![]() |
#1941 | |
Guest
|
![]() [quote=bartek8808;2090553]
Cytuj:
HAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAH AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAH AHAHAHAAHAHAHAHAHA Spadlem z krzesla, wiesz jest roznica miedzy normalny czlowiekiem a pedalem w rozowej koszulce, to przykre ze juz nawet na tym forum sa pederasty twojego pokroju, gardze toba jak najbardziej sieda, juz nawet penisobrody nie jest takim scierwem jak ty, pewno masz jeszcze fotke.pl i zajebiscie sie na niej lansujesz ze jestes fajnym chlopaczkiem i dajesz po 1000 komentow dziennie, mam racje ? ps. Nozki tez depilujesz pedale ? |
|
|
![]() |
#1942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() to nasza sprawka, zmieniamy Nebule na lepsze, gra wiecej osob, server nie wytrzymuje : )
#1943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() Jozek nie musisz mi niczego tlumaczyc zreszta niema co do tlumaczenia.
Ja na nebuli jestem jako lizodup wy jako przydupasy magusa koniec. |
![]() |
![]() |
#1944 |
Użytkownik Forum
|
![]() sory za double.
aha no t onebula fighter jesli mam konto na fotce i chodze na solarium to jestem pedalem tak jesli tak t owytlumacz mi znaczenie pedala prosze Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 01-06-2008 o 23:22. |
![]() |
![]() |
#1945 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() [quote=Nebulafighter;2090699]
Cytuj:
Dla wyjasnienia, nie jestem homoseksualista, nie nosze rozowych ubran, ale bulwersuje mnie takie zachowanie.
![]() |
#1946 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() [quote=Nebulafighter;2090699]
Cytuj:
![]() @Edit Acha i nie gole nog ![]() Widocznie nie tylko wg mnie jestes zacofanym czlowieczkiem. Jak chcesz pogadac lub wyjawic swoje jakze glebokie poglady na rozne tematy to moze zmien kolego forum. A tak z ciekawosci: Alvaro i Jozek jakie sa Wasze nicki w grze? Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 01-06-2008 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
#1947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir hidek zgadzam sie z toba w 100%.
Ja gralem kiedys Elvas Arel teraz juz nie gram nim. A ty sie przedstawisz? |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Imię: Vish'ra
Profesja: Paladin
|
![]() Ja sie przedstawie. Jestem Michal mam 17 lat, nie nosze rozowych koszulek, nie jestem pedalem, mam 70 royal paladyna na serwerze nebula. Nie jestem rowniez tak zacofanym czlowiekiem jak niektorzy na tym forum. Nie jestem tez emo (/.o).
Tak sobie czytam to forum i mnie bawi jak ludzie nie umieja ze soba dyskutowac xd "HAUSHAUSHAUSHAUSHASU PEWNIE MNIE TERAZ KURWA ZBLUZGACIE NO KURWA TO JA WAM FPIERDTOLE W REALU PEDALY ZAJEBANE CO CHODZOM W ROZOWYCH KOSZULKACH I MAJOM KONTO NA FOTCE PYLY" Dawac dalej, teraz mi nawciskajcie. Jest bynajmniej z czego sie posmiac jak CIPy robia to co zawsze i nie mozna sobie pograc. No to bluzgac mnie ile wlezie. ^^ EDIT: Jestem hunted?:/ Ostatnio edytowany przez Mish - 02-06-2008 o 01:05. |
![]() |
![]() |
#1950 |
Użytkownik Forum
|
![]() bluzgac nie bede, a hunted nie jestes, bo koledzy tacy jak nebulafighter (czyt. plebs, ktoremu jest zle ze nie moze pojsc sobie na solarium, bo nie ma pieniedzy ani nie moze sobie kupic bluzki bo w tym miesiacu ludzie nosza tanie komorki i nie maja pieniedzy w portfelach dlatego sam innych wyzywa, a tak naprawde jest napinaczem internetowym bo nikt ogarniety nie bedzie Ci kozaczyl na necie) siedza w pz, gdzys jak oficjalnie wiadomo vu dostaje po dupie, a wyjsc na opena sie boja.
Tak wiec do jutra, moze kickow nie bedzie ; )
#1951 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Topic No to wydarzyło się ostatnio coś ciekawego? Jakieś fragi może? Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 02-06-2008 o 10:15. |
|
![]() |
![]() |
#1952 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
" Zalozyc rodzine,otworzyc kafejke,wyzywac 24h/7 innych,wrocic do domu i pobic zone bo niespadlo mpa z demonow-na swiecie niema nic lepszego. Twoj 30+ letni Idiota ojciec i maz." Made my day xDDDDD Jesli Ty to napisales to rispekt ziomus, bo duzo w tym prawdy ;d
![]() |
#1953 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
A na rozowe koszulki moze leca dupy hah wiekszosc pewnie nie wie o co chodzi majac 12-16 lat |
|
![]() |
![]() |
#1954 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fallathanu ta to ja napisalem.
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Guest
|
![]() A, ja dalej czekam na odpowiedź ze strony Mukatana i Nebulafightera.
|
![]() |
#1956 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Imię: Ivan Alasty
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 92
Poziom mag.: 18
|
![]() oj kurwa mass kiki znowu zaczely nekac nebule ;/
|
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widac cipy kontynuuja swoj swietny update
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik Forum
|
![]() kicki, wiadomo, kazdego wkurzaja, ale my, jako vo nie expimy po wczorajszych kickach, zaczniemy jak beda 3 dni~stabilizacji, a poki co gramy w age of empires, csa, otsy.Vu jak widac proboje expic na sile, gold shooter detka na tarantuli, grosiu na bonebeascie, wedlug mnie nei ma to sensu bo i tak i tak przestana expic kiedy tylko bedziemy chcieli
![]() dobranoc
#1959 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie tylko Nebule
![]() @Józek Kolego dam Ci dobrą radę: najlepiej to nie czekaj na odpowiedź ze strony Nobulfajtera ani Mukatana i w ogóle nie podejmuj z nimi żadnej konwersacji. Proponuje nie tylko Tobie ale i wszystkim rozgarniętym użytkownikom tego forum ![]() |
![]() |
![]() |
#1960 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Xanoxin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 139
Skille: xx/27