera, a zmienisz zdanie.
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Patrząc na poziom wypowiedzi kilku osób, aż trudno się dziwić, iż panuje pogląd, że komputer negatywnie wpływa na psychikę młodych ludzi.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 03-06-2008 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Blondynka
|
![]() Nie mozna generalizowac... A to wlasnie najbardziej skrajne postawy oraz zachowania sie wyrozniaja, nawet, jesli nie maja przewagi liczebnej.
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() To po co z niego korzystasz?
![]() |
#140 | ||
Użytkownik Forum