![]() |
#2161 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Skoro orki są ciepłolubne to nie powinny się pchać do Northrend. ![]() Dobra (obiecałem sobie to już 2 posty temu ;p), nie będę już kontynuował tej bezproduktywnej polemiki.
|
![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej pochwalcie sie progressem
![]() U mnie gildia ostatnio zabila...... NIC bo sie rozpada nie ma skladu na 25 raid;p
![]() |
#2163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Z optymalnym składem o tej porze jest ciężko: sesje, wakacje, urlopy, AoC itd.
![]() |
#2164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja sostanio zrobilem z gildia prawie cale cavern of time jednym zamachem. tylko tyle to trwalo ze pod koniec jak juz doszlism do auchiego to bylo nas tylkko 15 bez tanka i z 2 healerami(druid i ja shaman) wiec ni w kij nie dalo rady. Ale wyrwalem glovesy t6 fajna tarcze do healowania i chest ktory wylada jak t6 i chyba ma podobne statsy. No i mase kamyczkow i recept do nich =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() @up
progress na privie? prosze cie ....
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 02-06-2008 o 09:37. Powód: litrówka |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Nie potrzebnie powstają jakieś stereotypy na temat stron przeciwnych. To oczywiste, że Horda powie : Ally to cioty! Śmierdzą i pedały; równie dobrze to samo może powiedieć ktoś z Ally na temat Hordy (nie wspominając o ich bezczelnych najazdach na low-lvl; no i oczywiście odwrotnie)
Obie strony tworzą ludzie siedzący przed komputerem. Odrażający, paskudny "pedał" może być z Taurena, ale równie dobrze takim "pedałem" może być i gnom. Ja i tak murem za Przymierzem stoję ;] |
![]() |
![]() |
#2168 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie bylem swiadkiem trzykrotnego rozpierdolenia hordy w drobny mak w Warsong Gulch. Trzykrotnie dojebali nam do zera. Chyba trafilem na jakas totalnie uposledzona grupe, bo nie miesci mi sie w pale jak mozna tak przejebac.
|
![]() |
![]() |
#2169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() TEj mi tez nieraz jak sie trafi grupa hordziakow to zal wogole grac z nimi. Lataja, zwiedzac mapke chyba i zero walki. Raz mialem taka grupe ze caly wsg trwal moze z 15minut i ally wygralo do zera, a odnas nikt nie zabral nawet flagi xd Sa ludzie i parapety, a ja sam z fearem nic nie zdzialam duzego xd
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Więc na Moonglade są jacyś polacy? Jak nie to gdzie sa ( w ally) tylko nie za duzo... jakas jedna gildia czy dwie max
#2172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Co do "honoru" Ally... Właśnie robiłem sobie questy koło Razor Hill, gdy nagle ally zrobiło na tenże malutki obóz RAID. Oczywiście nie mogli atakować graczy, ale z wielką radością mordowali quest-giverów i vendorów. Dodam, że było ich z 10 (i to każdy 70 lev). W końcu z orgri przyszło może z 5 70lev-hordziaków. Obyło się bez walki, bo ally spier***iło gdy ci od razu się pojawili. Brak słów...
Co do BG. Na Blackout'cie ally rzeczywiście jest lepsza... w przedziale 10-19 (wsg). Czemu? Bo są tam same twinki psujące klimat i przyjemność gry. Wykorzystują ciekawość nowych graczy (nabił 10 lev i jest ciekawy jak to jest na bg). Po prostu farmią honor. Przykładowa sytuacja: 2:0 (dla ally ofc...), jakiś twink rogue lub hunter z 4K HP (!!!) siedzi sobie na samej górze bazy ally i czeka. Reszta twinków spokojnie farmi sobie honor. Powiecie: trzeba iść do tego twinka i odebrać flagę. Dobra, idziemy w 5 osob. Gdy dotarliśmy do niego, 2 osoby padły po kilku sekundach - w końcu to twink co robi hity za 500... Reszta padła równie szybko, bo jakie tu szanse... Dodam też, że jeśli jest 2:0 dla ally, to wsg trwa około pół godziny, aż twink z flagą w końcu łaskawie ją odniesie. Zupełnie inaczej jest na Arathi. Tam ally dostaje cięgi, bo tam plansza jest większa (kretyni zajmują bazę i idą farmić honor), poza tym ten sam tok myślenia - chyba nie wiedzą jaki jest cel tego bg. Podsumowując - honoru (w sensie nie punktów honoru) ally jako tako bronią te twinki na wsg 10-19, ale powiedziałbym raczej, że tylko ten honor rujnują. I nie mówię tego dlatego, że przegrywamy (w końcu od +20 zaczyna się po nich jazda), ale ally skutecznie niszczy rozrywkę i chęć robienia bg na początkowych levelach. |
![]() |
![]() |
#2173 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wiesz u hordy tez są twniki ![]() ![]()
#2174 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 4 dni po wbiciu 70 levelu healing gear na prawie +1600 BH bez enchantow i dlugo , dlugo nic bo na tym privie jest tak latwo ze grac sie odechciewa. Nawet mi.
Szukam jakiejs roboty na wakacje i od wrzesnia na glob albo na emeryture.
#2175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Cytuj:
Za to na 20+ lev bg trudno spotkać twinki, bo tam itemy są już zbalansowane i nie ma takich uber, jak na 19 (w stosunku do "zwykłych"). |
|
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ojjjjj.... Nabki, nabki! Tak naprawdę w hordzie jest więcej lam niż można się spodziewać. Gram po stronie hordy już chyba więcej niż rok i naprawdę wiem co mówię. Nie mogę patrzeć na te komentarze wielce broniące hordę. Po każdej ze stron są dobrzy i źli gracze, w średniej wieku przeważa horda, ale to nie znaczy, że alliance jest zbudowane z dzieciaków. Osobiście znam porządnych graczy po stronie 'tych dobrych' i znam porządnych graczy po stronie 'tych złych'. W każdym razie, faktem jest, że dopóki nie wbijemy 60-70 levela po stronie alliance, o porządnych graczach nie ma mowy. Kiedyś, kiedy byłem newbie, a mój char był w przymierzu, to też tak mówiłem "Ooo horda ownuje, alliance to banda noobów" etc. - wtedy przerzuciłem się na hordę. Po dłuższej grze, postanowiłem odwiedzić Dreha na jego realmie i powiem wam, że rzadko się zdarzało, żeby jakiś hordziak ze mną wygrał w starciu. Innymi słowy, dla mnie ten mit jest obalony, że horda to pro. Wypowiedzi typu "Ci to umieją atakować tylko 10 v 1" nie są prawdą. Jeśli taka sytuacja się zdarza to albo po prostu przechodziła grupa alliance i mieliśmy pecha albo zdążyliśmy zmaltretować jakiegoś słabego gracza, który właśnie wrócił się zemścić z kolegami. Obydwie strony są dokładnie takie same, a wręcz ująłbym to tak, że horda potrafi być mądra na początku, a słabnie im wyższy level z alliance to nie wiem ale domyślam się, że na 70tym przeżywają tylko najlepsi
![]() Są oczywiście realmy gdzie horda ownuje całkiem nieźle, ale na prawdę czasami trzeba się troche zastanowić. Kołbaś, jak już mówisz coś o honorze hordy, to nie zachowuj się jak tępy ork. Nasze frakcje powinny być sobie wrogie, ale tylko w klimacie gry, a nie ciśnięcie sobie od pedałów, już szczególnie na forum. Powinniśmy tu pisać o rzeczach istotnych a nie dyskutować o takiej pierdole. Mnie na przykład pociągał temat o WOTLKu, było o nim.. nie wiem z dwie strony, a gdyby zebrać te pierdoły o hordzie i alliance to wyszła by połowa tematu. Dyskusje na temat pvp konkretnymi klasami albo zalety profesji - to powinno się tu znajdować! A tu mały screenshot z tego co się dzieje kiedy jest nudno. http://img73.imageshack.us/img73/974...8142242hq4.jpg Wiem, że już cichnie, ale wnoszę prośbę o skończenie takich dyskusji. Ostatnio edytowany przez Vrael - 02-06-2008 o 18:09. |
![]() |
![]() |
#2177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() @up
No cóż, nie znam żadnego Allience, który miałby choć odrobinę honoru by poczekać, aż skończę zabijanie jakiegoś mobka. Przyjeżdża taki i gankuje. Pewnego razu leci allience na stosunkowo małym healthcie (night elf druid). Oszczędziłem go i zacząłem sobie zbierać punkty doświadczenia. Po chwili ZONK! Leżę. Night elf druid, którego łaskaw byłem nie tykać wziął se i mnie zabił ![]() Takich ludzi nienawidzę. Od tamtej pory gankuję każdego Allience. Stałem się tym, czego nienawidziłem. PS Może czas na zmianę realma z PvP na jakiś spokojniejszy?? ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: pomiędzy lewym a prawym posladkiem
Imię: Measter Mika
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 119
Skille: 90/82
Poziom mag.: 7
|
![]() progress na vash i w mh...może kiedyś i illidana zobacze ; o
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powie mi ktoś wreszcie jaki realm lepszy po stronie ally? Moonglade czy Burning legion czy moze cos jeszcze innego, tylko zeby jacys polacy byli bo pogadac tez czasem sie chce po polsku
![]()
#2180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @Ziemniax: Horda nie lepsza, też tak robi
![]() |
![]() |